Pages:
Author

Topic: Hipper Aş. - Bu ne lan? - Saadet zinciri detected - page 3. (Read 1659 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
ben bunlara paralarını kaptıranlara üzülmüyorum artık. yattığım yerden paramı katlayacağım zihniyeti bu adamların ellerinde oyuncak oluyor. öyle büyük hayaller kuruyorlar ki şöyle para gelecek böyle gelecek diye ne dersen, ne anlatırsan inandıkları yoldan devam ediyorlar. abi devam etsinler yapacak bir şey yok.
öyle büyük bir zengin olma hayali kuruyorlar ki umursamıyorlar senin benim ne söylediğimi. benim üzüldüğüm bu kerizlerin inandırdıkları yakın arkadaşları eş dostları var. asıl onlara yazık. onları da yanlarında sürüklüyorlar.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Bu ülke Jet Fadıl'ı gördü, bu ülke cennetten arsa satanları gördü ve bunlara inanıp milyonlarca liralarını bu tokatçılara kaptırdı. Bu lavuklarda çatır çatır kazları yolacaklar. Buradaki insanlar bu taklaya gelmese de kulaktan dolma bilgilerle bu işleri duyan insanlar sırf para kazanmak ümidiyle bu piç kurularına paralarını kaptıracak. Üzülüyorum yine de..
full member
Activity: 448
Merit: 107
Hipper işi şu an bizden uzak.

Ama Turcoin ile ponziyi burada iliklerimize kadar hissedebiliriz Cheesy

O değilde babam benden habersiz girmiş Hipper'e. Parasını çıkarmış şimdi üstüne alıyor iyi mi Cheesy
member
Activity: 322
Merit: 31
bazı sözüm ona büyük Türk forum sitelerinde büyük bir hevesle oluşum savunulmaya devam ediliyor. yazık vallahi
newbie
Activity: 168
Merit: 0
yolunda aşş yolundaa gerçekten komik Smiley
full member
Activity: 700
Merit: 134
Ben de hipper aş adını nerde duydum diyordum. Turcoinin dolandırıcılarıymış. Göz göre göre bu insanlar sokakta geziyor ve milleti dolandırıyor. Kimse de bir şey yapmıyor Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bunlar bitmez kısaca bildiğin durmadan ortaya çıkıyorlar şimdide ilan vermeye falan başlamışlar yakında daha farklı yöntemlere'de başvururlar. Halkımız bilmiyor kolay para diye bu tuzaklara düşebilirler.

bunlar bitmez. biri gider diğeri gelir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bunlar bitmez kısaca bildiğin durmadan ortaya çıkıyorlar şimdide ilan vermeye falan başlamışlar yakında daha farklı yöntemlere'de başvururlar. Halkımız bilmiyor kolay para diye bu tuzaklara düşebilirler.
member
Activity: 108
Merit: 10
am I back ?
Turcoin olarak artık piyasadalar Konuda hortladı Smiley
newbie
Activity: 18
Merit: 0
Milletin anasini aglatti buna benzer isler. Ne aptal insanlar var anlamak mumkun degil. Esini dostunu kandirmaya mecbur ediyorlar. Once go boyamak icin veriyorlar sonra tasi taragi toplayip kaciyorlar. Son girenler full zararla ortada kalakaliyor.
Facebook hesaplarına da iyi çalışmışlar anladığım kadarıyla. Adamlar emek vermiş. En azından bir vurgunu hak etmiyorlar değil.  Grin
full member
Activity: 364
Merit: 100
Milletin anasini aglatti buna benzer isler. Ne aptal insanlar var anlamak mumkun degil. Esini dostunu kandirmaya mecbur ediyorlar. Once go boyamak icin veriyorlar sonra tasi taragi toplayip kaciyorlar. Son girenler full zararla ortada kalakaliyor.
member
Activity: 98
"Highest ROI crypto infrastructure"
Maşallah arkadaş pek de parlakmış. Sanal Fadıl olacak bu arkadaşın lakabı ilerde. Veya Crypto Fadıl. Şirket adı temizlik şirketi adı gibi daha çok.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
sirketin ceosunu gördükten sonra tokatlayacaklari kitleyi tahmin etmek zor olmadi Smiley
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Şuan var olan ve en çok müşteri çeken HYIP modellerinin "İngiltere" kuruluşlu kayıtlı firmalar olduğunu düşünürseniz çokta yeni, değişik çokta geriden gelinen bir durum yok esasında.. anlamsız birçok ico'dan, fon grubundan pek farkı olmayan, sadece bu işi açıklanabilecek bir borsa altyapısına oturtan bir iş modeli paravanıyla türeyen minik tokatlama servislerinden biri daha o kadar.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Arayıp terletmek lazım Cheesy
full member
Activity: 154
Saadet zinciri türkiyede suç değilmi birde sayfa sayfa ilan basmıslar bune cesaret kimse şikayet etmiyormu bu malları.
member
Activity: 70
Yeryüzünde dolandırılmayacak insan yoktur. O yüzden bu ve buna benzer oluşumlar her zaman varlığını sürdürecektir. Ayrıca dolandırılmak için aptal olmanız gerekmez. Süper zeki de olsanız mutlaka sizi ikna edip dolandıracak insanlar mevcuttur. Ne demişler; 'İnsan insanın kurdudur' Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Ciddi mi acaba diye baktım harbiden ciddiymiş, ulan birde bunlara inanıp para kazanacağını düşünüp para yatıran insanlar var. Bunların içinde asgari ücretlisi de var, asgari ücretten daha düşük miktarlara çalışan insanalrda var.

İşin ilginci çok zor durumda para yatırıp sonradan ağlayan insanlar hep laf söz dinlemeyen insanlar.

Üzerimizden bankerler geçeli henüz çok olmadı. 50-60 yıl geriden takip ediyoruz dünyayı.
full member
Activity: 210
Web Developer
Şirketin başındaki kişiyi bilmek ister misiniz?

https://www.facebook.com/profile.php?id=650540746
bu adamın kim olduğunu bilmiyorum fakat hipper aşın r10daki konusundan tanırım. Adamlar cidden şirket açmış orda rezil etmiştim şirket imza sirkülerini filan atmıştı ama yinede konularını şikayet edip kapattırmıştım.
member
Activity: 108
am I back ?
Bende bunun quattro isimli farklı bi modelini antalyada duydum onlar daha karizmatik qatar bankası destekli sadece devlet memurlarıyla çalışıyorlarmış mış mış

Hipper AŞ ne zaman ortadan kaybolur acaba...
Pages:
Jump to: