Pages:
Author

Topic: ICO Çılgınlığı Daha Ne Kadar Sürecek ? - page 2. (Read 7843 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ayı sezonunda ıcoya gırmemek lazım ızleyınce onları da gormus olduk, adamlar 30 40 mılyon toplayıp hardcap yapıyor, sonra pıyasaya bır cıkıyor 4-5 kat dusuyor. Cok buyuk hype yoksa uzak durmak lazım ayı pıyasasında ıcolardan.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Denetimli ico çok önemli bişey scam çok fazla olmaya başladı. Ethereum tabanlı tokenler bunlar daha çok ve bu bilmeyen insanlar için dolandırıcılık olup ethereumunda itibarını zedeliyordu bi nebze. Komodonun böyle bir işe başladığını bilmiyordum eğer hızlı yol alırlarsa kendileri de hızlı yol alırlar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Vitalik  icolarla alakalı olarak bir güncelleme getirecekti diye biliyorum. Özellikle icolarin topladığı etherleri satması eth fiyatını etkiliyor

Vitalik'in getireceği güncelleme icoların daha denetimli bir şekilde yapılmasına yönelik olacak. Scam projelerden sonra bu tip bir güncelleme gelmesi kaçınılmaz zaten, yoksa Ethereum piyasadan ağır bir darbe yiyecek. Bu arada denetimli ico'yu şu anda Komodo uygulamaya başladı.
member
Activity: 560
Merit: 12
Vitalik  icolarla alakalı olarak bir güncelleme getirecekti diye biliyorum. Özellikle icolarin topladığı etherleri satması eth fiyatını etkiliyor
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
ICO çılgınlığı sonsuza dek sürecek gibi geliyor bazen, çalışmak için kampanya seçerken bolluktan başım dönüyor ve her gün yenilerini görüyorum. ICOlara karşı değilim elbette, zaten çalışan ya da çalışmaya niyetli olanlarını bulmaya çalışıyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Adamlar bizim paramızla proje geliştirip şanslarını deniyor, onlar için hiçbir riski yok! Kazanma ihtimaliyle tüm riski alan bizleriz. Proje gerçekleşse de gerçekleşmese de adamlar zaten köşe oluyor. Şimdi sormak istiyorum böyle bir düzende icolar neden bitsin?

Kelimelerinin sonuna kadar katılıyorum hocam.Adamlar gerçekten bizim paralarımızla köşe oluyorlar proje tutsa da tutmasa da dediğin gibi icolar bitmez bir biz ico yapamadık güzel
full member
Activity: 980
Merit: 152
Adamlar bizim paramızla proje geliştirip şanslarını deniyor, onlar için hiçbir riski yok! Kazanma ihtimaliyle tüm riski alan bizleriz. Proje gerçekleşse de gerçekleşmese de adamlar zaten köşe oluyor. Şimdi sormak istiyorum böyle bir düzende icolar neden bitsin?
full member
Activity: 490
Merit: 105
benim fikrime göre bu ico çılgınlığı ve inanılmaz derecedeki çok coin çeşidini biraz yavaşlatmak için düşüş yaşandı.
full member
Activity: 406
Ico cılgınlıgının sonu gelicegini sanmıyorum acıkcası yenı cıkacak coın cok var %60 nınında ıcosu ıyı verdıklerı para vs
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Piyasaya yeterli ilgi ve sirkülasyon olduğu sürece bir müddet daha devam edecek gibi duruyor. Ama şuna ben de katılıyorum gerçekten bunun otomatik bir sınırı olacak zaten o saatten sonra baki kalanların asıl güzel işler olduğunu bileceğiz.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Hiç ihtiyaç olmadığı halde hergün benzer veya neredeyse aynı projelerin türeyip piyasaya girmeye çalıştığını düşünürsek evet olay bir nevi çılgınlığa döndü. Ancak bu en fazla 1 yıl daha böyle sürer gider, piyasada bir doyum noktasına ulaşılır ve sonrasında ancak gerçekten bir işe yarayan sağlam Icolar geriye kalır.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
ICO'lar 2018 in ortalarına kadar böyle devam eder belki ama scamların önüne geçmek için etkili bir denetim mekanizması kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
İco çılgınlığının bitmesi çok zor, ilerde kötü projeler yüzünden aldıkları yatırımlar azalacaktır en fazla.
full member
Activity: 350
icolarin cogu uzun vadede basarisiz olsada tokenlari piyasada islem gormeye devam ediyor. bu acidan baktigimizda piyasaya yon verdiklerini soyleyebiliriz.  ayrica riski seven bir kesim oldugunu unutmayalim. sadece ico yatirimi yapan insanlar var.
full member
Activity: 314
Merit: 101
icolar neden cilginlik olsun ki. cilgin olan bilincsiz yatirimcilar. yoksa gayet iyi projeler cikiyor ve piyasa gercekten buyuyor icolar sayesinde. asla son bulmayacak bir sey icolar. ileride belki formati degisir ama her zaman varolacaklar
hero member
Activity: 756
Merit: 505
geçen yıl %47 başarız olduğunu göz önünde bulıundurursak ya sabit kalır bu oran ya da artış gösterir. piyasadaki açığı kapatan çok ico var bir süre sonra ihtiyaç bitecek. gereksiz icolar artacak. benim tahminim minimum 1 yıl daha devam eder. maksimum da 1.5 yıl. sonra bu kadar ico çıkmaz. zaten kısıtlama geliyor sürekli.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Piyasa öyle sıkıcı ki son 2-3 aydır, e haliyle millet nereye saracağını şaşırdı. Day trade yapmak imkansızlaştı, kestiremiyoruz ne olacağını. ICOlar bountyler derken en azından zaman geçirip kazanç sağlamaya çalışıyoruz..
hero member
Activity: 560
Merit: 501
arkadaş son 4-5 mesaja bakiyorum alakasiz o kadar çok şey yaziliyor ki anladik da mesaj atacaksiniz imzadasiniz felan da bu imzalarında yokmu karakter limiti minimum hedef kelime sayısı felan. dolduruyorsunuz bide onları saydırabiliyosunuz valla helal olsun. ico cilginligi daha cok devam eder diyim kestirip atmakta nedir yaziyosaniz doğru düzgün şeyler yazin okuyoruz arada bişeye değsin bari. iyice bitti forum ben bu yöneticilerin yerinde olcam   alayına translate yapiştir geç sonra minimum karakter limitinden.
member
Activity: 336
Merit: 17
Bu çılgınlık kolay kolay bitmez. Gün geçmiyor ki yeni coin çıkmasın. Her gün yeni yeni coinler üretiliyor icolar yapılıyor. Tabi bunların arasında scamlari da çıkıyor.  Kripto dünyası bitmediği surece böyle devam eder çılgınlık.
member
Activity: 196
Merit: 11
Icolar tam gaz çalışmalara devam ediyor bırakalım sayısı çok olmaya devam etsin eleştirmeye gerek yok talep gören sağlam olan piyasada tutunur geriye kalanlar silinmeye mahkum. Kalanlar pazara büyük katkı verecek.
Pages:
Jump to: