Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 32. (Read 58174 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Tövbeler olsun bı daha waves tabanlı bi icoya gitmeyeceğime. Hangisine girsem elimde patladı. Hiç bi exchangede kabul etmiyor.

dur su mesaji alintilayalim. tovbeni bozman ne kadar surecek merak ediyorum.
startuplarin birbiriyle yaristigi yilda waves altyapisi itibariyla acikca sinifta kaldi.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Tövbeler olsun bı daha waves tabanlı bi icoya gitmeyeceğime. Hangisine girsem elimde patladı. Hiç bi exchangede kabul etmiyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
ico gecen ramazan bayraminda baslamisti. bu bayramda da iyi bir haber gelir umarim
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Waves altyapısında oluşturulan tokenlerin hiç bir borsa tarafından kabul edilmemesinin nedenlerini araştırmak lazım. Kraken'i, Bittrex' i vesaire geçin, Liqui' ye felan da eklenmiyor. Bir Bittrex PBT' leri ico fiyatı üzerine çıkartır ama eklemiyorlar. MGO, Monsterbyte vesaire bunların da hiç biri eklenmedi.

Acaba bu tokenler Sasha ile mi anlaşıyorlar daha önceden waves dex üzerinde tekel olarak satılması konusunda dediğiniz olay bir noktada doğru çünkü. Primalbase'nin hala yüksek hacimli bir exchange ile anlaşamaması akıl alır gibi değil çünkü.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Eylül ayındaki duyuru 4 eylülde yapılacakmış normalde 1 eylülde olması gerekiyordu demek ki bazı güncellemeleri bekliyorlar. Borsalar hakkında bilgi verilecekmiş güzel mükemmel haberler varmış borsalar için. Umarım bu sefer gelişme olur yoksa ikinci seferde umut verip sonra üzerlerse çok fena dump yiyecektir. O kadar bekledik 5 gün daha bekleyelim bakalım ne olacak.
full member
Activity: 352
Merit: 100
Waves altyapısında oluşturulan tokenlerin hiç bir borsa tarafından kabul edilmemesinin nedenlerini araştırmak lazım. Kraken'i, Bittrex' i vesaire geçin, Liqui' ye felan da eklenmiyor. Bir Bittrex PBT' leri ico fiyatı üzerine çıkartır ama eklemiyorlar. MGO, Monsterbyte vesaire bunların da hiç biri eklenmedi.

Mobilego liqui'de aslında. Ethereum tokenlerini eklemek çok kolay, smart kontratı geçiriyorsunuz. Hemencecik ekleniyor. Acaba waves tokenlerini eklemek bu kadar kolay mı? Ben de bekliyorum uzun zamandır PBT'nin bir borsaya eklenmesini. Resmen ICO tokenleri elimde patladı.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Gerçekten primalbase büyük hayalkırıklığına yol açtı icodan giren herkese geçmiş olsun umuyorum ilerleyen zamanlarda toplar kendini ama şuanki değeri insanı ister istemez üzüyor.
sr. member
Activity: 476
"Paylaşımlı ofis alanını genişleten Kamara, artık bitcoinle de ödeme kabul ediyor." Haberi okuyunca Primalbase aklıma geldi. Onlar da var olanı bitcoin ödeme kabuluyla kripto dünyasına taşımışlar.

https://webrazzi.com/2017/08/23/kamara/
sr. member
Activity: 420
Eylül ayında da bir exchange girmeme durumunda sonuç daha da yerlerde olacak sanırım ..

$6122.11 (-3.53%)
1.40 BTC (-3.68%)
1172.77 WAVES (-2.34%)

Bi haber gelir diye bekliyorum artık. Tamam uzun vadeli bir proje ama uzun vadeli projelerde de umutlandırıcı gelişmeler olması gerekiyor Grin

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Eylül ayında da bir exchange girmeme durumunda sonuç daha da yerlerde olacak sanırım ..

$6122.11 (-3.53%)
1.40 BTC (-3.68%)
1172.77 WAVES (-2.34%)
hero member
Merit: 1000
bountyden gelen bi miktar vardı onuda sattım bugğn anladım ki beklemekle bişey olmuyor yeni ufuklara yelken açmak snm ve bunu elimden çıkardım hafifledim resmen yahu. şimdi ico lara girip birazda onları bekleyelim bakalım.en azından belki kar oranı arttırma şansımız olur
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
aktif olan ya da yapım aşamasındaki ofisten kısa bir video holderler için iyi bir umut olurdu
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bakalım şunun şurasında üç gün kaldı gerçi çok olumlu haberler beklemiyorum. Haber olsaydı bizde görürdük nedir örneğin borsaya eklenseydi bilirdik, ofis açılmış olsa zaten söylerlerdi mobil uygulama olsun ethereum geçidi olsun geliştirmelerin sürdüğünü söylemişlerdi yine aynı şeyleri söylemeleri muhtemeldir bizde çok bir şey beklemiyoruz ama hiç değilse detaylıca özenerek hazırlık yapmaları gerekiyor. Ben sonuna kadar bekleyeceğim gerekirse 3 ay 4 ay beklerim. 5 btc den satılmaz onuda söyleyeyim kiralama işi çok tutmaz ucuzdan alan aldı en az 2 sene sonra kiralama işinden getirisi olabilir. Ucuza ICO sonrası alanların satmayacağını düşünüyorum satmak için bu belirsizlikte kimse almaz bence, ofisleri kullanmak için alan çok kişi olmuştur. 3 ten aldım 5 ten satayım hesabı bu projeye hakaret olur daha doğrusu değeri bilinmemiş olur. Kira kısmı var ömür boyu ofis kullanımı var pump kısmı var üstüne marka değeri oluşursa min. 12 btc den işlem görür.
member
Activity: 114
Merit: 38
Acaba ne zaman ICO fiyatına çıkmayı başarabilecek. Hadi ICO fiyatına 3-4BTC ulaştı diyelim, asıl fiyatı olan(bize öyle söylediler Cheesy ) 5BTCleri ne zaman göreceğiz?!
full member
Activity: 140
Geçen ay ki duyuru kimseyi tatmin etmedi alım satım yapmak için 1 eylülü bekliyorum umarım gelecek açıklama herkesi tatmin eder
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Waves in kendisi de wawes platformunda beslenen icolarda nedense bir turlu gerekli ziplamayi gosteremediler. Primal base de insanlarda buyuk hayal kirikligi oldu malesef.

Exchange yok ortada, bu halleriyle cidden sıkıntı büyük. Waves DEX ve Tidex hiçbir şeye yeterli değil, hacim sıfır. Halbuki ETH gateway başarılı bir şekilde yapılabilse ve token'lar ETH formuna kavuşabilse exchange'lere de girebilirler. Birçok şey değişebilir.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Waves in kendisi de wawes platformunda beslenen icolarda nedense bir turlu gerekli ziplamayi gosteremediler. Primal base de insanlarda buyuk hayal kirikligi oldu malesef.
hero member
Merit: 1003
Dün hacimsiz olarak ico fiyatına yaklaşık bir fiyat gördü Tidex'de. Çok büyük hacimler yok ama aralarda yakalayanlar olduysa az zararla elden çıkartmışlardır. Proje sağlam, bir açıklamayada ihtiyacı yok aslında. Adam akıllı bir  borsaya soksalar yeterli.
full member
Activity: 392
1 Eylül açıklamasındanda birşey çıkmazsa satıyorum elimdekileri. Zaten portfolyomda çok fazla coin mevcut sayısını tek hanelere düşürücem bu da onlarla birlikte çıkar gider elimden.
Pages:
Jump to: