Pages:
Author

Topic: Hesabınızı kontrol edin Binance para dağıtıyor! - page 4. (Read 699 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
Bir heyecanla kontrol ettim de bana gelen giden her hangi bir şey yok. Elimizde bulundurduğumuz coine göre bir şeyler göndermiş olabilirler mi acaba?
member
Activity: 179
Merit: 11
Bendeki bu şansla hesabımda olan parayı alır binance
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Artık böyle şeylere bakma gereği bile duymuyorum çünkü hiçbir zaman beni bulmuyor böyle şeyler ahahs boşuna heyecan yapmayalım bari. Allah bereket versin size  Grin
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Banada gelmemis gelen giden yok neden neye gore veriyorlar bunu cogu kisiyede verilmemos zaten nerden vardin bu kanita onu anlamadim herkesin kafasindan bir ses cikiyor anlamis degilim acikcasi gelenlere hayirli olsun diyelim.o zaman.
newbie
Activity: 84
Banada gelmemis gelen giden yok neden neye gore veriyorlar bunu cogu kisiyede verilmemos zaten nerden vardin bu kanita onu anlamadim herkesin kafasindan bir ses cikiyor anlamis degilim acikcasi gelenlere hayirli olsun diyelim.o zaman.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
vay arkadaş ne sanş bende yok yine. Hesabımı kontrol ettim bişey yok . Bugün mü sadece acaba yarın yada sonraki günler geçerlermi. Oradan o kadar işlem yaptık neye göre belirliyorlar acaba
full member
Activity: 392
Merit: 101
Her neyse artık gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun biz sys ile uğraşmadığımız için gelen giden bir şey yok umarım bu artık kaçıncı yıllarıysa güzel ödül dağıtırlar diye umuyoruz.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
yav bir başlık açıyorsun iki gram araştır milleti heyecanlandırma.
sys marketinde bir sorun cıkmıştı.herkese odedği komisyonun %70 ini geri dagıttılar.

sys marketinde ne trade yaptında 15 bnb sini geri odediler.
15 bnb gelmişmiş.yalan atmıyorsan eger ekran gorunutusunu koy gorelim.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Binancede 100 küsur Ont tutuyorum swapdan önce atmıştım uğraşmamak için bana gelen giden olmamış üst mesajlarda dedikleri gibi sys coin trade yaptığınız için gelmiş olabilir
newbie
Activity: 168
bende bir umutla baktım ama sonu hüsran oldu gelen giden birşey yok . bence hediye falan değil sys ile ilgili bir dağıtım
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Hesabımda 10 bnb var aylardır durur orda. Gelen giden olmamış Cheesy
full member
Activity: 518
Merit: 100
Para mara dagıttıgı yook kerızlermı adamlar bı sekılde gene kendı aklınca veya cıkarlarınca dagıtıyorlardır akıllandı adamlar
full member
Activity: 1176
Merit: 159
2018/07/05 - 2018/07/14 bu tarihler arasında sys trade yapanların fee lerini geri vermişler sanırım

Ben hiç SYS trade yapmadım. Bu coini o haberlerden önce duymamıştım bile! Smiley
Nasıl böyle bir hata yaptılar anlamadım. 3 bnb için çokta sorgulamaya değmez gerçi

bende hiç syscoin almadım dolayısı ile trade fln yapmadım.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Heyecanlandırdın hocam Smiley Bir umut girdim ama maalesef... Zaten ne zaman şans gülmüştü de sanki şimdi de gülsün ama değil mi? Smiley

Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık...
jr. member
Activity: 123
2018/07/05 - 2018/07/14 bu tarihler arasında sys trade yapanların fee lerini geri vermişler sanırım

Ben hiç SYS trade yapmadım. Bu coini o haberlerden önce duymamıştım bile! Smiley
Nasıl böyle bir hata yaptılar anlamadım. 3 bnb için çokta sorgulamaya değmez gerçi

ozaman çok kurcaklama hocam devam et işte havadan para Cheesy
member
Activity: 280
Merit: 10
Post başlığını görünce avuçlarımı ovuşturmuştum ama nasiplenenlerden biri değilim maalesef.
Evet ödül dağıtmışlar ama her üye için geçerli olan bir ödül değilmiş, 2018/07/05 - 2018/07/14) arası sys trade yapanlar için feeleri geri ödemişler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Birazdan girip bakacağım umarım bana da gelmiştir Smiley muhtemelen işlem hacminize göre yolluyor olabilirler benim ki de çok değil gerçi bakalım.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

jr. member
Activity: 123
member
Activity: 411
Merit: 21
Simdi kontrol ettim hesabimi. Bana da herhangi bir sey gelmemis. Emin misiniz ödül dagitimi oldugundan? Baska bir sebepten gelmis olabilir mi? Sanmiyorum kisi basi herkese 15 BNB dagitacaklarindan, cok yüksek bir meblag bu...
Pages:
Jump to: