Pages:
Author

Topic: Hipper Aş. - Bu ne lan? - Saadet zinciri detected - page 4. (Read 1659 times)

member
Activity: 154
Merit: 15
Şirketin başındaki kişiyi bilmek ister misiniz?

https://www.facebook.com/profile.php?id=650540746
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Arkadaşlarınız dahi kazanıyoruz deseler inanmayın. Bu tür saadet zincirlerinin ömrü uzun değildir. Ömrü boyunca piramidin üstüne para kazandırır
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bunu aylar önce görmüştüm millet yatırım yapmış sonra direk engelledim fb sayfalarını. Tam üçkağıtçılar ofis mofis resimleri atıyorlardı Smiley

Yine çok can yanacak çok... Acaba polise falan şikayet etsek durumu izah etsek bir şeyler yapılabilir mi ?
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
adres ofsayt zaten Grin

milangaz cad. Grin

etiler ulus akatlarda olsa daha çok müşteri çekeceği kesin. Grin
hero member
Activity: 826
Merit: 504
Yazık ya valla milletin elinde 3-5 kuruş bişey kalmış onlarada bu tip insanlar tenezzül ediyor. Bilemeyen birazda saf birisi alıp okusa bunu hemen gireyim diyecek elindeki parayı bunlara kaptıracak. Evet dediklerinizde haklısınız sistemin devam etmesi için akllı insanlar kadar aptal insanlarada ihtiyac var ama gördükçe üzülüyorum. Sad
full member
Activity: 434
Merit: 100
Mastercard ile anlaşan Hipparacard piyasadaki tüm kripto debit kartlara meydan okuyor.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Ciddi mi acaba diye baktım harbiden ciddiymiş, ulan birde bunlara inanıp para kazanacağını düşünüp para yatıran insanlar var. Bunların içinde asgari ücretlisi de var, asgari ücretten daha düşük miktarlara çalışan insanalrda var.

İşin ilginci çok zor durumda para yatırıp sonradan ağlayan insanlar hep laf söz dinlemeyen insanlar.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Düzenin olması için akıllı insanlar olduğu kadar aptallara ihtiyaç var. Buradaki bazı newbie üyeler hariç böyle oltalara geleceğini sanmıyorum. Etheryum ne amk?  Grin

İNTERNATİONAL PRESİDENT'a sormak lazım Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Düzenin olması için akıllı insanlar olduğu kadar aptallara ihtiyaç var. Buradaki bazı newbie üyeler hariç böyle oltalara geleceğini sanmıyorum. Etheryum ne amk?  Grin
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Arkadaşlar el ilanı olarak aracıma takılı buldum, böyle şeylere gelmeyin, dolandırılmayın.

Pages:
Jump to: