Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 34. (Read 58186 times)

sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Her ne kadar daha V1.0 sürümünü yayınlamamış olsalarda hali hazırdaki DEX çok kullanışsız ve sorunlu.

Neredeyse haftalık güncelleme geliyor ama herhangi bir işlevsellik getirmiyor bu güncellemeler ya da tatmin edici seviyede değil! Düzeltmeyi hep bekleyin ile geçiştiriyorlar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
hergün telegram grubunda waves dex hakkında şikayetleri okumaktan projeye olan hevesim kaçtı açıkçası. ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi değeri 0 bile olsa zararına satmam ben.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
ICO'dan 1BTC bağlamıştım üçte bir fiyatına düştü. Bu saatten sonra satılmaz. Gerekirse 2 sene beklerim ama zararına satmam. Daha önce ICO'dan aldığımız WAVES'leri zararına sattık sonrası malum. İsterse sıfırlansın zararına satmıyorum. WAVES cüzdanında diğer tokenlerin yanında durmaya devam eder.

Ne olursa olsun market kapasitesi büyürken her altcoin büyüdüğü için zarardan satmamak lazım. Bu piyasada sabırsızlar kaybediyor.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
ICO'dan 1BTC bağlamıştım üçte bir fiyatına düştü. Bu saatten sonra satılmaz. Gerekirse 2 sene beklerim ama zararına satmam. Daha önce ICO'dan aldığımız WAVES'leri zararına sattık sonrası malum. İsterse sıfırlansın zararına satmıyorum. WAVES cüzdanında diğer tokenlerin yanında durmaya devam eder.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Elimdeki tüm pbt leri satarak bu lanet coinden cıktım . Keske hafa icinde 1.6 btc ye geldiginde satsaydım . Burda ki yatırmım ile omisego'ya geçiyorum . PBT İleride değerlenecektir ama bu kadar kötü bir ekip görmedim ben . 2 aydır al sat yapsaydım suan kaybettigimden fazlasını kazanırdım . 1 Eylülde borsaya girmezler ise fiyat iyice düser
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Daha fazla alım yapmak için dump bekliyorum eğer sizde çok kararsız iseniz şimdiden tezi yok satıp çıkış yapın çünkü güçlü bir dump henüz gelmedi 10 gün sonra yavaş yavaş düşmesi muhtemel. Kim ne sattı öyle aman aman bir satış olmadı birisi çıksa sadece 10 pbt satış gerçekleştirse fiyatı çok aşağılara çekebilir daha düşükten alma imkanı var. Eylülde duyurulacak olan haberleri bekliyorum gecikme söz konusu olduğu an dump geliyor demektir. Elimdekileri satar sonra düşmesini beklerim. Bence yine bir gelişme olmaması imkan dahilinde ekipten hiç ses çıkmıyor güncelleme olmadı scam yazanları bile dikkate almamaya başladılar. Çelişkili şeyler var belki projede aksaklıklar mevcut. 
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Waves altyapısıyla giren coinler ne hikmetse dikiş tutturamıyorlar, bu sadece waves dex hacimsizliği ile açıklanabilecek bir durum değil bence.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Vallaha ben de kararttım artık gözümü.

Bunlar çok elit bir topluluk. Sasha denen şahsiyete bir şey soruyorsun, 10 tane sözcüsü var, birinden biri cevaplıyor. Kendisine ulaşmak na-mümkün. Çıktı bunların ofisinde canlı yayın yaptı. Şöyle olacak böyle olacak dediler, kitlediler millete tokeni çekildiler. Şuraya ağır küfür yazacaktım vazgeçtim.

Ico biteli 2 ay olacak, bir tane 3 sayfalık kıçı kırık bir şey yayınladılar sadece. Başka bir aksiyon yok. Ya çok akıllılar, yoldular bizi. Yada ağır gerizekalılar. (daha beter)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Düzgün bir şekilde açıklama yapmadıkları sürece primalbase deki düşüş sürecektir. Bakalım bu düşüş onları açıklama yapmaya itecek mi  Huh
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Sadece Waves Decentralized Exchange veya Tidex ile olacak iş değil. Liqui bile kaale alıp borsasına almadı çok ilginç.

Waves tabanlı bir asset olarak nasıl liqui'de işlem görmesini bekleyebiliyorsunuz anlamadım?  Smiley

ETH tabanlı şekilde token yaratmadıkları veya gateway tamamlanmadığı sürece bu mümkün değil.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ben ümidi kestim pbt den hiçbir şey olacağı yok bunun gitgide düşüyor boşa ümit bağladık bence
sr. member
Borsaya alınmadı değil . Sokulmadı . Yabancı sayfasına scamcoin falan yazıyorum gaza gelip bi bilgi verirler diye Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Sadece Waves Decentralized Exchange veya Tidex ile olacak iş değil. Liqui bile kaale alıp borsasına almadı çok ilginç.

En az 0.5 btc veya 600 waves  fiyatına kadar a dumplayacaklar anlaşılan, her gün biraz daha düşüyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
sr. member
Yarasın 1.17 btc . Batıyomuyuz beyler Cheesy
sr. member
Activity: 588
İşlem hacmi olmadıktan sonra bu token fiyatlarının hiçbir anlamı yok arkadaşlar. Tidex ve DEX ile olmuyor maalesef işlem hacmi pek. Mesela Tidex'e girip bakarsanız ne kadar komik ve küçük işlemler olduğunu görebilirsiniz. Daha farklı şeylere ihtiyaç var.

Malesef Waves tokenlerinin sonun böyle oluyor. ETT olsun Wager olsun veya ShadowToken olsun hiç biri orta/iyi bir borsaya giremediler.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
İşlem hacmi olmadıktan sonra bu token fiyatlarının hiçbir anlamı yok arkadaşlar. Tidex ve DEX ile olmuyor maalesef işlem hacmi pek. Mesela Tidex'e girip bakarsanız ne kadar komik ve küçük işlemler olduğunu görebilirsiniz. Daha farklı şeylere ihtiyaç var.
sr. member
Activity: 308
Alışmadık Tokenda fiyat durmazmış.

Primalbase Token (PBT)
$5051.30 (-7.25%)
1.24 BTC (-8.59%)
1083.50 WAVES (-16.74%)
sr. member
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Uzunca bir süre alanın elinde kaldı hatta şu an kimsenin düşük fiyatlardan toplamak istediğini bile sanmıyorum. Bir ara kitle fonlama süreci sonrası altı bitcoin'den bu saçma tokeni satın alanlar vardı. Ben hala ofis kiralama ile blokzincir teknolojisi arasındaki ilişkiyi çözebilmiş değilim. Blokzincir teknolojisi böyle çöp projeler için heba edilmemeli, projeyi Sylon yönettiği için herkes projeyi destekliyor çoğunuz Bounty holderssiniz kitle fonlama sürecinde elinle kalanlarla beraber tokeni destekliyorsunuz ne diyelim hayırlısı ben olsam adam akıllı bir borsaya girmesini bekler ve elimde tutardım. Gün gelir mutlaka yükselir, çöp olsa bile.

Neden heba edilmiş sayılıyor blockchain teknolojisi projenin içine entegre edilince?

Hayırlı forumlar!
Pages:
Jump to: