sen ne saçmalıyosun sıçmık. engel yok diye bizdemi hile yapalım başkasının hakkına girelim. hilekarlık dolandırıcılık düzenbazlık yapan kim varsa Allah belasını versin.
kardeş ben bu piyasada 40-50 hesapla airdroplara katılan adamlar gördüm, tanıdım. onun yapıldığı bi piyasada fazla kayıtla girmek gayet mantıklıdır. Hak hukuk için yanlış piyasadasın.
tanıdığın gördüğün adamlar şerefsizin önde gideniymiş demekki. başkasının hakkına giriyorsan bu bir şekilde senden çıkar bugün olmasa bile yarın.
Sizi bu foruma sayıyla mı gönderiyorlar gerizekalı herif elimde 10 tane pasaport varsa hepsiyle kayıt açarım sanane defol git. şu ignore'u basayım da sana salak yazılarını görmeyeyim. asabımı bozdun sabah sabah
Sahtekar şerefsizsiniz hepiniz. neymiş herkes yapıyormuş insanları kendiniz gibi hırsız dolandırıcı sanıyorsunuz herhalde. bunlar gibi it oğlu itler yüzünden piyasa bu halde zaten.
anlama kıtlığı falan mı var hocam tek yapan bu adam değil kaldı ki sende yapsaydın madem angut angut yazı yazma şuraya boşuna tartışma çıkartıyorsun bunla piyasayı nasıl bağdaştırıyorsun anlam veremedim