Konuyu takip etmeyi bırakmıştım şimdi gördüm görmemiş olsaydım muhtemelen ICO tarihini kaçırırdım. Kötü bir tablo var ama daha kötüsü bence şöyle olacak ICO dan gireceğiz bedavaya yakın fiyatlardan NEO göndereceğiz çünkü NEO ları beklettik çıkan da olmamıştır, ICO bitince NEO da artışa geçecek bence. Artık bir anlamı kaldı mı emin değilim NEO buradan fırlar ICO dan girsek belki daha uzun zaman alacak yaptığımız yatırımın kazandırması. Kimse de nakitte kalmadı dolarda arttı 1000 dolar yaklaşık 6200 liracık oldu.
Hesap isteyen olursa bana ulaşsın, 1 tane "Round 1" için onaylı hesabım var. Monday, September 3rd — Friday, September 7th bu tarihten önce ulaşın yoksa ben girmek zorunda kalacağım.
Kazanç sağlar mı diye soran acemi arkadaşlar olabilir evet kazandırır eğer nakit veya dolar btc tether varsa kaçırmayın, benden almasanız da olur ama biz şu an girersek anlamı çok fazla kalmıyor NEO zaten nereden nereye kadar düşmüş durumda elimde fazla olsa yine bir kısmıyla rahat girerdik yani risk bizim için artıyor. En az 5X 10X beklenebilir.
nex in fiyatını neo ile endexleyeceğiz anlaşılan. ico duyurusu yapıldığında neo 120 civarındaydı sanki. o zaman icoya gireceğim diye neo gömüp bekleyen olduysa ciddi zarar vardır dediğin gibi.
fakat nex in usd bazında değeri olduğundan neo maliyeti şuan oldukça düşük olacak. ben neo ne kadar artarsa artsın nex in daha fazla kazandıracağını düşünüyorum. örneğin şuan için hesaplarsak 1 nex 0.05 neo gibi bir maliyet biçilebilir.
bu arada ico hesabı için birşey söyleyim, parçalı gönderim yapılmayacakmış yani 400 usd lik aldın tekrar 600 lük alamayacaksın. hesabı birine vereceğine bana kalırsa bir fon oluşturalım fon toplamı ile icoya girip katılımcılara payı oranında nex leri dağıtırsın.
fon toplayalım dersen ben 250 300 usd lik gireyim hem riske hem kazanca ortak olayım