Pages:
Author

Topic: Hydro Gelecekte Ne Olur? - page 3. (Read 3737 times)

member
Activity: 532
Merit: 22
November 07, 2018, 09:53:40 AM
Hydro son günlerde o kadar çok konuşuluyor ve o kadar çok karşıma çıkıyor ki hakkında pek olumlu düşünemiyorum. Yüksek talep nedeni ile fiyatın şiştiği gerçeğini de düşünmek gerekirse bu kripto para ile ticaret yapan arkadaşların çok dikkatli olması gerekiyor. Tabii ki boğa dönemi geldiği zaman daha üst noktaları test edecektir fakat burada unutmamamız gereken nokta içerisinde bulunduğumuz ayı dönemidir. Bu dönem içerisinde yapılabilecek hatalı yatırım çok kötü sonuçlar doğurabilir ve yatırımcıların ciddi zarar etmesine sebep olabilir.

Dediklerinde haklısın hocam hangi coin ya da token çok konusulursa sıkıntı çıkıyor ama hydro gayet güzel bir proje. Bende kaybedince üzülmeyeceğim  miktarı yatırdım cüzdana attım beklemedeyim. Alım yerim 50 sats. Nasip kısmet artik
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
November 07, 2018, 09:35:21 AM
Hydro son günlerde o kadar çok konuşuluyor ve o kadar çok karşıma çıkıyor ki hakkında pek olumlu düşünemiyorum. Yüksek talep nedeni ile fiyatın şiştiği gerçeğini de düşünmek gerekirse bu kripto para ile ticaret yapan arkadaşların çok dikkatli olması gerekiyor. Tabii ki boğa dönemi geldiği zaman daha üst noktaları test edecektir fakat burada unutmamamız gereken nokta içerisinde bulunduğumuz ayı dönemidir. Bu dönem içerisinde yapılabilecek hatalı yatırım çok kötü sonuçlar doğurabilir ve yatırımcıların ciddi zarar etmesine sebep olabilir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
November 07, 2018, 07:27:35 AM
aslında kripto para dünyasındaki çoğu kişi fintech nedir bilmiyor. fintech özellikle finans sistemi için çok hayati önem taşıyor, kripto camiasını fintech ile buluşturan en güzel projelerden birisi hydro. hydronun bir şekilde piyasaya tutunacağına inancım tam.
member
Activity: 448
Merit: 33
November 07, 2018, 05:23:25 AM
İşte yeni bir anlaşma daha.
Hydrogen ile Queen City Fintech Partnerliği

QC Fintech Hakkında:
Queen City Fintech, erken aşama startup’ların dünya çapındaki mentorlara, sermayeye ve önde gelen finansal hizmet organizasyonlarına erişimini sağlayan lider bir fintech hızlandırıcısıdır; küresel bankacılık merkezinin kalbinde yer alır, Charlotte, NC.

QC Fintech’in Partnerleri:
Program, Bank of America, BB&T, Synchrony, Ally, Womble Bond Dickinson, North Highland, Wells Fargo, Oracle, EY, LPL Financial, AIG, Barings, Cherry Bekaert, AvidXchange, Zenmonics, Aflac, American Airlines, Extended Stay America, Levvel, Citizens Bank, Cognizant, ve CliftonLarsonAllen da dahil olmak üzere dünyadaki her bir fintech hızlandırıcısının en büyük sponsor ağı tarafından yürütülür.

member
Activity: 933
Merit: 10
November 03, 2018, 11:35:35 AM
Bildiğim kadarıyla hydronun özelliklerinin muazzam olduğu söyleniyor ilk başlarsa 222222 token dağıtırken scam dendi ama herkesi şaşırttı hydro ve inanışmaz değerlere yğkseldi gelecektede değerini 10 x yapacağını düşünüyorum ben
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
November 02, 2018, 05:08:18 AM
Hydro gelecekte xrp olur, https://bitcointalksearch.org/topic/hydro-neden-xrp-olmasn-5061442 şu konuya ithafen yazıyorum  Grin ya arkadaşlar bırakın hayal dünyasında yaşamayı gerçek dünyaya dönün please please ya bir kaç x yaptı diye xrp mi olacak daha bunun r si var p si var  Grin anlayana
member
Activity: 364
GR
November 02, 2018, 04:30:56 AM
Proje cok basarili olacagi kesinde piyasanin buna ne kadar sabir gosterecegi onemli olan.  Elinde tutan kazanacakta ne kadar tutan kazanacak asil soru bu.  Binance filan kesin zaten oradan yana sikinti yokta,  proje genis olcekte oldugu icin ilerlemesi zaman aliyor.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
November 01, 2018, 03:21:56 PM
Airdrop'tan gelmedi ama kesinlikle geleceğin en çok konuşulan coinlerinden biri olacak. Projeleri gerçekten heyecan verici.
member
Activity: 392
November 01, 2018, 03:09:56 PM
Çok iyi yükseliş gelecektir bundan emiinim sağlam bir coin hydro girdiği borsalarda çok iyiler şuanlık 15milyon marketcap olması çok düşük bu coin için ileride iş yapacak coinlerden bir tanesi
member
Activity: 633
Merit: 15
November 01, 2018, 01:47:46 PM
Lokalde çok fazla parlatılan koin/tokenkara dikkat edilmeli. Zamanında wavesi göklere yükselten bu forumdaki ahali artık yüzüne bakmıyor wavesin, aynı durum hydroda da yaşanabilir.
jr. member
Activity: 89
Merit: 1
November 01, 2018, 05:16:12 AM
Airdroptan 222.222 tane göndermişlerdi 10 bin tl de bozdurmuştum. Çok pişmanım keşke hiç bozdurmasaydımda bekleseydim bi kaç yıl daha. şimdi almak isterdim lakin o kadar param bulunmuyor. hafızamdan silmek istiyorum. sattıgım icin pişmanımmm Smiley
jr. member
Activity: 56
Merit: 5
November 01, 2018, 05:03:21 AM
Airdroptan güzel kazandırarak gönülleri feth etmeyi başardı.Total supply miktarı hakikaten çok , az olsaydı daha iyi olurdu.Hem de HYDRO gelecekte güzel yerlere gele bilir , amma ne kadar beklememiz lazım olduğunu bilemeyiz.Roadmap'te ilk adımları atıyorlar , gidecekleri proje yolu uzun ve yeni adımlıyorlar.
member
November 01, 2018, 04:54:47 AM
Artık Hydro'nun Türkçe telegram grubu da var.
Tam olarak resmi olmasa da DA üyelerinden Talha Altınkaya'nın kurduğu grupta, hydro hakkındaki tüm haberleri Türkçe olarak alabilirsiniz. @projecthydroturkey
Ayrıca fiyat tartışmalarının yer aldığı ingilizce yayın yapan başka bir grup: @hydrosupportersgroup
Hydro'nun resmi telegram grubu ise: @projecthydro
member
Activity: 322
Merit: 23
October 04, 2018, 01:32:53 AM
Şimdiki fiyatı sudan ucuz denecek kadar az bana göre. 2019 ve ilerisi için uzun vadede kazandıracak bir yatırım olarak görüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
October 03, 2018, 10:11:56 AM
Bütün paramı 4 e bölüp yatırdım aslan payinida hydro ya verdim. Kalanı xsn, pundix ve holo da . Eğer olurda çok terste kalırsam bana giren İstanbul'a 4.köprü olur  Cheesy
member
Activity: 238
Merit: 14
October 03, 2018, 06:33:33 AM
eğer sadece airdrop ile oluşan hava ile para topladılarsa bi cacık olacağını sanmıyorum ama ico da düzenledilerse o zaman işler değişebilir projesi de güzel duruyordu ..piyasa toparlanırsa ki zannetmiyorum ama o zaman göreceğz  Cheesy
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 03, 2018, 06:26:34 AM
hydro yapacağı hype'ı yaptı kimine kazandırdı kimine her zaman ki piyasa kuralları, tersten sapladı. bitcoin'e sağlam bir boğa gelmeden hiç bir altcoin'e yatırım yapmak mantıklı değil bence.
member
October 03, 2018, 06:03:01 AM
açıkcası ben hiç bir şey beklemiyorum. çünkü bu hydro çok fazla göz önüne geldi bu tarz coinler sonradan bi cacık çıkmıyo bende zaten airdropuna girememiştim Smiley

%90 yatırımcısı türk sanırım

Tam olarak bilemiyorum ama Türklerden çok az yatırımcısı var. Gruplarını incelediğimde daha çok yabancılar alım yapıyor. Gelecekte ne olur bilemem ama ekibin çalışması, yaptıkları işlere ve anlaşmalara göre  çok rahat 1000 satoshinin üzerine çıkabileceğini tahmin ediyorum. Tabi ki yatırım tavsiyesi değildir.
member
Activity: 588
Merit: 22
October 02, 2018, 02:14:41 PM
Hydro benim en favori coinim.İleride bir 1000 satoshi  civarlarına geleceğini düşünüyorum. Şuan 60 70 civarlarında. Bence bedava. Geleceği olan bir kripto para bence
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
October 02, 2018, 11:50:51 AM
açıkcası ben hiç bir şey beklemiyorum. çünkü bu hydro çok fazla göz önüne geldi bu tarz coinler sonradan bi cacık çıkmıyo bende zaten airdropuna girememiştim Smiley

%90 yatırımcısı türk sanırım
Pages:
Jump to: