Pages:
Author

Topic: Hint bakanın açıklaması, Bitcoin'i tepetaklak etti! - page 3. (Read 939 times)

member
Activity: 602
Merit: 32
panik yapmaya gerek yok , 8750$ lar güçlü destek seviyesi o noktalardan sekeceğini düşünüyorum...
Allahtan sen süper analizciymişsinde 8750 den sekmiş Smiley ya 8010 a kadar düşseydi Smiley))
İyiki sen analiz yapmışsın Smiley)))
Sen bırak analizi Smiley))
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Bizimki çıkıp bi açıklama yapsada 30.000$ ı görse keşke. Biliyorsunuz çok mübarektir. Ne derse tam tersi olur. Dolar 1₺ olacak dedi rabia oldu. Bitcoinede laf etsede bi 4x yapsa.
member
Activity: 294
Merit: 10
Geçen hafta Güney Kore sonra Hindistan sırada kim var sırayla bu tip açıklamalarda bulunuyorlar . Gerçi güney Kore bunun gerçek olmadığını söyleyip bizi rahatlattı ama bu tip doğru yalan bir çok haber ortaya çıkıyor ve bunlar bizi korkutuyor . Hele ki nusufu milyarı bulan bir ülkeden bu açıklama gelmesi binlerce şirketin fabrikasının olduğu bir ülkeden gelmesi korkutucu . Umarım yakın zamanda bunun spekülasyon olduğu yönünde bir açıklama gelir
member
Activity: 280
Merit: 71
Bu açıklamalar bence işin bahanesi oluyor artık. Bir bakan çıkıp konuşuyor piyasalar tepetaklak. Kripto para teknolojisine güvenen insanların zerre umrunda olmuyor ama piyasa aşırı dalgalı olduğu için bu işten kar edecek olan balinalar paralarını çekiyor. Yeni güzel haberlere ihtiyacımız var. Mart sonuna kadar market karamsar devam edebilir.
full member
Activity: 398
Merit: 101
O Hintli bakanın taaaaa...
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Hiç merak etmeyin arkadaşlar bunların kafası ne zaman dank ettiğinde o zaman benim coinim ,canım coinim, bende daha iyi teknoloji var,biz destekliyoruz diye açıklamalar gelmeye başlayacak. Onun da zamanı gelecek.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Asya'da bulunan ulkeler sirasiyla aciklamalarini tamamladi umarim. Bundan sonrasi artik yukariya dogru bir yukselik olmasini umut ediyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Bitcoin çok olumsuz açıklamalar gördü ne çin i bitti ne koresi ne japonya, abd si, varsın bir de hindistan olsun 100 doların altına düşmedikçe sıkıntı yok, btc yoluna her şekilde devam eder.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Tamamdır . Hindistana tatile planlarımı sınırsız bir süre askıya aldım. Bu kadar düşüş hindistanın halt yemesiyle olacak iş değil .
full member
Activity: 386
Merit: 178
Ulan Hindistan'ın bu piyasaya binde bir bile etkisi yokken nasıl oluyorda fiyata bu kadar etki edebiliyor aklım almıyor. Bu botlar piyasanın anasını ağlattı yemin ederim aramızda bot kullanıcıları varsa bıraksın artık adamlar bir parmak bal çalarak on parmak bal götürüyor.
newbie
Activity: 4
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bitcoin fiyatı haberlerden etkilenmiyor değil, elbette birileri haberlere göre alıp sattıkça fiyat da buna göre şekillenecektir. Bitcoin, Bitcoin Cash gibi iki üç tane it kopuğun yaptığı ağır manipülasyon sonucu fırlayan ya da tepetaklak olan/olabilen bir kripto para değil, olamaz da.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Böyle önemli bilgiler veren bir haber paylaşırken kaynak belirtseniz çok güzel olacak.. Piyasa zaten çok iyi değildi 2-3 haftadır hep aynı yerlerde geziyor iniyor çıkıyor.. mutlaka bu açıklamalar değer kaybettirir ama çok etkileyici olacağını düşünmüyorum.. hiç bir yasaklama veya kötü haber olmadan 8k seviyelerine 1 ay önce de inmişti.

Kaynak : https://www.dunya.com/finans/haberler/hint-bakanin-aciklamasi-bitcoini-tepetaklak-etti-haberi-401264
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Kim ne derse desin bitcoin beklenildiği gibi etki yaratmadı, kullanım yönünde alanlar açılmadı ve güçlü şekilde desteklenmedi. Destek göremeyince de ardı ardına açıklamalara maruz kalmaya başladı. Tabii ki bunların hepsinin olacağı çok belliydi çünkü tersi şekilde hareketleri beklemek yanlış olurdu. Bütün ülkeler temkinli yaklaşıyorlar bunun en büyük sebebi market hacminin yüzlerce milyar doları bulması oldu.
newbie
Activity: 53
bu sürecin tamamen geçici olduğunu düşünüyorum bitcoin gerçeği engellenemez er yada geç beklenilen seviyelere tekrar ulaşıcak benim yıl sonu tahminim 28.000 dollars
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hindistanin bitcoin hakkındaki açıklamaları ve uygulamaları diğer ülkelere nazaran daha fazla etki yaratabilir sonuçta İcoların birçok merkezi Hindistan'da
newbie
Activity: 48
panik yapmaya gerek yok , 8750$ lar güçlü destek seviyesi o noktalardan sekeceğini düşünüyorum...
member
Activity: 144
Merit: 16
Zaten bir tek hint bakan eksik kalmıştı düdüğünü öttürmeyen o da geldi tam oldu, hayırlı uğurlu olsun el birliğiyle gömüyorlar bitcoini ve bu zaten beklenen bir şeydi benim için hatta eski yorumlarda aynen böyle olacağını bile söylemiştim, malesef oldu..
newbie
Activity: 22
Kesin alttan toplayacak  Grin
member
Activity: 294
Bitcoin in 8 bin civarina dusus yapacagi araliktan beri beklenilen bi durum. Ocak basinda ki artis biraz aldatici oldu. Panik yapmadan beklemek gerek. Bugunler gececek. Ilkbahar cok yakin, belki de erken bir bahar bile olabilir subat ayinda.
Pages:
Jump to: