Pages:
Author

Topic: Hero Yazılı Tshirt Giyenlerin Gözaltına Alınması - page 4. (Read 4661 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
valaha supersınız % 50 sı hero tişörtu gıyse ne yapcaklar gercekten merak konusu bak sımdı Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Hero yazılı tshirt giyenler göz altına alınmaya başlanmış. Sebep terör örgütü propogandası yapmak.
Ülke tımarhaneye döndü gerçekten. Tecavüzcüsü, sapığı, hırsızı, katili sokaklarda cirit atıyor. Ama baskılı tshirt giyenler gözatına alınıyor.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/hero-yazili-tisort-giyen-2-universiteliye-gozalti,7i2pzIMktE-QctOTNSio4w

Bu olay bana "V for vendetta" filmini hatırlattı. hatırlarsanız o film de bu olaya benze bir mevzu fakat orada t-shirt değil de maske giyiliyordu. Bu arada o filmi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. Dehşet bir filim. ilerleyen zamanlarda o filme benze bir olay olursa Türkiye'de de hiç şaşırmam.

Benim de aynısı aklıma geldi. Bu yapılanlara inat herkese yaptır bir hero t-shirt koy kapılarının önüne. Bakalım 50 Milyon kişiyi de tutuklayacaklar mı?
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Hero yazılı tshirt giyenler göz altına alınmaya başlanmış. Sebep terör örgütü propogandası yapmak.
Ülke tımarhaneye döndü gerçekten. Tecavüzcüsü, sapığı, hırsızı, katili sokaklarda cirit atıyor. Ama baskılı tshirt giyenler gözatına alınıyor.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/hero-yazili-tisort-giyen-2-universiteliye-gozalti,7i2pzIMktE-QctOTNSio4w

Bu olay bana "V for vendetta" filmini hatırlattı. hatırlarsanız o film de bu olaya benze bir mevzu fakat orada t-shirt değil de maske giyiliyordu. Bu arada o filmi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. Dehşet bir filim. ilerleyen zamanlarda o filme benze bir olay olursa Türkiye'de de hiç şaşırmam.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Kuzey Kore'de insanların saç kesimine karışılmasından ne farkı var bu durumun Huh Hiçbir farkı yok yazık günah zamanında abdullah öcalan'a benzeyen tuzluk mevzusu vardı aynısı işte.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
İyice milleti paranoyak ettiler. Bele hökümetin içine soxum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Hoş geldiniz Türkiye Cumhuriyeti diktatörlüğüne . Tişört giymek ne ara terör örgütü propagandası oldu ? Kaldı ki giydikleri tişört dünyada kabul edilmiş hiçbir terör örgütüne ait bir simge , slogan taşımıyor. Böyle saçma , patolojik paranoyaklık anca diktatörlüklerde olur . Pes diyorum. Daha neler göreceğiz kim bilir.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Ortada hiçbir delil yokken sırf aynı tişörtü giyiyor diye tutuklanan kim varsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurduğunda Türkiye'yi cezalandırabilir. Ödenecek ceza hepimizin cebinden çıkacaktır. Hükümet halkını soymaya devam ediyor.
member
Activity: 299
Merit: 11
böyle adalet olmaz olsun. Lanet olsun.
tiksiniyorum bu örümceklerden artık
hero member
Activity: 868
Merit: 502

acaba millet heyecan olsun diye mı gıyıyor bu tişörtleri Cheesy bızde mı gıysek acaba. gözaltına alıncaklarını bıle bıle neden gıyıyorlar acaba.bunlarda 2 sevgılısıymıs  Grin
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Heryer paranoyak doldu be. Ülke değil tımarhane. Herkes şov, kahramanlık peşinde. Ama aylaklıktan bunlar. Azıcık çalışan bi ülke olsak bunlara zaman kalmaz🙃 Bayılıyoruz suni gündem takip etmeye😒
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Yahu tutuklayana niye kızıyorsunuz vatandaş gördüğü yerde ihbar ediyor tshirt giymiş birini gördüm diye Cheesy İhbarcı ruh hastası bir topluma dönüştük, toplu terapi şart.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Yok artık aq yaa. ne kadar boş işlerle uğraşılıyor. Memleketin asıl anasını ağlatanalr eli kolunu sallaya sallaya dolaşırlar kimse dokunamaz ama böyle saçma sapan sebeplerle meşgul olurlar. Yazık. Çok yazık. İnsanlarda bir patlama olacak ama bakalım ne zaman. Bu şekilde fazla gidilmez.
full member
Activity: 448
Merit: 107
Geçen okudum linki bulamadın şimdi.

İlk mesajdaki resimdeki adama o tişörtü zorla giydirmişler. Bunun üzerinden bir algı oluşturarak fetöcülere tek tip kıyafet tartışması başlattılar.
Böylece yandaş bir kıyafet firması bu kıyafetlerden çıkartacakmış paranın dibine vuracakmış diye okudum..  Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 107
Arkadaşlar hero yazılı tşört bastırıp satmayı düşünüyorum bi kaç milyon satarım kesin  Grin
full member
Activity: 154
Merit: 100
Rank yüzünden bizi de alır bunlar yakında  Grin

İşte bu iyidi Cheesy
full member
Activity: 208

Bende ilk den güya bahaneden almışlar dedim ama böyle birkaç fetocu almışlar içeri aldıkları tüm fetocuda hero yazılı üst var benim üstümde bununkiyle aynıydı bilmiyordum olayı camideki adam dedi baktım i bi tanesi tesadüfen giymemiş birkaç fetocu bilerek böyle giyinmiş.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
Tişört üretimi yapan firma üretimi keser, bu tişörtleri giyenleri içeri alırlar. Bir ohal var üstümüzde hakkını savunamazsın sonumuz hayırlı olsun.

Ha unutmadan Hero Member üyeler kendinize dikkat edin sizi de almasın  Grin
Zaten sanırım t-shirtler toplatılmış, üretimi durdurulmuş yazıyordu okuduğum bir haberde, komik cidden  Cheesy
member
Activity: 83
Merit: 10
Tişört üretimi yapan firma üretimi keser, bu tişörtleri giyenleri içeri alırlar. Bir ohal var üstümüzde hakkını savunamazsın sonumuz hayırlı olsun.

Ha unutmadan Hero Member üyeler kendinize dikkat edin sizi de almasın  Grin
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
yıllarca mağdur edebiyatı yapa yapa bitirdiler malzemeyi
şimdi ilkokul seviyesinde maduriyet yapmaya çalışıyorlar

ortada hala tutuklanmış bir siyasetçi yoksa hiç bir zaman vatandaşını ikna edememiş
bir darbe olarak kalacak
full member
Activity: 210
Web Developer
Afedersinizde ***unu çıkarmaya başladılar ses etmedikçe.
Pages:
Jump to: