Pages:
Author

Topic: Hive [HIVE] Kullanıcıları - page 3. (Read 678 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
March 26, 2020, 12:34:32 PM
İlginç bir fork hikayesi oldu HIVE'inki. Topluluğun bu kadar hızlı tepki verdiğini görmekte ilginç oldu. Bu pozitif ayrışma yaşanması da bence beklenen bir şey. Bir kişiye karşı, topluluk gibi oldu. Haliyle çoğunluk her zaman avantajlı olurdu ve oldu da. Yani bunda şaşılacak bir şey yok.
Şaşılacak şey bunu bu kadar net görmeme rağmen forktan önce steem almamam.
member
Activity: 714
Merit: 82
March 26, 2020, 12:25:00 PM
Hive üzerinden türkçe blog yazsam hive'den para kazanabilir miyim?
Buradaki gelirler doğrudan power olayı ile mi belirleniyor? Reklam geliri vs yok mu? Öyleyse değirmenin suyu nereden gelecek Smiley

---

800 özgün makaleli web sitem var. Aylık 5 TL reklam geliri var. Sunucu parasını karşılamıyor.
bknz; sosyoblog.com Smiley
Bu siteyi aslında steemit'e özenerek açmıştım. Toplu bloglama ve soru cevap için. Yazarlar yazdıkça para kazanacaktı vs...
Ama 800 içerikle 5 lira gelince olacak iş olmadığını anladım.

Bu arada ekşi sözlüğün merkezi olmayan hayalim var. Kendi kendini yöneten ve reklam gelirlerini yazarlara pay eden bir sözlük.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
March 26, 2020, 11:04:26 AM
Steemit'te içerik oluşturmadım ama siteyi genel olarak test etmiştim geçen sene. Özellikle ödül kazanmak çok zorlaşmış. Kazançlar da çok düşük zaten. Bazı yeni kurallar da getirdiler; bu da insanları soğuttu sistemden... Steem tutanlara 1:1 HIV verildi geçen gün. Bende çok az miktar vardı zaten, Binance üzerinden yollanmış HIV'lerim. Şu sıralar ikisi de birbirine yakın fiyatlardalar. Devamında neler olur bilemiyorum. Steem tarafına yeniden kullanıcı çekmek için yeni formüller bulmaları lazım. HIV ne yapıyor ondan hiç haberim yok.

STEEM son zamanlardaki sansur/cokmeler yuzunden iyice kaniyor. HIVE bu mesaji yazarken $0.3 iken STEEM $0.16, neredeyse iki kat gibi bir fark var.
Dünkü fiyat aklımda kalmış olmalı hocam. Eşit gibi bir şeydi neredeyse. Bugün pozitif ayrışımış HIV. Ayrıca CMC listesine de alınmış ama pek veri yok şimdilik. Muhtmelen birkaç güne eklenmiş olur.
Yukarıda Steem Power'ı sormuşsunuz. Ben şu şu linkteki yazıyı paylaşayım. Epey detaya girilmiş burada:
https://steemit.com/tr/@octobre/steem-power-nedir-ve-nasil-artirilir

Spesifik olarak power uygulamasini sormadim aslinda, tam olarak ne dedigini anlamaya calistm arkadasin. Power olayi yillardir var. Yeni bir ozellik degil. Coinmarketcap asiri yavas calisiyor, sanirsam coingecko/livecoinwatch suan icin daha accurate veri paylasiyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 26, 2020, 11:02:08 AM
Steemit'te içerik oluşturmadım ama siteyi genel olarak test etmiştim geçen sene. Özellikle ödül kazanmak çok zorlaşmış. Kazançlar da çok düşük zaten. Bazı yeni kurallar da getirdiler; bu da insanları soğuttu sistemden... Steem tutanlara 1:1 HIV verildi geçen gün. Bende çok az miktar vardı zaten, Binance üzerinden yollanmış HIV'lerim. Şu sıralar ikisi de birbirine yakın fiyatlardalar. Devamında neler olur bilemiyorum. Steem tarafına yeniden kullanıcı çekmek için yeni formüller bulmaları lazım. HIV ne yapıyor ondan hiç haberim yok.

STEEM son zamanlardaki sansur/cokmeler yuzunden iyice kaniyor. HIVE bu mesaji yazarken $0.3 iken STEEM $0.16, neredeyse iki kat gibi bir fark var.
Dünkü fiyat aklımda kalmış olmalı hocam. Eşit gibi bir şeydi neredeyse. Bugün pozitif ayrışımış HIV. Ayrıca CMC listesine de alınmış ama pek veri yok şimdilik. Muhtmelen birkaç güne eklenmiş olur.
Yukarıda Steem Power'ı sormuşsunuz. Ben şu şu linkteki yazıyı paylaşayım. Epey detaya girilmiş burada:
https://steemit.com/tr/@octobre/steem-power-nedir-ve-nasil-artirilir
legendary
March 26, 2020, 10:12:40 AM
bounty için kullanacağım hocam steemautovote gibi platformların hazır olmasını bekliyorum sadece onlar hazır olana kadar steeme devam edip sonra geçiş yapmayı planlıyorum. Platformlar hazır olduğunda forumdan bir ekipte oluşturabiliriz.

hive.vote olarak geldi.

selamlar herkese bu zorlu günlerde evlerinde kalmalarını tavsiye ediyorum, bu konu ile ilgili sorum ise, hive platformu nedir arkadaşım biraz daha detaylı anlatabilir misin ?

EOS'la hemen hemen ayni altyapiyi kullanan bir blokzinciri. Ana ozelligi Facebook/Twitter/Reddit gibi sosyal platformlari birlestirebiliyor. Fakat blokzinciri uzerine sifirdan YouTube, Kart Oyunlari vs. yazanlar var. Bayagi detayli ve yazilimcilar icin harika bir altyapiya sahip platform.

Merhaba daha önceleri her gün steemit kullanan birisi olarak onlarca makale yazmış birisi olarak söylüyorum. son 6 aydır falan hiç girmedim çünkü power uygulaması vs getirdiler. çok hoşuma gitmedi.

Power uygulamasi?

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 26, 2020, 09:41:29 AM
member
Activity: 602
Merit: 11
March 26, 2020, 07:54:37 AM
selamlar herkese bu zorlu günlerde evlerinde kalmalarını tavsiye ediyorum, bu konu ile ilgili sorum ise, hive platformu nedir arkadaşım biraz daha detaylı anlatabilir misin ?
member
Activity: 462
Merit: 14
March 26, 2020, 07:09:33 AM
Merhaba daha önceleri her gün steemit kullanan birisi olarak onlarca makale yazmış birisi olarak söylüyorum. son 6 aydır falan hiç girmedim çünkü power uygulaması vs getirdiler. çok hoşuma gitmedi.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
March 26, 2020, 06:48:39 AM
bounty için kullanacağım hocam steemautovote gibi platformların hazır olmasını bekliyorum sadece onlar hazır olana kadar steeme devam edip sonra geçiş yapmayı planlıyorum. Platformlar hazır olduğunda forumdan bir ekipte oluşturabiliriz.
legendary
March 26, 2020, 04:45:39 AM
Herkese selamlar, bir donem forumdan Steem/Steemit'de takilan kisi sayisi cok fazlaydi fakat daha sonra ne oldu bilmiyorum herkes birakti. (Aslinda buna ben de dahilim) HIVE fork'undan sonra HIVE platformunu aktif bir sekilde kullanmayi dusunen, kullanan var mi?
Pages:
Jump to: