Pages:
Author

Topic: Hydro Gelecekte Ne Olur? - page 2. (Read 3737 times)

jr. member
Activity: 392
Merit: 4
December 05, 2018, 01:36:26 AM
Zamanında airdropuna katılamadığımız için pişman olmuştuk.Çok fazla ödül dağıttıkları için değeri olmaz dedik.Ama ekip resmen ödül olarak dağıtmış.Çok çalışkan bir ekibi var.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 04, 2018, 04:25:05 PM
Hydro sağlam coin arkadaşlar adamlar ciddi emek veriyor Hatta tr grubunda talha diye bir arkadaş var onunda emekleri büyük diyebilirim.Tamam proje iyi ama reklam açısından bu arkadaşı tebrik ederim.türk grubunu iyi kontrol ederek global çapta tanınmasına yardımcı oldu diyebiliriz.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
December 04, 2018, 03:21:02 PM
Hydro tutar veya tutmaz onu bilemem. Ama bildiğim ve inandığım, gelecekte ayakta kalacak coinlerden biri. Adamların her işi yasalara uygun, çalışıyorlar ve sürekli kendilerini güncelliyorlar. Ben elimde kaybettiğimde üzülmeyecek kadar tutuyorum. Gelecek bakalım neler getirecek..
+1
member
Activity: 448
Merit: 33
December 04, 2018, 01:59:35 PM
Hydro tutar veya tutmaz onu bilemem. Ama bildiğim ve inandığım, gelecekte ayakta kalacak coinlerden biri. Adamların her işi yasalara uygun, çalışıyorlar ve sürekli kendilerini güncelliyorlar. Ben elimde kaybettiğimde üzülmeyecek kadar tutuyorum. Gelecek bakalım neler getirecek..
member
Activity: 532
Merit: 12
December 04, 2018, 12:31:28 AM
Sürekli yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Bir zamanlar xrp nin yaptığı gibi anlaşmalar yapıyor vs. Belki ileride xrp yi geçer ümidiyle aldım bir miktar attım cüzdana bekliyorum umutla
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
December 04, 2018, 12:27:54 AM
Gördüğüm kadarıyla performansını katlayarak devam edecek gibi duruyorlar. Ekipleri çok iyi ve gerçekten çalışıyor. Yine de kripto piyasasında iki kere düşünmek lazım. Keşke zamanında 15-20 hesapla airdrobuna katılmış olsaydım, en azından bir kuruş para vermeden rahat rahat beklerdim.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 03, 2018, 04:47:00 PM
Airdroptan millete bir dünya gelmişti bu piyasada hala para ediyorsa elden çıkarsaydınız keşke bu anlaşmaların kralını ripple yaptı ama iki ileri bir geri birşey farkettirmedi henüz.

Aslında zamanında Ripple girenler, 3 $ seviyelerini gördüğünde emekliye ayrılacak kadar iyi para kazandılar. Bu piyasada her ne kadar sevilmese de, en somut şekilde gerçek hayatta kullanılan Ripple diyebiliriz. Tabi onlar coin ve teknoloji firmasını ayrı tutuyorlar vs vs ancak yine de bir çabaları var.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
December 03, 2018, 04:46:19 PM
Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bir kaç yatırımcı bilgin takip ettiğim kadarıyla bu ara seyirini bozmayacağını ilerleyen zamanlarda ivme kazanarak yükseleceğini düşünüyor.Blog da ne konuşuluyor çok bakmadım ama takip etmek gerekir.
member
December 03, 2018, 03:29:23 PM
Son anlaşma yaptığı firmayı açıkladılar. Yalnız bu firmadan başka bir büyük firma daha açıklanacakmış. Sabırsızlıkla bekliyorum.
İşte bugün açıklanan firma:

Hydrogen, Google Cloud ile bir ortaklık duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu ortaklık, tüm start-up müşterilerinin Google Cloud Startup Programına erişmek için Hydrogen çözümlerinden yararlanmalarına olanak tanır. Google Cloud’un ekipleri, eğitimi ve topluluğu, ürünlerini hazırlarken ve ölçeklendirirken, erken aşamadaki ekipler için hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.
https://medium.com/hydrogenturkey/google-cloud-ile-hydrogen-ortakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-2339ec4d3225
member
Activity: 546
Merit: 10
November 27, 2018, 02:40:01 PM
Airdroptan millete bir dünya gelmişti bu piyasada hala para ediyorsa elden çıkarsaydınız keşke bu anlaşmaların kralını ripple yaptı ama iki ileri bir geri birşey farkettirmedi henüz.
member
November 27, 2018, 02:29:11 PM
Hydroda yeni ve güzel haberler var Smiley

1. Hydro 30 Kasım'da SWFT.pro'da trade edilebilir olacak. Ayrıca SWFT coin, Hydro MFA'yı platformlarını daha güvenli hale getirmek için sistemine engtegre edecek. (Makalenin Türkçesini yarın grupta paylaşacağız)

https://medium.com/hydrocommunity/hydro-goes-live-on-swft-on-the-30th-november-hydro-raindrop-integration-to-follow-96528629ea71

2. Hydro, Cryptofacil borsasında listelendi. Borsa Latin Amerika ve Karayipler borsası olarak çalışacak ve bittrex destekli.

https://en.cryptofacil.com/

3. Yeni partnerleri ilan etmeden ve kırmızı sosyal medya butonuna basmadan önce final onaylamalarını bekliyoruz. Ekipten onay ve bilgi gelir sizlerle paylaşacağız.

4. Hydrogen Topluluk Satış Programı İlan Edildi. İlgili Makale aşağıdan okunabilir.

https://medium.com/hydrogenturkey/hydrogen-toplululuk-satış-programının-hcsp-tanıtılması-ce5ac79ca7e3
jr. member
Merit: 6
November 22, 2018, 10:48:32 AM
hydronun gerçek amacı borsalarda listelenip fon toplamaktan ziyade, bir fintech oluşumu olduğu için olabildiğince fazla partner bularak blockchain e gömülü bir  doğrulama/ güvenlik altyapısı oluşturmak.  bunun içinde hem ar-ge hem de   marketing adına ne yapılması gerekiyorsa yapıyorlar, bu yüzden illaki yatırımlık bir coin.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
November 17, 2018, 03:09:11 PM
Seo'ları yakında 2 ortaklık açıklayacak. Telegram gruplarında yazılanlara bakılırsa dünya çapında tanınan bir teknoloji şirketiymiş.
Piyasa bulanık ve tatsız. Şu durumda fiyata etki yapar mı o da tartışılır.

Şimdi değil ama ilerleyen yıllarda iyi kazandıracağına inanıyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 17, 2018, 02:27:06 PM
Supply adeti çok fazla.Kimin elinde ne kadar var belli değil.Büyük balinalar nerede tepeden verecekler dump yapacaklar belli değil.Riskli bu tür coinler.Hydro bir hot iki benim için risk taşıyor.Uzak durdum durmaya devam edeceğim gibi.Bir anda terste bırakabilir.PundiX'de olanları biliyorsunuz çoğu kişi terste kaldı.PundiX yine ortada bir ürünü olan ekibi çalışkan bir ekip.Bunlarda o da yok.Tepeyi bekleyip salacaklar gibi.Dikkatli olmakta fayda var.
member
Activity: 196
Merit: 12
November 17, 2018, 02:24:01 PM
Hydro için bende çok fazla git gel de kalmıştım sonuç olarak kararsız kalıp vazgeçmiştim.
member
Merit: 29
November 17, 2018, 01:28:23 PM
Gelecekte ne olacağını kestirebilsek arsa, tarla ne varsa satar Hydro'ya gireriz; fakat ne olur bilemiyoruz.

Yükselişi iyi gözüküyor ama bu konuda istikrarlı şekilde devam edecek mi önemli olan nokta o. Bunun için de ekibin üzerine koyarak ilerlemesi gerekiyor. Piyasa şartları da müsaade ederse iyi yerlere gelir mi gelir ama uzun vadeli düşünmediğim için tercih etmezdim.
Rdu
jr. member
Activity: 224
November 17, 2018, 01:24:33 PM
Kısa zamanda güzel sıçrama yapmış ama her coin böyle yükselmiyor malesef, hatta bazıları beklenenin de çok üzerinde, umuyoruz ki diğer coinler de kısa zamanda yükselişe geçer ve mutlu edecek haberler ile yeni yıla gireriz ama son zamanlarda hep düşüş yaşadık ve bir müddet daha böyle gidecek gibi görünüyor.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
November 17, 2018, 01:22:07 PM
Hydro gelecekte iyi olacak birkac coinden bir tanesi.  Buyuk borsalara tek tek giriyor zaten.  Ama bizim millet yukselince almayi sever,  onun icin simdi almayin sakin,  yukselince alin emi.
member
November 07, 2018, 02:45:43 PM
Hydro son günlerde o kadar çok konuşuluyor ve o kadar çok karşıma çıkıyor ki hakkında pek olumlu düşünemiyorum. Yüksek talep nedeni ile fiyatın şiştiği gerçeğini de düşünmek gerekirse bu kripto para ile ticaret yapan arkadaşların çok dikkatli olması gerekiyor. Tabii ki boğa dönemi geldiği zaman daha üst noktaları test edecektir fakat burada unutmamamız gereken nokta içerisinde bulunduğumuz ayı dönemidir. Bu dönem içerisinde yapılabilecek hatalı yatırım çok kötü sonuçlar doğurabilir ve yatırımcıların ciddi zarar etmesine sebep olabilir.

Bu projenin gerçek bir ürünü var. Şuan firmalarla yapılan anlaşmalar ileriye dönük çok iyi işler çıkaracağını gösteriyor. Ki Td Bank bile projenin kısa vadeli olmadığının göstergesi. Çok konuşulması ise hacim konusunda ciddi artışlar göstermesine delalet ediyor.
Tabi ki söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Bende kendi adıma kaybettiğimde üzülmeyecek kadar yatırım yaptım. Tüm arkadaşlara da kaybettiklerinde üzülmeyecek kadar yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum. Yarına ne olur kimse bilemez.
jr. member
Activity: 462
November 07, 2018, 11:27:10 AM
herkesin inanılmaz derecede beklentili olduğu bir proje hydro. umarım yatırımcısını üzmez ilerleyen süreçte. belli ki ekip de başarılı bir şekilde ilerliyor.
Pages:
Jump to: