Pages:
Author

Topic: Hint bakanın açıklaması, Bitcoin'i tepetaklak etti! - page 4. (Read 939 times)

full member
Activity: 448
Merit: 107
Yav arkadaş hani bu kripto paralar merkeziyetsizdi?
O açıklama yapıyor bu açıklama yapıyor etkileniyor.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Aynılarını Güney Kore'de yasak haberleri çıkınca söyledik ama Güney Koreli yetkililer öyle bir şey yok demelerine rağmen toplayamadı.
Ben bugünkü düşüşün bu açıklamaya bağlı olarak oluştuğunu düşünmüyorum
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Ben şu şekilde anladım. Devlet ortadan kaldırmak değil, vergilendiriyor. Ve sadece mal alış-verişin de kullanımına sınır getiriyor. Borsalar da alıp satılması ile ilgili bir kısıtlama yok. Sadece icolar ile ilgili nasıl bir yol izlenecek orası belli değil.

#Indian Users read his statement again 😑😑

#Fact 1: Government will eliminate Cryptocurrency – to curb illicit activities. It doesn’t mean they will stop cryptocurrencies from trading. If you are trading bitcoin/crypto on exchanges and paying your taxes, you are not doing anything illicit.

#Fact 2: Government does not recognise Crypto as legal tender. Which means you cannot make or accept payments for goods and services in Bitcoins or any cryptocurrency. So you are still free to buy and sell cryptocurrency on exchanges.

#Fact 3: Government did not say there will be a ban on cryptocurrency. Indian government can however ban ICOs in India. We have to wait and watch.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
her hafta bir ülke bakanının açıklama yapması klasik oldu artık.
abd veya ab açıklama yapmadan hiç bir şey olmaz onlar açıklamayıda yıkıcı yapmaz
boşuna bir düşüş bekleyin nasıl olsa düzelecek.
newbie
Activity: 85
Merit: 0
Hindistan Maliye Bakanı Arin Jaitly'in kripto para kullanımının ortadan kaldırılacağı yönündeki açıklaması, başta Bitcoin olmak üzere dijital paraların fiyatlarında sert düşüşe yol açtı.

Jaitley, parlamentoda yaptığı konuşmada, "Hükümet, kripto paraların meşru olduğunu düşünmüyor ve kullanımlarını engellemek için tüm tedbirleri alacak" dedi.

Jaitley'in konuşmasının Hindistan'da kripto paralarda yol açtığı sarsıntı, global piyasalara da yansıdı.

Coindesk.com'a göre Bitcoin fiyatı 9.267,05 dolara kadar düştü. Kripto para işlem platformu Bitstamp'a göre ise Bitcoin fiyatı 9 bin 165 dolar ile son 2 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Bitcoin şu sıralarda düne göre yaklaşık yüzde 8 kayıpla 9 bin 350 dolardan işlem görüyor.

Pages:
Jump to: