Jedino smisleno šta se iz tvog posta da izvući, je da ne poštuješ nikog nego si očito sam sebi dovoljan, te da ti fali odgoja. Ako toliko toga znaš o zarađivanju bez rudarenja zašto ne pokreneš razgovor o tome, nego odmah počneš pljuvati po svima. Dal imao 1$ ili 1000000 $ svejedno je, prije svega budi čovjek i ne pljuj po tuđem trudu, ma kakav god on bio. Ako imaš šta za podijeliti ovdje sa drugima slobodno kaži, ali bez omalovažavanja.
Prekasno je za finu pricu. Godinu i pol dana svaki puta kad dodjem vidim isto. Postao sam bar 20 puta, fina prica ma ne jebe nitko ni
najmanje. U najmanju ruku si debil ako se ne slazes sta ustaljena ekipa prica, ovi likovi sto nemaju ni 100 BTC sada a u BTC su dulje
od mene.
"budi čovjek i ne pljuj po tuđem trudu, ma kakav god on bio" - jel' ti to ozbiljno? De malo razmisli, ne ponavljaj debilne fore koje ne
drze vodu ni najmanje. Moze biti da si mlad i zelen pa ne znas mnogo o tome sta sve ljudi rade tj. sta je sve "tudji trud" i koje su
posljedice toga sto rade ali to sto si napisao je jedan od nacina kontrole misli koji je u ne puno vremena doveo do toga da prosjecni
IQ nije ni blizu brojke od ranije, debila je sve vise i cini se nekako da situacija ide na jos losije. Tolerira se malo previse toga, ocito.
Stranicu ranije netko je napisao da bas njega briga za cryptocoine, on stavlja novac u banku ili kako vec, pa sta treba da kazem tom
liku "bravo majstore, svaka ti dala" a svaki tren ovi u HNB mogu objaviti da je sranje u HR vece nego se mislilo i stoga idemo rijesiti
stvar na Ciparski nacin? U neku ruku si u pravu, ne treba pljuvat vec tuci bejzbol palicom ili molit Boga da likovima poput ovoga ranije
spomenutog padnu na pamet neke od ideja sa
http://www.darwinawards.com ili slicne jer gle, NE MOZE ICI NA BOLJE ako je debila
sve vise i vise i oni misle da su pametni. Kontraproduktvno je takvima podjeliti znanje o tome kako zaraditi vise para jer je sansa da
ce krenuti putem likova kao sto je
http://www.youtube.com/watch?v=oyLxzgtB1qU daleko veca od sanse da ce postati mudriji. Tko
hoce zaraditi vise na laksi nacin ne treba cekati da mu netko ovdje napise kako, sve je vec napisano sto znaci prekopati net (ne sa
GPU ili ASIC ... da ne bi nekome palo na pamet da konfigurira CGMiner da kopa na google.com) i naci ce se nesto vec ...
Ku ku kukuk ma ko je to nama tu dosao poznati gosati seronja koji mrzi samoga sebe pa onda sve ostale
vidi slikicu sokole
https://i.imgur.com/pTUp53R.jpg ciji je to comp ha ljepoto
ili se ljepo ponasaj ovdje i oslobodi nas svojih preseratorskih (htio bi bit) razmisljanja ili letis sa cijelog borda
Ja ne mrzim sve vec samo vrlo specificnu vrstu ljudi u koju eto vecina vas ovdje spada. Vi serete e pa i ja cu srati cisto da vam ovdje
ne bude previse ugodno. Ljudima kad je previse i predugo ugodno onda odu malo na krivi put, to je dokazano, znas? A ovo sa slikom
pa sta si dokazao toliko bitno sem da kopam PMC koji je experimentalni coin koji ima 0 coina nagradu po bloku, nesto sto ti ocito ne
bi radio nema sanse ali sta ces kad ima nas ludih koji volimo testirati stvari pa nam eto zaleti ponekad i da kopamo na BTC Testnet
jer je tamo lakse testirati stvari nego na Mainnet a desi se da nitko ne kopa. Jebe se tebi i slicnima ima li BTC neki bug koji bi mogao
sve sjebat ili ne, jel tako? To ce netko drugi naci i rijesiti ... stoka sitnog zuba, rekoh ja ranije.
Imao sam mnogo zesce rasprave sa ljudima koji su netko i nesto u cryptocoin svijetu ukljucujuci i core developere pa nisam letio sa
boarda, sta si ti umisljas? Ti izgeda nisi uopce svijestan gdje si, LOL!