Pages:
Author

Topic: Hesabınızı kontrol edin Binance para dağıtıyor! - page 5. (Read 699 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360007238472

Buradaki duyurudan anladığım kadarıyla sanırım bir tür para iadesi bu. Promosyon değil sanırım. Sizde bakıp inceler misiniz doğru mu anlamışım?
Düzensiz SYS Ticaretinden kaynaklanan bnb kazancı sanırım, ben öyle anladım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bana da gelen giden yok. Çok da şaşırmadım, bu konuda pek şanslı değilimdir. Evet, gelen arkadaşlar portfoyunde BNB olup olmadığını söylesinler belki olmayanlara göndermiyordur.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ilginç baya yoğun kullanılan bir hesabım olmasına rağmen bana gelen tek bir bnb dahi yok. çekiliş usulü yada rasgele gönderim yapmış olabilirler. herneyse, hesaplarına bnb gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun sonuçta karşılıksız yaptıkları promosyon.
newbie
Activity: 62
Merit: 0
bana da gelen giden yok. gelen kişiler için söylüyorum hesabınızda bnb var mıydı? acaba olanlara mı gönderiyorlar
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
bana gelen giden yok neye göre gönderiyorlar acaba
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
3,29 bnb gelmiş bana da. Yoktan gelen para allah bereket versin. Ama banada 15 gönderselerdi keşke. Yoğun trade yapıyorum oysa Smiley Neyse nasibimiz buymuş demek. Acaba daha fazla alanlar var mı?
full member
Activity: 476
Merit: 100
Hemen girip inceliyorum. Teşekkürler bilgilendirme için. Bana gelip gelmediği ile ilgili editleyerek bilgilendirme yapacağım. İnşallah o şanslı gruptayımdır.

Edit: malesef bende şanslı grupta değilim.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Dostum heyecanlandırdın bir umut baktım ama bana gelen giden bir şey yok malesef, güle güle harca diyeyim sana, Binance kuCoin ödül dağırtımlarını biraz daha sıklaştırmalı Smiley
full member
Activity: 1176
Merit: 159

binance doğum günü şerefine para dağıtıyor, bana 15 bnb gönderdi yaklaşık 200$ etti sattım hemen. sizde hesabınızı kontrol edin bana yeni geldi.
Pages:
Jump to: