Pages:
Author

Topic: [ICO] neonexchange - page 9. (Read 5895 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
May 25, 2018, 07:13:26 AM
hala bir gelişme yok mu arkadaşlar ico tarihi konusunda. Sözde nisan ayında yapılacaktı ico. Mayis bitiyor daha haber yok.

En son bir kurumdan haber beklediklerini yazmışlardı. Henüz cevap alamadilar sanırım.

Doğrudur FMA'e başvurduklarını açıklamışlardı cevap gelince ICO başlamadan en az bir hafta öncesinde herkesi haberdar edeceklermiş. Dönüşün ne zaman olacağı ise bilinmiyor belirli bir süre yokmuş. Çok bekledik elimizi kolumuzu bağladı sırf borsadan alabilmek için cüzdana neo göndermiştim hiç karışmadım başka ICO'lara da giremedim. Önümüzdeki ay gelişme olmazsa umudu keseceğim başka yatırım ararım.
full member
Activity: 420
Merit: 101
May 25, 2018, 06:46:39 AM
hala bir gelişme yok mu arkadaşlar ico tarihi konusunda. Sözde nisan ayında yapılacaktı ico. Mayis bitiyor daha haber yok.

En son bir kurumdan haber beklediklerini yazmışlardı. Henüz cevap alamadilar sanırım.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
May 14, 2018, 05:27:34 AM
Whitelist için kayıt oldum fakat seçilemedim,çıksada artık alsak exchangelerden.2. kura ne zaman yapılacak bir bilgi bulamadım sitede bilen varsa paylaşabilir mi ?

ikinci kura da yapıldı bitti hocam. çıkmadıysa exchangeleri girmesini beklemekten başka yapacak birşey yok. ama hype a bakılırsa exchangelerde ico fiyatına alma şansımız yok gibi.
full member
May 14, 2018, 04:41:04 AM
Whitelist için kayıt oldum fakat seçilemedim,çıksada artık alsak exchangelerden.2. kura ne zaman yapılacak bir bilgi bulamadım sitede bilen varsa paylaşabilir mi ?
kuralarin ikisi de tamamlandı hocam. bundan sonra ico tarihi belirlenecek artık. onun belirlenmesini bekliyoruz. kurada cikmadiysa maalasef borsayı beklemek zorundasınız.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
May 14, 2018, 02:35:17 AM
full member
Merit: 100
May 13, 2018, 03:39:26 PM
token satışıyla ilgili şöyle bir açıklama yapmışlar.

https://medium.com/@cfs/medium-com-update-on-legal-and-compliance-ada51b7364d8

FMA'dan cevap bekliyoruz demişler. Finansal Piyasa Kurumu oluyor sanırım.cevap geldikten sonra hemen duyuru yapacağız ve bu duyurudan 1 hafta sonra icoyu yapacağız diyorlar.

bunun icosu hala yapılmadı mı ya arkadaş ne icoymuş nisan dediler haziranda anca yapacaklar bu saatten sonra millet soğumuştur girilmez gibi geliyor artık bana
full member
May 08, 2018, 12:05:01 PM
token satışıyla ilgili şöyle bir açıklama yapmışlar.

https://medium.com/@cfs/medium-com-update-on-legal-and-compliance-ada51b7364d8

FMA'dan cevap bekliyoruz demişler. Finansal Piyasa Kurumu oluyor sanırım.cevap geldikten sonra hemen duyuru yapacağız ve bu duyurudan 1 hafta sonra icoyu yapacağız diyorlar.
full member
Activity: 588
Merit: 125
April 29, 2018, 02:27:34 PM
Hala bekliyoruz bir türlü kyc bir türlü bitmedi.Nisanda başlamayacak herhalde 30 una kadar sürdüğü için mayısta inşallah hemen başlarda alırız.İlk tura katılacağım bende.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 28, 2018, 12:13:22 PM
ilk başta nufus cüzdanı ve ehliyette kabul edecez demelerine rağmen raund 2 kyc için malesef sonradan sadece passaporta çevirdiler. bundan dolayı raund 2 kyc şansım passaportum olmadığı için yalan oldu.
zaten raund 2 garanti cap olmadığı için bayada şansa kalmış.
full member
April 28, 2018, 07:35:32 AM
round 2 için kyc işlemleri pazartesiye kadar uzatılmış durumda. bu işlem bitince icoyu hemen yaparlar umarım.uzun zamandir bekliyoruz ico başlasın artık.
newbie
Activity: 71
April 28, 2018, 06:30:24 AM
Arkadaslar bana 1.cekilisten bana cikmisti ben kyc formu doldurdum ama evrak yukleme islemi yapmamistim ? hakkim yandimi yani anlamadim bilen bir arkadas anlatirsa cok iyi olur umarim sans kacmadi ?

henuz ico baslamadi. ilk tur icin kyc evrak yukleme sarti yok, yalnizca bilgileri girmen yeterliydi.
2.tur icin kyc dogrulama evraklari yuklendikten sonra ico baslayacak,
ilk tur kurada cikan 25bin kisi katilim yapacak
ilk tur sonunda satilan token sayisina gore kalan miktar icin 2.tur katilimci sayisi hesaplanip kura cekilecek. 2.tur kurada cikanlar yatirim yapacak (2.turda kura ile belirlenecek katilimci sayisi: Kalan miktar /9000)
satilmayalan kalan tokenler ekibe aktarilacak

Cok tesekkurler bilgi icin   Shocked Shocked su serptin islerim yogundu foruma girememistim bir kac gundur  Smiley iyi oldu merakla bekliyoruz Smiley umarim biraz x yaparda para kazaniriz ....
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 28, 2018, 06:19:47 AM
Arkadaslar bana 1.cekilisten bana cikmisti ben kyc formu doldurdum ama evrak yukleme islemi yapmamistim ? hakkim yandimi yani anlamadim bilen bir arkadas anlatirsa cok iyi olur umarim sans kacmadi ?

henuz ico baslamadi. ilk tur icin kyc evrak yukleme sarti yok, yalnizca bilgileri girmen yeterliydi.
2.tur icin kyc dogrulama evraklari yuklendikten sonra ico baslayacak,
ilk tur kurada cikan 25bin kisi katilim yapacak
ilk tur sonunda satilan token sayisina gore kalan miktar icin 2.tur katilimci sayisi hesaplanip kura cekilecek. 2.tur kurada cikanlar yatirim yapacak (2.turda kura ile belirlenecek katilimci sayisi: Kalan miktar /9000)
satilmayalan kalan tokenler ekibe aktarilacak
newbie
Activity: 71
April 28, 2018, 06:05:20 AM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 28, 2018, 05:31:55 AM
2.tur icin kyc evrak yukleme tarihi pazartesiye kadar uzatilmis. pasaport yerine kimlik yukledim dogrulanacagindan degil de bi umut iste Smiley
member
Activity: 302
Merit: 12
April 28, 2018, 05:04:40 AM
Değerlenecek bir ico.İnşallah binancede borsaya girer.Girer girmez almayı düşünüyorum.Neo tarafından desteklenmesi onu daha da iyi yere getirecek.
newbie
Activity: 34
April 28, 2018, 04:39:46 AM
Sirkülasyondaki token adedi , şuan ki piyasa durumu ve Nex'in yakaladığı hype düşünülünce 20-25 dolarları kısa zamanda görecek gibi
member
Activity: 75
Merit: 10
April 26, 2018, 02:26:19 PM
buyuk ihtimalle binance'a girecekler. bu kadar hype varken binance bu tokeni havada kapacaktir diye dusunuyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 26, 2018, 02:09:24 PM
Lottery'den kyc çıkanlar için bugün yarın son gün olması lazım. Kyc yapmayanlar için hatırlatılır...
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
April 26, 2018, 12:20:12 AM
icosuna  katılamadığım için en büyük pişmanlığı duyacağım ico olduğunu düşünüyorum neonexchange'in. umarım ico fiyatına yakın bir seviyelerden alım yapabilirim.
full member
April 23, 2018, 03:45:49 PM
Belki çok iyi bir proje fakat aklıma Switcheo Network varken yine neonexhange çok daha popüler olacağını anlayamıyorum .

neonexchange neo ekibi tarafından destekleniyor diye biliyorum.switcheoda da baya destek var ama nex daha fazla gibi kalmış aklımda.city of zion ekibi işin içinde.tekrar bi bakmam lazım.ayrıca fiat para ile işlem imkanı da olacak nex exchangede.
Pages:
Jump to: