http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/asic-gridseed-scrypt-litecoin-dogecoin-etc-oglas-11213558
5 kom gridseed asica za litecoin,dogecoin..etc., modani na 500kh/kom
5x usb kablovi
5x napojni +12v kablovi sa gridseeda na obicni molex
1x 7 port usb hub sa vl. napajanjem.
1x driveri, upute ..
potrosnja cca. 15-20 w/kom.
ukupna brzina 2500 kh (2,5MH scrypt)
cijena za komplet 6500kn
test moguc u osijeku.
LP
ja još povečavam 200gh strojeve.
ustvari bi ih kupija odmah ali ih više nema za prodat.pisao kineziću da sam zainteresiran i za njegove polovne.a i jedan kolega ovdje sa foruma je narućija preko mene 30 komada ali ih nema.
sad čekamo šta će odgovorit. ipak je to 50 x 200 ghash 10 th strojevi.nama je povoljno jer mi imamo serverska napajanja koja smo skoro đabe kupili i koji nam sad leže otkad smo ugasili scrypt rudare.
iako se nadam da če GPU rudari i coini tipa hiro,darkcoin itd proradit i da čemo se opet mi vratit u sedlo.
ma zasad definitivno odustajem, nemogu vise tu vrucinu trpit, u gradu sam i nemogu posebno prostor osigurat za rigove. jos nekako dok je zima bila, odgovaralo mi cak radi grijanja, ali sad vise nemogu, i ta buka od gpu rigova... uff... zena poludila
vjerovatno cu opet krajem jeseni pocet, budemo vidili ..
takodjer ako netko ima svoje gridseedove ltc asice, a zeli ih prepraviti na taj 500kh mod, slobodno nek se javi, 50 kn po komadu i rjeseno. (smd-ovi koji se mjenjaju su 1mmx0,5 mm,zato pazljivo )
LP