Pages:
Author

Topic: ICO Çılgınlığı Daha Ne Kadar Sürecek ? - page 6. (Read 7843 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
ICO cilginligi durulmaya basladi simdiyse fork cilginligi basladi. Bakalaim bu nekadar surecek ve sonrasinda ne gelecek.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bu piyasada rüzgar çabuk yön değiştiriyor ne olacağını kestirmek zor ama icoların şuan ki haliyle çok uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum. Amerika örneğinde gördük ki devletler icoya yapılan kaıtlımları kontrol altına almaya başladılar. Hiçbir yere varmayan ve yasal yükümlülük getirmeyen icolarda zararlı çıkan katılımcılar oluyor.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
ICO bitmez ama alt seviye takımın kurduğu ICO'lara olan ilgi giderek azalır ve yakın bir süre içerisinde kesinlikle biter diye düşünüyorum. ICO çılgınlığı diye de bir şey yok bence Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
ICO bitmez sonuçta hergün yeni firma da çıkıyor. Ancak belki bazı limitler getirilebilir, Waves Platformun bunu bir yasal zemin üzerine oturtmak için yaptığı çalışmalar var. İlerde bu tarz önlemleri daha sık duyacağımızı düşünüyorum. Bu da Ico yatırımcılarını bir nebze olsun koruyacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 10
Şuan'ki ICO'lar 3-4 ay önceki gibi para toplayamıyolar milletin dili yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyolar yatırsalar bile çok uçuk rakalmları yatırmıyolar.
member
Activity: 280
Valla hocam duracak gibi değil, her gün 5-10 tane ico çıkıyor, al al bitmiyor, bunun sonu nereye varacak bende bilmiyorum.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
ICO' lardan çok yüksek gelir elde eden insanlar ve gruplar var, icolar sadece isim,platform veya yol değiştirir başka bir şekilde ilerler ve insanlar para kazanmaya devam eder.
full member
Activity: 504
Merit: 103
ICO ların daha yolu varmış gibi gözüküyor bana göre senin de dediğin gibi diğer borsalarda olağan şeyler crypto para borsasında da oluyor ve daha uzun süre olacak bence. ICO lara yatırılan paralar az buz değil çok büyük miktarlarda yatırılan paralar bunlar.
member
Activity: 260
ICO ya coinmarketcaptan baktım herhangi bir borsada yok galiba? nereden alınıyor?
full member
Activity: 392
Merit: 101
ico çılgınlığı bitmez ama azalır, bir dengeye gelir, 2-3 ay önce deli gibiydi ortalık.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
ICO çılgınlığı bitmesin ya, biterse ne imza ne bounty nede bu forum kalır. İllaki giren olur foruma bilgi amaçlı ama şimdiki trafiğe ulaşmak imkansız olurdu o zaman şu forumun %90 ı kampanyalar için burda yoksa kim bu kadar uğraşır ki? o yüzden bitmesin ICO çılgınlığı devam etsin

ICO çılgınlığı bitmez hocam merak etmeyin, ICO çılgınlığı azalır bu seferde başka bir sistem geliştirirler bunun için bu yüzden ICO çılgınlığının bitmesine daha çok uzun bir zamna olduğunu düşünüyorum ben
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICO çılgınlığı bitmesin ya, biterse ne imza ne bounty nede bu forum kalır. İllaki giren olur foruma bilgi amaçlı ama şimdiki trafiğe ulaşmak imkansız olurdu o zaman şu forumun %90 ı kampanyalar için burda yoksa kim bu kadar uğraşır ki? o yüzden bitmesin ICO çılgınlığı devam etsin
full member
Activity: 364
Merit: 100
icolar olmasa kripto piyasasi bu degere asla ulasamazdi. her proje ico yapmak zorunda. icolar asla bitmez. daha yeni basliyor hersey bence. ama her icoya para atmak yanlis olabilir. uckagitcilar cok turedi. ince eleyip sık dokumak lazim
full member
Activity: 644
ICO çılgınlığı daha başlangıç.

bitti sayılır. temmuz ağustosdaki o hız yok.

bancor sonm tezos. toplamda yarım milyar yatırım topladılar. baktılar hiç irinde düzgün geri dönüş yok. btc de deli gibi yükseliyor herkes elini eteğini çekti icolardan.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
ICO çılgınlığı daha başlangıç.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
ICO çılgınlığı daha uzun süre devam edecek görünen o, bir fikri olan projesini ortaya koyuyor, yalnız son dönem icolarda baştan belirtilmeyip sonradan şart olarak öne sürülen KYC  şartının  çok fazla yatırımcıyı zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Kimlik ve adres doğrulama konusunda bazı ülke vatandaşları sıkıntıda, özellikle adres belgeleri için çok fazla sıkıntı oluyor okuyorum forumda.
full member
Activity: 630
Merit: 104
bence yeni dünyanın halka arzı budur bir risk alıyorsunuz evet ama dünyanın herhangi biryerinde yatırım yapıyosunuz ve bunu sadece 1 2 dolar komısyon odeyerek yapıyosunuz obur turlu borsayı ele alalım komisyon prosedür vs. kücük yatırımcılar burada yatırım yapabılıyor ama o buyuk borsalara ''kucuk yatırımcılar'' hıc bı zaman bu kadar kolay gıremeyecek.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
ico çılgınlağı eko-sistem olma adında birilerini zengin eder imzasına görede çerez tanesi kadar para verir Smiley
full member
Activity: 406
Artık çılgınlık değil de daha düzgün bişekilde ilerliyor bence, önüne gelen atlamıyor sadece düzgün araştıranlar düzgün projelere giriyor. Önceden hepsi çıkar çıkmaz katlıyordu kocaman bir balon oluşmuştu.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Teknoloji olarak böyle bir olayın olması mükemmler, binlerce prosedür olmadan dünyanın istediğiniz yerinden istediğiniz projeye yatırım yaapabiliyorsunuz.Ama yasal bir dayanağı yok ve ekip siktir olup giderse hiçbir hak iddaa edemiyorsunuz.Bide son dönemde ota boka ICO düzenleni oldu buda soğuttu insanları
Pages:
Jump to: