Pages:
Author

Topic: Herkes Yükseliş Beklerse Olmaz Bu İş :) - page 5. (Read 747 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 2
November 16, 2018, 03:03:57 AM
Boğa gelecek gibi gözüküyor.Bch'nin bölünüp zayıflaması Btc'ye yarayacak.Btc önümüzdeki günlerde iti çıkışlar yapabilir.Nasıl düştüğünde şaşırdıysak çıktığındada öyle şaşıracağız.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
November 16, 2018, 02:29:40 AM
Bende öyle düşünüyorum sürekli aynı şekilde yükseliş olacağını zannetmiyorum.Herkesin pes ettiği en beklenmedik anda boğa sezonu başlayacak bence.
member
Activity: 742
Merit: 19
November 16, 2018, 02:25:42 AM
Btc'nni düşmesi zor artık bu seviyelerinden.6K'ya gideriz bir kaç güne.Her inişin bir sebebi var.Balinalar öyle kolay kolay indiremezler istedikleri rakama.Satan balina varsa alan balina da her zaman olur.Bu inişin nedenlerini konuşmak lazım.BCH forku bana göre BTC'nin düşmesini hızlandırdı.BCH forku bittiğine göre artık yükselişleri görebiliriz.tether olayında bir günde 1000 dolar fırlamıştı.Piyasa bu tarz haberlere aşırı tepki veriyor.Ya dump ya pump oluyor.Yakında normale döner.Sıkıntı yok.Biz alıştık bu iniş çıkışlara. Wink
newbie
Activity: 174
Merit: 0
November 15, 2018, 02:52:17 PM
Arkadaşlar rica ediyorum yükseliş beklemeyin artık sizler yüzünden balinalar yükseltmiyor  Smiley
Şaka bir yana şu lafı unutmayın bir yere not alın kendim bizzat 10 kez belki daha fazla denedim ve tuttu.Düşüncem şu ki ;
İçinizden gerçekten inanarak bu sefer btc öldü toparlanması çoook uzun sürer bu sefer acaba 1000$ olacak mı yoksa gerçekten ponzimiydi demeden bitcoin yükselmeyecek arkadaşlar.Şahsen daha bana dedirtemediler o yüzden bence athler göreceğiz ama diplere doğru Grin

Ciddi ciddi o kelimeleri 4200 $ 'da diiyeceğime inanıyorum.Umarım okadar düşmez bu sefer biraz nazik olurlar  Cheesy
Pages:
Jump to: