Pages:
Author

Topic: [ICO] neonexchange - page 15. (Read 5895 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
April 01, 2018, 04:38:35 PM
Mailler dikkat edelim. Yalancı sitelerden neonexchange ile mailler gelmeye başladı kazandınız diye . Ben çekilişe bile katılmadım halbuki . Cheesy
full member
Activity: 314
Merit: 101
April 01, 2018, 04:22:01 PM
yalvarta yalvarta token satıyorlar resmen. kuraya ico katılımı yapmak büyük cesaret doğrusu. üstelik piyasanın hali ortadayken. demekki kendilerine güveniyorlar ve bir anda hardcap yapacaklar. zaten talep fazla. kurada çıkmayanlar artık borsadan almaya çalışır heralde. neo nunda pek havası kalmadı gerçi ama bu borsa tutulacak gibi
full member
Activity: 406
Merit: 104
April 01, 2018, 04:09:31 PM
evet hocam ana sayfaya girice karşınıza bir buton çıkıyor oradan tıklayınca direk gösteriyor, zaten kazandıysanız işlemler oldukça kolay işlemler zor değil yani
full member
Activity: 420
Merit: 101
April 01, 2018, 03:12:49 PM
Çıkıp çıkmadığını nasıl kontrol ediyoruz beyler?

hocam nex extensionda oluşturduğun adrese giriş yaparak neonexchange sitesine girip check my result butonuna tıklayarak öğrenebiliyorsun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
April 01, 2018, 02:23:15 PM
Çıkıp çıkmadığını nasıl kontrol ediyoruz beyler?
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 01, 2018, 02:13:27 PM
ya bun da 1000 dolarlık kyc yapan var mı ? ben yaptım succeed oldu ama ne ehliyet istedi ne pasaport istedi sadece işte adres, tc, ad soyad vs,

bu kadar mı bunun işi yoksa ileride isteyecek mi belge ?
9000 usd lik ikinci tura katılım hakkı kazanırsan ve girmek istersen istenecek onlar.
full member
Activity: 588
Merit: 125
April 01, 2018, 02:11:51 PM
Bakıyorum kimseye çıkmamış.Ne şanssız milletiz ya ben baktım bir heyecanla şu an bana da çıkmamış.Tam dört hesapla girmiştim hiçbirine çıkmamış arkadaş şans yok
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
April 01, 2018, 02:08:28 PM
ya bun da 1000 dolarlık kyc yapan var mı ? ben yaptım succeed oldu ama ne ehliyet istedi ne pasaport istedi sadece işte adres, tc, ad soyad vs,

bu kadar mı bunun işi yoksa ileride isteyecek mi belge ?
member
Activity: 448
Merit: 17
April 01, 2018, 12:53:56 PM
2 hesap girdim ikiside boş geçmiş çıkmamış ikinci lotteryi beklşyorum artık belki ondan çıkar talihimizi buluruz orda bol şanslar tekrar
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 01, 2018, 12:19:04 PM
tühh ya arkadaşla ortak girecektik 2 kişi kayıt yaptık 2mize de çıkmadı.. neyse artık borsalara girdiğinde düşükten yakalayabilirsek alım yaparız. 1.tur sonrası satılmayan tokenler 2.satışta hızlı olan alır şeklinde satışa sunulacak herhalde. 2.tur için fazla ümidim yok bu yüzden
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
April 01, 2018, 11:13:07 AM
100 tane başvuru yapanlara çok ağır şekilde sitem edilmiş çok ağır laflar söylenmiş. 'hak yiyorlar' denmiş. Sizde yapsaydınız 100 tane kayıt bir engel var mıydı? Neden insanları hedef yapıyorsunuz? Adam bir gelecek görmüş ki uğraşmış yapmayın böyle
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 01, 2018, 10:03:25 AM
Congratulations! You’ve been successful in the Neon Exchange Round 1 Lottery

Hak kazanmışım doğrulama da başarılı diyor. Tek bir katılım yapmıştım çıktı. İkinci kura için de katılım yaptım ama onun çıkacağını sanmıyorum yine de belli olmaz şansımı denedim. İkinci kura çekimi için kayıt etmemiz gereken bir kod falan vermedi değil mi, kayıt yaparken adres bilgilerimi falan girdiğimde hızlıca geçtim sanki bir kod vardı yeşil renkli onu almam gerek miydi dikkat ettiniz mi. Yoksa ICO sayfasından hallediyor muyuz.

Hak kazanan arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim. Birden fazla başvuru yapanlara dilemiyorum  Grin En azından abartanlar var onlara ne diye hayırlı olsun diyeyim.

https://youtu.be/kdoMq6DW_aE
hayır herhangibir numara kaydına ihtiyaç yok. ikinci tur için yapılacak özel kyc ilk tur sonrasında ikinci tura katılacak şanslı kısımda olursanız yapılacak. herhangibir kod vs yok.
Ben de eğer 1000 dolardan fazla yatırmak isteniyorsa yani max +9000 kadar basit kyc bilgileri dışında daha kapsamlı bir kyc istediklerini düşünüyorum. Yani benim anladığım bu eğer 1000 dolardan fazla yatırmak isterseniz sizden ek bilgiler isteyeceğiz diyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
April 01, 2018, 09:57:30 AM
Şans nezaman bizden yana olcak şöyle durumlarda, başvuruyoruz çıkmıyor arkadaşSmiley onumuzdekı maclara bakıcaz diyoruz da hep aynı, artık basvuru yapmıcam cıkmıyor 4-5. oldu bu boyle:) loto oynuyoruz sankı bıkere de cıkar:D
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 01, 2018, 08:10:00 AM
Ya şimdi 100 hesap falan diyorlar da,  100 tane kimliği nereden buluyorlar, NEX ico su kimlik istemiyor mu ?
full member
Activity: 420
Merit: 100
April 01, 2018, 07:38:37 AM
kura bana çıkmamış çok ilginç tanıklarımdan kimseye de çıkmamış arkadaş ya bence bu işte bir iş var gibi geliyor bana kesin kendilerine dağıtıp borsaya pahalıdan sürecekler hava yaratıp
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 01, 2018, 07:03:39 AM

Hak kazanmışım doğrulama da başarılı diyor. Tek bir katılım yapmıştım çıktı. İkinci kura için de katılım yaptım ama onun çıkacağını sanmıyorum yine de belli olmaz şansımı denedim. İkinci kura çekimi için kayıt etmemiz gereken bir kod falan vermedi değil mi, kayıt yaparken adres bilgilerimi falan girdiğimde hızlıca geçtim sanki bir kod vardı yeşil renkli onu almam gerek miydi dikkat ettiniz mi. Yoksa ICO sayfasından hallediyor muyuz.

Hak kazanan arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim. Birden fazla başvuru yapanlara dilemiyorum  Grin En azından abartanlar var onlara ne diye hayırlı olsun diyeyim.

hayır herhangibir numara kaydına ihtiyaç yok. ikinci tur için yapılacak özel kyc ilk tur sonrasında ikinci tura katılacak şanslı kısımda olursanız yapılacak. herhangibir kod vs yok.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
April 01, 2018, 05:50:44 AM
e-mail atacağım şimdi multi hesaplarla ilgili bakalım cevap verecekler mi?  Huh
member
Activity: 213
Merit: 11
April 01, 2018, 05:22:54 AM
Ulan tek hesap girdik o da çıkmamış..bu kadar battığımız dönemde şu denk gelseydi bari dümeni biraz doğrulturduk.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
April 01, 2018, 05:15:36 AM
5 hesap kabul edilmiş şükürler olsun. gas fiyatının yarısına ulaşır diye düşünüyorum kısa vadede.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
April 01, 2018, 04:36:11 AM

Pages:
Jump to: