Pages:
Author

Topic: Hold kavramının önemi - page 6. (Read 775 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
February 20, 2018, 02:23:29 AM
Hold işi sabır işi ve demir gibi sinirlerin olması gerekiyor veya çok relax bir adam olacaksın .
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
February 20, 2018, 02:18:31 AM
Her zaman hold işe yaramıyor maalesef, 2017 yükselişi holdculara yaradı ama sondaki düşüşler bizi mahvetti, yükselirken satmayı bilmek gerekiyor elimde 22bin flixxo var bir ara 98centti adeti ve hacim vardı satmadık o zaman 21k dolar ediyordu su an 3k dolar, bunun gibi o kadar çok örneğim var ki hepimiz yaşıyoruz bunu
full member
Activity: 350
Merit: 100
February 20, 2018, 02:14:09 AM
Günlük tradeciler genelde piyasaya yeni girmiş HEYECANLI kullanıcılar tarafından gerçekleştirilir. Sonra zamanla bizde de olduğu gibi bi tarafına yılan kaçınca anlaşılır HODL tutmanın gerekliliği.
member
Activity: 370
Merit: 10
February 20, 2018, 02:09:03 AM
Bence yinede kücük bir miktar trade lik bakiye ayirmak iyi oluyor.
full member
Activity: 980
Merit: 207
February 20, 2018, 02:07:11 AM
HODL, hold değil evet, HODL kavramı gerçekten çok önemli, bunu kavrayan kazanıyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
February 20, 2018, 02:01:19 AM
Doğru demişsiniz fakat hodlun da dozunu iyi ayarlamak lazım aralıktaki büyük artış zamanları insanlar bir çok coin için diyordu ki 'sakın satmayın keriz silkeliyorlar mal mısınız şu sıralar satılır mı daha artacak ' Bende aralıkta bu işleri takip etmeye başlayan biri olarak diyodum ki lan ne güzelmiş bu işler anca artıyor , öyle olmuyormuş Cheesy
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
February 20, 2018, 01:55:14 AM
Uzun dönemde Hold yapan eğer aşırı derecede saçma bir yerden girmemişse her zaman istisnasız kazanır.Bu çok nettir.
Örnek vermek gerekirse 0.1 btc niz var ve siz bunu geçen sene dipteki coinlere yatırmış olsaydınız ve bir çıkış hedefiniz olsaydı.Bu dönemdeki toplu artışta çok rahat 0.5 1btc  aralığında bir kazancınız olabilirdi.
Elinizde 1 btc var diye ona buna koşturmak sizi her zaman zarara sokar.Geçenki müthiş yükselişleri bu yüzden kaçırdım ben.
kenara köşeye attığım umursamadığım myriad,whitecoin vs bile 3,4x yapmıştı Smiley 170 sattan aldığım Bi halta yaramaz diye sattığım xvg lerin ne kadar yükseldiğini biliyorsunuz.sırf ben oraya buraya zıpladığım için zarar bile etmiştim.
Siz siz olun günlük al sat yaparım kaçarım oradan oraya atlarım parayı vururum diyorsanız.Çok iyi tecrübeniz yoksa yakın bir zamanda batarsınız.
Bu piyasada her hareket,yaptığınız her manevra yüksek risk içerir.
Yani çok btc niz olması çok kazanç elde edeceğiniz anlamına gelmiyor.
AZ OLSUN ÖZ OLSUN.inanın çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz.
Pages:
Jump to: