Pages:
Author

Topic: Ian Balina nın hacklenme olayı ve merkezi borsaların güvenliği - page 3. (Read 413 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Buda olabilir tabii bir insanın canlı yayın esnasında hacklenme ihtimali nedirki özellikle böyle gösterilmek istenmiş gibide olabilir. Amerikada nasıldır acaba bu vergi işleri. Kriptoparadan dolara çevrildiğinde mevcudiyet varlık vergisi şeklindemi alınıyor ki
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Bu türden uygulamalar düşünüldüğünü düşünmüyorum doğrusu, herkes şu an kendi güvenliğini sağlıyor. Ian Balina'nın Amerikadaki vergi beyanlarından kurtulmak için bu türden bir haber yaydığı konuşuluyor değişik ortamlarda, bu adam koca bir serveti aynı yerde mi tutuyordur.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bildiğiniz gibi twitter kriptografi fenomenlerinden Ian Balina geçtiğimiz günlerde canlı yayın esnasında hacklenmişti. Kendisi illaki hesaplarının aktarıldığı adresleri takip ediyordur ve borsalara bu konu ile ilgili bilgi vermiştir diye düşünüyorum. Borsalar merkezi yapılarından dolayı bu adreslerden gelecek kriptoparalar üzerinde bir tasarrufta bulunma hakkına sahipmidir bunu merak ediyor, araştırıyorum. Gerçi merkezsiz borsalar hatta elden alım-satım imkanınında olduğpu böyle bir ortamda parayı çalan kişilerin merkezi bir borsaya çekipte çevrim işlemine gireceğinide zannetmiyorum. Bu durum ilerde merkezsiz borsaların çalıntı kriptoparaların satıldığı bir ortama dönüşüp sorgulanmasına sebep olabilirmiş gibi geliyor bana. Ayrıca hacklenme korkusu yaşayıpta markete girmeye çekinen büyük bir para olabileceğide ihtimal dahilinde düşünülüp bir tür tasarruf yetkisi, hakkı sağlayabilecek teknolojik bir güncelleme(blok zincirde) sizce mümkünmüdür ? Hacklenen, çalınan parayı geri getiremese bile kullanımının önüne geçilebilecek türden bir teknolojik güncelleme.. Marketi dahada büyütmek ve trustless (güven gerektirmeyen) bir hale getirebilmek adına bu türden teknolojik güncelleştirmeler düşünülüyormudur ?
Pages:
Jump to: