Pages:
Author

Topic: Herkes Yükseliş Beklerse Olmaz Bu İş :) - page 2. (Read 747 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
December 05, 2018, 07:11:22 AM
piyasa genel olarak düşerken de yükselirken de bunu sürprizlerle yapıyor. kısa vadede beklenti olmadan çalışmaları sürdürmek daha makul.
full member
Activity: 728
Merit: 151
December 05, 2018, 07:06:48 AM
destek direnç dediler tutmadı
g20 dediler tutmadı
etf dediler olmadı
bu bir düzeltme şuradan oradan dönecek dediler tutmadı

şimdi ağızlarda yeni sakız herkes yükseliş beklerse olmaz.öyle olmaz böyle olmaz neyle olur acaba sürekli bi sallamasyonlar bence uzun yıllar yükseliş falan olmaz artık siz böyle beklenti içersinde habire yeni başlık açarsanız e adamlar da az biraz buraları okuyup havayı kokluyorlar

bakıyorlar bunlarda hala yükseliş beklentisi var düşürdükçe düşürüyorlar...

hadi gidin şimdi de krismats başlıkları açın noel babalı falan yükseliş yılbaşında şöyle böyle...o da tutmayınca baharda heryer yeşilleniyor piyasalarda yeşillenecek diye harika bir mantık ve bağ kurarak yeni başlıklar açın  Tongue
jr. member
Activity: 168
December 05, 2018, 05:05:02 AM
Herkes yerine sadece analizini yapan ve üzerine düşünen insanların yükseliş bekleyip ve aynı zamanda istediklerinin olması daha makul.Piyasayı bakıp analiz edin ve sonra yükseliş bekleyin hem bekleyenler azalır hemde verimlilik artacaktır.
full member
Activity: 301
Merit: 100
November 20, 2018, 04:33:22 AM
Piyasanın anasını ağlattılar. Zaten bu piyasaya giren herkes ani bir yükselişle köşeyi döneceğini düşündüler. Bi nevi bu düşüşlerin olması iyi tecrübe kazandırıyor Cheesy Tabii değerlendirmekte lazım.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
November 20, 2018, 03:00:22 AM
Analizcilerin büyük kısmı;
8k dediler düştü
6k dediler düştü
4k dediler düştü
3 k dediler düşecek
1k diyenler artmaya başladı düşecek

o yüzden takip etmekte fayda var youtube ergenlerinideğil de esas elemanları.
full member
Activity: 630
Merit: 102
November 20, 2018, 01:05:36 AM
Kesinlikle katılıyorum. Yükseliş beklersek yükselmez. Samimi olayım ben balina olsam nasılsa düşcek diye bir hava hakimken niye yükselteyim ki piyasayı?
newbie
Activity: 174
Merit: 0
November 19, 2018, 05:18:19 PM
Hala millet boğa gelecek diyor Grin  Sırf bu tipler yüzünden 3.500 gösterecekler bekleyin siz boğayı  Angry
member
Activity: 154
Merit: 10
November 18, 2018, 05:41:29 PM
herkes bekliyor diyen yanılır olan bitenin farkında piyasada al sat ile uğraşan gruplar fiyatın bir daha yükselmeyeceği söylenemez ama araya umut kırıntıları sıkıştıranlara güven olmaz
full member
Activity: 756
Merit: 104
November 18, 2018, 04:26:14 PM
Herkes beklemiyor zaten hocam saçma sapan hala yok 4klara gelecek muhabbetleri dahi var gerçi genel durum insanlar ne bekleyeceklerinide şaşırmış haldeler
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 18, 2018, 03:48:09 PM
Sabırlı yatırımcıyımdır ama bizimle resmen taşak geçirlar aq. Gelde bu piyasada para kazanacagım diye uğraş... Kızıyorum bazen alın bi tarafınıza sokun dicem ama kaybolan para çoğaldıkça iyice çıkamaz olduk işin içinden.
member
Activity: 518
November 18, 2018, 03:36:50 PM
Vallahi artık herkes pes etti. Önceden millet bounty kaçırmazdı bende dahil artık bountylere katılan sayısı azaldı. Katıldığın bountylerin tokenları gönderilmiyor. Herkes pes etti artık. Düştüğü kadar düştü.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
November 18, 2018, 12:08:44 PM
böyle düşünmek aslında mantıklı yükseliş yerine kesin düşecek bu diye kendi kendimize söylersek yükseliş olduğu zaman sürpriz gibi olur bize  Smiley
O da güzelmişSmiley Valla naparsak yapalım yükseliş gelmeyecekmiş gibi bir his var içimde daha uzun bir süre daha. 2018i geçtik bari 2019 bize bişeyler verse daha nekadar kaybedebiliriz elde avuçta birşey kalmamış zaten portföye bakıyorum da.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
November 18, 2018, 11:59:07 AM
Arkadaşlar rica ediyorum yükseliş beklemeyin artık sizler yüzünden balinalar yükseltmiyor  Smiley
Şaka bir yana şu lafı unutmayın bir yere not alın kendim bizzat 10 kez belki daha fazla denedim ve tuttu.Düşüncem şu ki ;
İçinizden gerçekten inanarak bu sefer btc öldü toparlanması çoook uzun sürer bu sefer acaba 1000$ olacak mı yoksa gerçekten ponzimiydi demeden bitcoin yükselmeyecek arkadaşlar.Şahsen daha bana dedirtemediler o yüzden bence athler göreceğiz ama diplere doğru Grin

Ciddi ciddi o kelimeleri 4200 $ 'da diiyeceğime inanıyorum.Umarım okadar düşmez bu sefer biraz nazik olurlar  Cheesy

Tam da bu işte. Herkes hala yükseliş bekliyor bir kaç yatırımcı arkadaşım acaba demeye ve takvimlerini  2019 sonbaharina ayarlamaya başladı. eğer biraz daha uğraşır da ne var ne yok satıp çıkıyorum ben diyen sayısını kanalımızın yarısına söyletebilirler ise ben de inanıcam yükselişin başlayacağına. Belki yüz kere yazmışımdır. İcoların çoğu genelin elindeyse asla yükseliş olmaz. çünkü yükseliş mal satmak için yapılan bi eylem sende varsa neden alasın satmak için daha daha beklersin ama almazsın. peki sen almazsan balina piyasayı nasıl döndürecek. Kendinden mi alıp satacak sürekli. Araya senin paranı sokamazsa kazanç olmaz. Bu kadar uyanık olmayın:)
member
Activity: 336
Merit: 11
November 18, 2018, 10:45:06 AM
Benim başından beri söylediğim bir şey var. Hiçbir sistem herkesin kazanmasını desteklemez. Böyle bir şey olamaz. Birileri kaybedecek ki diğerleri kazansın veya diğer piyasalar sektörlerden para akışı buraya gelecek.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
November 18, 2018, 04:36:24 AM
böyle düşünmek aslında mantıklı yükseliş yerine kesin düşecek bu diye kendi kendimize söylersek yükseliş olduğu zaman sürpriz gibi olur bize  Smiley
jr. member
Activity: 462
November 17, 2018, 08:14:54 PM
Kısa zamanda geri 6500 seviyelerine gelir buralar bitcoinin dibi artık. Daha altının olacağını sanmıyorum. Ama sene sonu coşması olur mu? Sanmıyorum.
jr. member
Activity: 560
November 17, 2018, 03:53:46 PM
Çoğu kişi yükseliş veya 2017 sonu gibi bir boğa beklentisi yok, bir çok kişi koyduğu parayı kurtarma derdinde, o miktara yakın seviyeye gelse bile piyasadan tamamen çıakcak bir sürü insan tanıyorum ha tabi o yükseliş gelince fikrileri aynı mı kalır orasını bilemem  Smiley
member
Activity: 476
Merit: 12
November 17, 2018, 03:45:28 PM
herkes yükseliş beklemezse olmaz zaten bu iş. yükseliş beklemeyen adam pazara girer mi . girmezse para nereden girer çok merak ediyorum
member
Activity: 322
Merit: 32
November 17, 2018, 02:03:35 PM
Piyasaya yeni insanlar gelmesi lazım sadece balinalar ile olmaz bu iş. Yeni kurumsal yatırımcılar gelebilir mesela. Eğer balinalarla bizim gibi daimi müdavim hamsiler baş başa kaldıysak yakın zamanda düzelmez bu piyasa bana kalırsa.
member
Activity: 336
Merit: 17
November 17, 2018, 01:57:11 PM
Herkes tabiki yükseliş bekleyecek kim düşüş bekler ki anca balinalar bekler daha aşağıdan toplamak için. Yani mecbur yükseliş bekliyoruz kazanç elde edebilmek için. O kadar çok düştü ki piyasa kazanç elde edebilmemiz için yükselmesi lazım. Umudumuz zaten kalmadı bu saatten sonra.
Pages:
Jump to: