Pages:
Author

Topic: ICO Nedir? ICO Yatırımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nedir? - page 4. (Read 765 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
Kendinde kriterler belli yatırım yaparken ICO lara sonuçta senin paran burdaki kriterle yetmeye bilir en iyisi kendi araştırman ve gözlemlemen
member
Activity: 236
Merit: 75
Cok alakasız görülebilir belki ama ben projenin sosyal medya hesaplarını incelerim once. Hangi sıklıkla kullanıyorlar. Ekip üyeleri beraber mi. Paylaşım kaliteleri vs
full member
Activity: 336
Merit: 100
Piyasadaki fiyatların yatay seyrettiği aşamalarda ICO projelerine yatırım yapmanın avantajı azalır. Yine de ICO yatırımı yaparken dikkat edilmesi gereken kurallar var. Proje, ekip, ürün her zaman ön plandadır.
full member
Activity: 344
Ico projesi yatırımı hodl seçeneği için en makul karar. Token satın almanın güzel yanı proje büyürken içinde olmak. Ayrıntılı araştırma ve doğru karar geleceğinizi belirler. Dikkatli ve soğukkanlı olun.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Tertemiz süper bir konu olmuş hocam eline koluna sağlık yeni başlayanlar için güzel bir bilgi kafalarına göre gidip saçma sapan icolara yatırım yapmasınlar sonra bol suğuk su ile sonuçlanıyor.

Güzel yorumun için teşekkür ederim dostum.
hero member
altta yazı bu forumda gördüğüm en salakca yazılar arasında yerini aldı . Smiley

açıklayalım sen bu yazdıklarını kimlerden orendinde adamları alıntı yapamadan bilgi kendinin mis gibi satiyorsun . yaa aksam aksam güldürdün .

meritin kötü yanlarından biri ayrıca merit toplamak için atilmicak takla kalmadı forumda(bu yapılanları saygıyla karsilarim sonunda bir kazanç olucak) merit sistemine acil düzenleme şart artik

merit konusunda sana katılsamda arkadaşa bukadar yüklenmen doğru değil öncelikle adam bir içerik üretmiş ve bizlerle paylaşmış beğenmemiş olabilirsin ama adamı aşağlar tavırda konuşman hiç hoş değil mesela ben yazısı gayet mantıklı ve güzel buldum yeni katılan arkadaşlar bu yazıyı okursa ico ne diye düşünmeyecek

Ağzı olan konuşuyor, bu tarz yorum yapan kişileri pek kafaya takmamak gerekli doğrusu. Boş beleş laflar ile geçiriyorlar günlerini.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Ekip. Ekibin geçmişi. Vaad ettikleri projenin hayal veya gerçek olup olmaması. Coin değerinin uçuk rakamlar olmaması. KYC istemeleri.
Minimum alım 10 20 eth olmaması. Reklamlarını her koldan yapmaları benim icolara katılırken dikkat ettiğim noktalar
member
Activity: 266
Merit: 10
Öncelikle takıma dikkat et derim hocam, en önemlisi o adamlar yalan mı gerçekten böyle kişiler var mı, bisürü scam proje çıkıyor ona dikkat etmek lazım. Sonrasında community ve projeyi iyice araştırıyorum aklıma yatarsa giriyorum.
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Valla ben ıcolara yatırım yaparken 1 projenin fikri 2 takım 3 daha önce yaptıkları bir iş varmı 3 hardcap-softcap limitleri. Bunlar önemli benim için aga. Sonrasında eğerki proje low cap bir proje takım ve fikirde iyiyse genelde girerim güzel kazanma imkanı oluyor low cap ıcolarda
full member
Activity: 252
Merit: 103
altta yazı bu forumda gördüğüm en salakca yazılar arasında yerini aldı . Smiley

açıklayalım sen bu yazdıklarını kimlerden orendinde adamları alıntı yapamadan bilgi kendinin mis gibi satiyorsun . yaa aksam aksam güldürdün .

meritin kötü yanlarından biri ayrıca merit toplamak için atilmicak takla kalmadı forumda(bu yapılanları saygıyla karsilarim sonunda bir kazanç olucak) merit sistemine acil düzenleme şart artik

merit konusunda sana katılsamda arkadaşa bukadar yüklenmen doğru değil öncelikle adam bir içerik üretmiş ve bizlerle paylaşmış beğenmemiş olabilirsin ama adamı aşağlar tavırda konuşman hiç hoş değil mesela ben yazısı gayet mantıklı ve güzel buldum yeni katılan arkadaşlar bu yazıyı okursa ico ne diye düşünmeyecek
full member
Activity: 672
Bence biraz yanlış yere odaklanmışsınız arkadaşlar özgünmüdür yazı bilemem ama faydalı bir yazı sonuçta, unutmayalım düzgün, kaliteli ico sadece bu yollarla bulunmuyor. Bence en önemlisi spekülasyonlar
member
Activity: 560
Merit: 11
küçük bir tüyo benden.

icobench de alakalı icoyu arattırın. kayda değer analiz yapıyorlar. 4.0 üzeri harika hatta 5'e iyice yakın ise o icoda işe var demektir. sürpriz yapıp size zarar da getirebilir. hangi konu garanti ki. bunun üzerine kendi araştırmanızı da yaparak size en hoş gelen icolara dahil olabilirsin.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Tertemiz süper bir konu olmuş hocam eline koluna sağlık yeni başlayanlar için güzel bir bilgi kafalarına göre gidip saçma sapan icolara yatırım yapmasınlar sonra bol suğuk su ile sonuçlanıyor.
hero member
ICO satış aşaması sayesinde girişimciler yatırım alma şansına sahip olur. Halka arza benzer yönleri var ama farklı bir yöntemle yapılır. Whitepaper tek başına Ico yu anlamak için yeterli değil. Bana göre deneyimli ekip önemli. Proje hayata geçirilebilir olmalı.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Benim ico  hakkında hiçbir fikrim yok  nasıl yatırım yapılır hiçbir bilgim yoktu ama bu paylaşım sayesinde   artık ico yatırımı hakkında bilgi sahibiyim ellerinize sağlık kopyalama olayınada fazla takilinmamali işimize yarayacak bı paylaşım önemli olan bu bence

Kopyalanma olayı dediğim gibi yazının tamamen kopyalanarak kaynak belirtmeksizin yazılması hakkındadır. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, bir faydam dokunmuş ise ne mutlu bana. Smiley

Kırmızıyla yazdığınız uyarı hiç hoş olmamış, burası bir forum sitesi ve bana göre insanlar istediğini paylaşmakta özgür.. Birkaç kelimeyi yanyana koyup bu kelimeleri benden başkası yanyana koyamaz bu kelimeler bana ait demeniz hoş değil. Eğer içimden merit vermek geçseydi yinede vermezdim, etik değil. Bunun dışında yatırım yaparken dikkat ettiğim en önemli noktalar; kendi zinciri var mı? hard cap? takım.

Yazının tamamen kopyalanması ve kaynak belirtmeksizin paylaşılması yasak dostum. Biraz webmaster sektöründen gelmiş birisi olarak yazdığım için birçok kişi yanlış anlıyor maalesef.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Kırmızıyla yazdığınız uyarı hiç hoş olmamış, burası bir forum sitesi ve bana göre insanlar istediğini paylaşmakta özgür.. Birkaç kelimeyi yanyana koyup bu kelimeleri benden başkası yanyana koyamaz bu kelimeler bana ait demeniz hoş değil. Eğer içimden merit vermek geçseydi yinede vermezdim, etik değil. Bunun dışında yatırım yaparken dikkat ettiğim en önemli noktalar; kendi zinciri var mı? hard cap? takım.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Benim ico  hakkında hiçbir fikrim yok  nasıl yatırım yapılır hiçbir bilgim yoktu ama bu paylaşım sayesinde   artık ico yatırımı hakkında bilgi sahibiyim ellerinize sağlık kopyalama olayınada fazla takilinmamali işimize yarayacak bı paylaşım önemli olan bu bence
member
Activity: 196
Merit: 11
ICO satış aşaması sayesinde girişimciler yatırım alma şansına sahip olur. Halka arza benzer yönleri var ama farklı bir yöntemle yapılır. Whitepaper tek başına Ico yu anlamak için yeterli değil. Bana göre deneyimli ekip önemli. Proje hayata geçirilebilir olmalı.
hero member
Konu günceldir, görmeyen tüm arkadaşlara konunun ulaşması dileklerim ile...
hero member
Yeni başlayan ve nedir bu ico diye soranlar için güzel bir anlatım olmuş.Elinize sağlık.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Özellikle ico konusunda bilgi sahibi olmayan kişilerin işine yarayacak güzel bilgiler verilmiştir. Bu arada kopyalanma işine gelince orası biraz saçma olmuş Smiley neyse buna fazla takılmamak lazım Smiley

Kopyalanma olayı yazının tamamının izinsiz kopyalanamaması hakkındadır. İzin alarak veya alıntı olduğunu bildirerek kopyalanmasına iznim vardır. Neden böyle bir karar aldığımı webmasterlar daha kolay anlamıştır büyük ihtimalle. Smiley

btcturkbey bizlere bilgi veriyorsunuz ama o bilgileri okadar iyi korumaya ve başkasının öğrenmemesine gayret etmeniz bence biraz değişik bir durum

Kopyalanma olayı yazının tamamının izinsiz kopyalanamaması hakkındadır. İzin alarak veya alıntı olduğunu bildirerek kopyalanmasına iznim vardır. Neden böyle bir karar aldığımı webmasterlar daha kolay anlamıştır büyük ihtimalle. Smiley
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
btcturkbey bizlere bilgi veriyorsunuz ama o bilgileri okadar iyi korumaya ve başkasının öğrenmemesine gayret etmeniz bence biraz değişik bir durum
Pages:
Jump to: