Pages:
Author

Topic: Hero Yazılı Tshirt Giyenlerin Gözaltına Alınması - page 3. (Read 4661 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Kahramanlar ölümsüzdür yazan bir tişörtten korkan bir hükümete sahibiz.
Paranoyaksın, sonunun geldiğini biliyorsun.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bu tişörte sahip olan varsa saklasın, ilerde kolleksiyon değeri olur bence Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 121
Burası Türkiye olur böyle şeyler kafanızı yormayın..
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Yakında forumda hero olan üyelerede el atmasalar bari. Grin. Mallar tişört den korkuyor.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Herhangi bir konuda eleştiri bile kabul etmeyip direk gözaltına alan bir hükümetten ne beklersin ki zaten.ABD'de başkanlarıyla dalga bile geçiyorlar rahatça.Çok saçma sapan bir ülke olduk.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Maalesef her gün bundan daha kötüsü olamaz dedikten sonra daha kötüsünün olabileceğini görüyoruz umarım bir an önce ülkece toparlanma sürecine gireriz yoksa işimiz maalesef çok zor.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Gelin kardeşler hepinizi bu tshirtlerden 3-5 tane almaya çağırıyorum. Mahallenizdeki suriyelileri sevindirin Cheesy
walaha almak lazım ama surıyelıler gıyse bıle bu hukumet onlar anlamını vılmıyor deyip kımden aldıklarını sorar gene bızı ıcerı atarlar
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Rank yüzünden bizi de alır bunlar yakında  Grin
eline sağlık gülmekten öldüm. bir an önce legendary olmanı dilerim. zira bu postu görürlerse gerçektende alırlar. şakadan da anlayacaklarını sanmıyorum zaten kendileri şaka gibiler.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Gelin kardeşler hepinizi bu tshirtlerden 3-5 tane almaya çağırıyorum. Mahallenizdeki suriyelileri sevindirin Cheesy
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Resmen iş rezalete dönmeye başladı. Giydiği elbise yüzünden insanlar gözaltına alınmaya başlamış bir ülkeye dönüyoruz. Artık giydiklerimize ekstra dikkat etmeliyiz anlaşılan işsizin biri şikayet etse derdimizi kimseye anlatamayacağız.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Bugün saat 14.30 sıralarında otobüs terminali yanındaki Turan Güneş Caddesi’nde üzerinde ‘Hero’ yazılı tişörtle gezen İ.A.’yı görenler polisi arayıp, ihbarda bulundu. Polis ekipleri, caddede yürüyen İ.A.’yı gözaltına alıp, polis aracına bindirdi. İ.A., tişörtü 3 yıl önce aldığını, anlamını bilmediğini söyledi. Polis aracının bulunduğu yere gelen İ.A.’nın annesi, yeni bir tişört getirdi. Polis aracı içinde ‘Hero’ yazılı tişörtü çıkaran İ.A. annesinin getirdiği yeni tişörtü giydi. Hakkında işlem yapılmayan İ.A., savcının talimatıyla serbest bırakıldı. (DENİZLİ/DHA)

şaka gıbı ülke olduk Cheesy

Oha aq daha neler yaa. Gülsek mi ağlasak mı. Çok vahim durumlar. İnsanlar da acayip paranoyaklaşmış arkadaş. Vatandaş da normal değil ki. Bu şeye benziyor geçenlerde ülkerin mi ne bir reklamı vardı. 1 nisan şakası mevzusu falan. Millet reklamdan darbe planı çıkarmıştı. Ahahha şaka gibi aq.
full member
Activity: 448
Merit: 107

Polisleri göreve çağırıyorum yer Adana  Grin
newbie
Activity: 18
Merit: 0
Aslında aynı font ile Osmanlıca olarak yazmalı. Nasıl bir error olur merak ediyorum. "Abi niye gözaltına alıyorsunuz, Osmanlı torunuyum ben." Gerçi polis de Osmanlı torunu ama bir gecede cahil kaldığından Osmanlıca okuyamıyor.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
yakın gelecekte Türkiyede Bitcointalk forumuna üye olan herkesi BTC ile mücadele kapsamında gözaltına alıp tutuklarlarsa şaşırmayınız.  Smiley

Öyle bir şey yapamazlar çünkü buradaki hiçbir hesap hiç kimsenin değildir. Size bir şey soran olursa reddedersiniz.
Veya direk ben yazmadım redhack hesabımı ele geçirmiş deyin. Kesin çözüm. Wink
full member
Activity: 364
yakın gelecekte Türkiyede Bitcointalk forumuna üye olan herkesi BTC ile mücadele kapsamında gözaltına alıp tutuklarlarsa şaşırmayınız.  Smiley

şaka bir yana da çok garip bir ülke olduk.Allah sonumuzu hayreylesin. herkes potansiyel suçlu zaten bu ülkede.
hero member
Bugün saat 14.30 sıralarında otobüs terminali yanındaki Turan Güneş Caddesi’nde üzerinde ‘Hero’ yazılı tişörtle gezen İ.A.’yı görenler polisi arayıp, ihbarda bulundu. Polis ekipleri, caddede yürüyen İ.A.’yı gözaltına alıp, polis aracına bindirdi. İ.A., tişörtü 3 yıl önce aldığını, anlamını bilmediğini söyledi. Polis aracının bulunduğu yere gelen İ.A.’nın annesi, yeni bir tişört getirdi. Polis aracı içinde ‘Hero’ yazılı tişörtü çıkaran İ.A. annesinin getirdiği yeni tişörtü giydi. Hakkında işlem yapılmayan İ.A., savcının talimatıyla serbest bırakıldı. (DENİZLİ/DHA)

şaka gıbı ülke olduk Cheesy
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Şu attığım linkteki videoyu izleyin mutlaka gülmekten öldüm valla Cheesy Alttaki yorumlar daha komik

http://www.haber7.com/guncel/haber/2384974-hero-tisortlu-ogrenciye-sinav-cikisi-gozalti

"ağız birliği yapmışlar fetö terör örgütüne üyelikten müebbeti verin bunlara"

"bunların hepsini vatandaşlıktan atın ve sınır dışı yapın artık halen daha destekleyenden bu ülkeye fayda gelmez atın gitsin bunları"

Cheesy Cheesy Cheesy
hero member
Forumdaki Hero arkadaşlar siz yavaştan bir üst ranka terfi edin Cheesy
ahahhaha ıyıydı bu bok yoluna gel lan buraya hero sun sen dıyebılır bunlar valaha Cheesy
full member
Activity: 616
Merit: 118
keşke o tshirtten alsaydım satılırken.

İleriye hatıra kalırdı ülkenin ne hale geldiğini geleceğe göstermek için

full member
Activity: 163
Forumdaki Hero arkadaşlar siz yavaştan bir üst ranka terfi edin Cheesy
Pages:
Jump to: