Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 42. (Read 58186 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Forbes'a konu olması bile güzel . Bakalım neler olacak
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Hiçbir şey yapmadıklarını sanmıyorum bu proje temelinde bir ilki taşıyor ve bundan dolayı zaman aldığını düşünüyorum. En başta yasal kısımları çözmek için uğraştıklarını düşünüyorum bu işler hemen çözüme kavuşturulacak şeyler değil bununla birlikte bütün her şeyi dikkatlice elden geçirerek ortaya ürünü çıkartmaları gerekiyor sonuç olarak borsalara eklenmesi uğraştıkları son şey ve ayrıca kullanılan bir ürünü sunduklarında borsalara rahatlıkla girecektir. Şu an için kaygı verici bir durum yok gibi, bir kaç ay bekleyerek neler yapabildiklerini görmemiz gerekecek.

https://www.forbes.com/sites/federicoguerrini/2017/07/31/this-startup-allows-you-to-turn-your-coworking-membership-into-an-investment/
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Benim için büyük hayal kırıklığı oldu primalbase, ama elimdekileri satmayı düşünmüyorum inancımı koruyorum sadece kaç gün önceden 1 ağustosu işaret edip sonra hiçbir şey yapmamaları biraz güvenimi sarstı
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Şu dönem borsalara girse de bir halta yarayacağını düşünmüyorum. Çoğu exchange' de BTC transferleri dondurulmuş durumda. Açılmasını bekliyor olabilirler, dump gelmemesi adına...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Dağıtım henüz bitmedi hemde token'lerin yarısı duruyor şu haliyle borsaya nasıl girecek. Girse bile ufak karlarla satacaksınız ortada bir ürün yoktur. Bir düşünün sizin için önemli olan borsaya mı girmesi yoksa yüksek fiyatla alıcı bulmanız mı. Duyuru beni çok tatmin etmedi ancak işin başındalar kaliteli olacaksa projenin biraz yavaş gitmesinden yanayım.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Ben küçük bir miktarla ICO'dan girmiştim, ama böyle "1 Ağustos oldu, hani borsada yok" diye ikiden ikibuçuktan satacaklar olacağını tahmin etseydim hiç ICOya bulaşmaz, alım için bu zamanları beklerdim, acemilik işte....
Gerçekten virgülüne kadar doğru:
BORSA SABREDENLERİN KAZANDIĞI SABREDEMEYENLERİN KAYBETTİĞİ BİR YATIRIM ARACIDIR

Çok ters zamana denk geldi hocam, bu dönemlerde çıkıp 10 da 1 i fiyatına düşen coinler bile var neredeyse son tüm icolar dump yedi pumpı bekliyor.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben küçük bir miktarla ICO'dan girmiştim, ama böyle "1 Ağustos oldu, hani borsada yok" diye ikiden ikibuçuktan satacaklar olacağını tahmin etseydim hiç ICOya bulaşmaz, alım için bu zamanları beklerdim, acemilik işte....
Gerçekten virgülüne kadar doğru:
BORSA SABREDENLERİN KAZANDIĞI SABREDEMEYENLERİN KAYBETTİĞİ BİR YATIRIM ARACIDIR
sr. member
Dağıtım bittikten hemen sonra all majors exchanges demişlerdi . Hiç öyle bir tarafı yok . He içeriği okudum . Harbiden adamlar muazzam bişeyle uğraşıyor . Uzun vadede kazandırır da borsaya girmemesi can sıkıyor .
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Duyuru geldi . Borsaya girmemişler hayırlı olsun .

değeri 1000-1200 waves a düşer bunun
sr. member
Duyuru geldi . Borsaya girmemişler hayırlı olsun .

Duyuru : http://m.yollayap.com/bbtc/150163334971.pdf
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Benim bu projeye güvenim kalmadı. 2.5 btcden almak isteyen varsa bana mesaj ile ulaşabilir.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Problem gecikmeden ziyade bekleyen insanlari habersiz birakmalari diye dusunuyorum. Bu tarz projelerin kucuk sikintilar veya gecikmeler ile karsialsmalari cok siradisi degil, ama benim anlamadigim profosyonel davranip neden once bekleyen kitleyi bilgilendirmiyorlar. Twitter hesaplarinda en son atilan mesaj ayin 21inde. Bu mesajda 1 Agustos´da onemli bir duyuru yapacaklarindan bahsetmisler dogal olarak. Ben mesaj olarak birkac sey yazdim. Sanirim haber oraya hizli duser bir gelisme paylasilacagi zaman. Takip etmek isteyen arkadaslar icin linki asagiya birakiyorum. Umarim guzel haberler aliriz.

https://twitter.com/bitcointimesite/status/892522506644574208
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Ayın 20 sinde 1 ağustosta duyuru yapacağız diyip aradan 12 gün geçmesine rağmen 1 ağustosta bir metin parçasını yayınlamayan adamlardan ümidim yok artık . Gerçekten güven kırdılar . 3BTC Yi bulduğu an fiyatı elimden çıkaracağım . Bir duyuru yayınlamak bu kadar zor ise london'da ofis açacakları tarih 2025 ' e kalacak .

Bir taraftan hak vermeye çalışsak da ekibe 10 günlük süreçte dediğin gibi bir metini yayınlamaları veyahut exchange sitelerini dahi açıklamaları beklenirken güven kırmaları üzücü ..

Yine de bekliyoruz el mahkum ..
sr. member
Bir problem varmis gibi duruyor ne yazikki. Gecen hafta genel konuda soru sordugumda bu hafta basinda bir exchange sitesinde gorebilecegimiz ile ilgili planlar oldugu soylenmisti. Herhalde hicbirimiz sasirmiyoruz bu tarz gecikmelere. Ama her seferinde insanin sinirlerini bozuyor gercekten. Genel konuya tekrar birseyler yazmayi dusunuyorum. Buradan bazi arkadaslarda post birakirlarsa bir bekleyen grubun oldugunu hatirlarlar diye dusunuyorum. Yinede cok umut baglamamak lazim. Umarim yanilirim ama sanki biraz daha sarkacak gibi duruyor.
Problem varsada insanlara bunu söylesinler . 80 Dakika içinde yayınlayacağız dediler . 3 Saat geçti üzerinden .
legendary
Merit: 1268
Bir problem varmis gibi duruyor ne yazikki. Gecen hafta genel konuda soru sordugumda bu hafta basinda bir exchange sitesinde gorebilecegimiz ile ilgili planlar oldugu soylenmisti. Herhalde hicbirimiz sasirmiyoruz bu tarz gecikmelere. Ama her seferinde insanin sinirlerini bozuyor gercekten. Genel konuya tekrar birseyler yazmayi dusunuyorum. Buradan bazi arkadaslarda post birakirlarsa bir bekleyen grubun oldugunu hatirlarlar diye dusunuyorum. Yinede cok umut baglamamak lazim. Umarim yanilirim ama sanki biraz daha sarkacak gibi duruyor.
sr. member
Ayın 20 sinde 1 ağustosta duyuru yapacağız diyip aradan 12 gün geçmesine rağmen 1 ağustosta bir metin parçasını yayınlamayan adamlardan ümidim yok artık . Gerçekten güven kırdılar . 3BTC Yi bulduğu an fiyatı elimden çıkaracağım . Bir duyuru yayınlamak bu kadar zor ise london'da ofis açacakları tarih 2025 ' e kalacak .
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
gmt 0 a göre 2 agustos olmak üzere...
hero member
Merit: 670
Slackte yazdığı da bu: 

Guys, we apologize for this delay. We just got the report from our legal consultants, please kindly give us 80 min max and we will publish it. Many thanks for your patience!
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Telegramda serzenişlere Alicia cevap vermiş.

"Guys, we are working hard on a workable solution... please stand by"
sr. member
1 Ağustos bitti nerdeyse . Duyuru yalan oldu anlaşılan . Sabahtan beri tek kelime yok .

Anons gelecektir arkadaşlar, merak etmeyin de anonstan neden acayip acayip şeyler bekliyoruz ben onu çözemedim sadece. Daha önce de yazmıştım, beklentinizi yüksek tutmayın, hayal kırıklığına uğramazsınız diye. Gerçekten de güzel bir şey açıklarlarsa ne mutlu. Gereksiz beklentiye girmenin lüzumu hiç yok.

Çıkacak duyurudan bir borsa haberi çıkmaz ise ben çekilirim pbt'den . İnsanları 1 ağustosa hazırladılar borsa için 1 ağustosu bekleyin dediler . Büyük bir duyuru dediler ancak ufak bişey çıkacaksa altından valla strese gerek yok . 3BTC Den koyarım yükselirse satılsın . Bu kadar yavaş olacaklarsa hep işimiz var.
Pages:
Jump to: