Pages:
Author

Topic: Her şeyini satıp Bitcoin alan İsveç'li adam - page 9. (Read 4907 times)

full member
Activity: 333
Merit: 100
Her şeyi satıp tek bir alana yatırım yapma düşüncesi bana mantıklı gelmiyor. Büyük bir stres dönemi süreci yaşanır. Küçük küçük kazanıp huzurlu olmaya ve bankada duran paramıza ara sıra bakmaya devam edelim.
member
Activity: 350
Merit: 11
İsveçli adam yatırımda tam bir cesaret örneği göstermiş , 2016 yılında kripto piyasasına girmeyi düşünürken, bu işi 2014 senesinden beri yapan bir arkadaşım bana şu ifadeyi kullanmıştı, Biitcoin 2020 yılına kadar her zaman her fiyattan alınır.Bitcoin düşer çıkar fakat her zaman yoluna  büyüyerek devam edecek.Hangi rakamdan düşmüş olursa olsun mutlaka o rakama tekrar geri dönecektir.Bu piyasada acele etmeyecek sabırlı olacaksın demişti. Bu haberi okuyunca isveçli adamın doğru bir hamle yaptığını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
herşeyi satıp bitcoine yatırmak için bizce cok gec zaten topu topu belki bir evimiz bir arabamız var onuda bu ugurda 2 sene önce olsaydı harcardık ama simdi cesaret ister açıkcası keşke yapabilsek ilerisi için biz zorluk çeksekte cocuklarımıza büyük bir gelecek vaadetmiş oluruz sanırım
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Adamin yatirdigi meblaga bak. Biz de 500 dolar yatirinca yatirim yaptik diyoruz Smiley
member
Activity: 322
Merit: 15
Muthis bir cesaretle harika bir kazanc saglamistir. Nerde sattigi bilinmez ama helal olsun yinede.
full member
Activity: 224
Adam ferrasini satan bilge gibi dalmış tek cümleden esinlenip, bende aynı cümle hadi ordan etkisi yaratıyor, halbuki abi milyarder olmuş. ağlayacağım cümleye bakın : 2013’de bitcoin 30 dolar seviyesindeydi, bundan 4 sene sonra günümüzde ise bu miktar 3600 dolara ulaşmış durumda. Bu nasıl bir kazançtır, gule gule harca.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
İyi bi yatırım yapmıs cesur adam ama çok risklı bi girişim ama cıkıcagını düsünüyorum bitcoin'in .
full member
Activity: 266
Merit: 108
Adam köşe oldu Smiley şimdiden tüm malvarlığını 2-3e katladı. Acaba ne kadar sabredecek?Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Her babayiğidin harcı değil bu denli büyük bir risk almak. Helal olsun soğuk diyarların cesur abisine Smiley  Varı yoğu satmak cesaret işi...
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu her şeyini satıp bir bitcoin almak iyice moda oldu maşallah. Bu kadar mı kaygısızsınız ve kaybedecek bir şeyiniz yok? Ben böyle bir şeyi ancak dibe vurduğum ve hayattan beklentimi sıfıra indirdiğim bir dönemde (ruh halinde) yapabilirdim. İnsanlardaki cesarete hayret ediyorum.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Adam şuan zengin olmalı valla iyi bir kararlılık düşünsene aldıktan sonra bitcoin düşüyor 1 dolara korkulu son
full member
Activity: 224
Adam o dönemden sonra parasını 2 buçuk kata katlamış oldu helal olsun geleceği görebilen ve bunun için risk almaktan çekinmeyen biriymiş.
member
Activity: 182
Merit: 10
Arkadaşlar üzerime hiç bir şey yok. Bizimkilere evi satıp çadırda kalmayı önerince tiye bile almadılar bundan 2 ay önce. Halbuki dediğimi yapsalardı 2 ayda ikinci evimiz olmuştu. Yaş oranı arttıkça risk alma oranı düşüyor. Onlara da hak veriyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
20 bin dolar seviyeleri çok da uzak değil de 100 bin dolar falan biraz fazla gibi geliyor bana açıkça söylemek gerekirse. He olamaz mı olabilir tabi imkansız denemez şuanki artış grafiğine bakarsak. Ama sürekli böyle artacak mı nereye kadar artacak önemli olan orası. Ama adam her şeyi satıp btc alarak inanılmaz kar elde etti orası ayrı.
member
Activity: 602
Merit: 12
parayı kıracak desene  Grin grafik gösteriyorki adam kanatlanıp ucacak Cheesy
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
20000 dolar seviyesi uçuk bir öngörü değil ama her şeyini satarak Bitcoin almak!İşte bu çok uçuk bir davranış.Adrenalin bağımlısı falan olmalısın..
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Benim anlamadığım nokta şu: 2013 yılında madem ki $30 seviyesindeydi, neden evini ve arabasını satacak kadar çok BTC aldı ki?
Adam kendi de o zamanlar tahminde bulunmuş; "yakın zamanda 50.000 - 100.000 seviyesine ulaşacağını öngördüm" diyor.
Madem bu seviyeyi görebileceğini taaa o zamandan düşünmüş, 3.000 dolara alsaymış ya 100 tane kadar.
50.000 dolar olduğunda zaten 100 BTC ile 5 milyon dolar kazanmış olacak Cheesy Akıl var mantık var, ev-arava satmak nedir!
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
“Altın marketinin şimdiki fiyatı 8000 milyar dolar. Bunu toplam bitcoin sayısına bölersek ki bu sayı 21 milyon, karşımıza çıkan sonuç 2140 yılında bitcoin başına değer 380.000 dolar. Yakın süre içerisinde olabilecek değerler ise bitcoin başına 50,000 – 100,000 dolar arasında bir sayı. Bunları görünce panikledim ve her şeyimi satıp bitcoin aldım. “

http://kriptokoin.in/isvecli-adam-butun-hayatini-bitcoine-oynadi-ve/

Sizce Bitcoin hala karlı mı? 20.000 dolar seviyesi çok mu uçuk bir öngörü?

Bu fiyatlar bitcoin zarar veriyor .  Daha stabil anlaşılır fiyatlara geri gelmeli. Uzun vadede yavaş yavaş çıkması gerekiyorken 1-2 günde 1-2K yukarı yönlü hareketler anlaşılır değil. 1-2 günde oralara geliyorsa 1-2 günde aşağıya inecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Bizde İsveç'li olsak her şeyimizi satıp Bitcoin'e yatırabilirdik Türkyie de böyle bir şey yapan esnaf seni dışlar ailen ruh ve sinir hastalıklarına götürüp sıkıntının olup olmadığını araştırır
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Bunun ileride her şeyini satıp ethereuma, her şeyini satım Zcash e yatırdım diyenleri de çıkacaktır, btc çok alınamaz fiyatlara çıktığında bu olur diye tahmin ediyorum
Pages:
Jump to: