Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 62. (Read 58186 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Ben de Facebook' dan bir soru yönelttim. 5 saniye içerisinde cevap verdiler. Yatırım toplamaktan öteye "İnsana saygı" prensibini benimsemiş nadir ico'lardan biri Primalbase' dir.

İndirim haricinde (4 BTC/1 PBT) biraz satış oldu. Genel olarak 1 PBT fiyatlandırması 3.108 BTC' ye denk geldi.

Cidden acayip ilgilendiler yani herkesle tek tek. İlk defa böyle bir şey gördüm anlık ve tek tek cevap anlamında. Bu arada averaj fiyatı doğru hesapladıysanız 1 PBT = 3.108 BTC olarak teşekkürler bu bilgi için de.

herkese hayırlı olsun arkadaşlar. benim sorunumda çözüldü ve gerçekten telegram üzerinden anında cevapladılar sorularımı ve çözüm ürettiler. ben bu projeden çok umutluyum açıkçası. bence yıl sonuna kadar fiyatı 8-10 BTC olur. buda yaklaşık olarak 3x demek. uzun sürede nasıl olur onuda hesaplamak gerekir.

Benzer beklentiler çok. Ben nedense çok daha temkinli yaklaşıyorum beklenti anlamında da ama projeden umutlu olduğumu söylemem lazım. Umarım bu rakamlar bir şekilde görülür de herkesin yüzü güler tabi.  Smiley
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
İşsizlikte zirveye oynuyoruz. Smiley Memleketim insanı PBT' lerin en az %30' unu tüketmiş gibi görünüyor. Yarın Toki çıkıp,"30K Waves ile icoya giren biziz" diye açıklama yapsa şaşırmam. saldkfj
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Seni unutmuşum, benim 3 katımdan fazla PBT alıyorsun şimdi elimde kalan son 0.9 waves'i istersen veririm. Hatıra olarak saklamayı düşünüyordum. Cry

@bitpazari
ingilizce forumundan 25btc, buradan da 0,9 waves borcun oldu bana Cool
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hero member
gencler, sakin olun:)
oradaki 1900 wavesi gönderen benim...
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bitcointalk forumu ders 1 ; buyuk konusmamak
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Seni unutmuşum, benim 3 katımdan fazla PBT alıyorsun şimdi elimde kalan son 0.9 waves'i istersen veririm. Hatıra olarak saklamayı düşünüyordum. Cry

Ben bi 100 200 waves bekliyordum hocam olmadı böyle Tongue
hero member
Activity: 896
Merit: 519
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Waves ile gönderim yapanlar arasında ilk 10 da yer alıyorum.  Cool Hız olarak.  Beni geçen varsa tüm waves'leri kendisine vereceğim.

http://www.wavesgo.com/account.html?3P3pAhbH5y7TwU43X9c3gbskWNfDDuzxyKn

İlk 5 te yollanan 4. olan 740 wavesı ben yolladım hocam . Alabilirim wavesları Smiley

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
herkese hayırlı olsun arkadaşlar. benim sorunumda çözüldü ve gerçekten telegram üzerinden anında cevapladılar sorularımı ve çözüm ürettiler. ben bu projeden çok umutluyum açıkçası. bence yıl sonuna kadar fiyatı 8-10 BTC olur. buda yaklaşık olarak 3x demek. uzun sürede nasıl olur onuda hesaplamak gerekir.

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol

Primal Base resmi forum hesabına da ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ben her soruyu tek tek cevaplayan başka bir resmi hesap görmedim. Bildiğiniz çok kısa sürede forumda 503 tane mesaj atmış insanların sorularına cevap verirken.

Ben de Facebook' dan bir soru yönelttim. 5 saniye içerisinde cevap verdiler. Yatırım toplamaktan öteye "İnsana saygı" prensibini benimsemiş nadir ico'lardan biri Primalbase' dir.

İlk günden tüm yatırımı toplayacaklarını düşünüyordum ve yanılmadım. %40 indirim olayının da bir numarası kalmadı çünkü tüm coinler aynı fiyattan satıldı. Bu şekilde düşününce borsaya ilk girişte nasıl hareketler yapar kestirmesi güç. Sonuçta ben bu projeye uzun vadeli yatırım yaptım ve aylarca saklamayı düşünüyorum.

İndirim haricinde (4 BTC/1 PBT) biraz satış oldu. Genel olarak 1 PBT fiyatlandırması 3.108 BTC' ye denk geldi.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Waves ile gönderim yapanlar arasında ilk 10 da yer alıyorum.  Cool Hız olarak.  Beni geçen varsa tüm waves'leri kendisine vereceğim.

http://www.wavesgo.com/account.html?3P3pAhbH5y7TwU43X9c3gbskWNfDDuzxyKn
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
İlk günden tüm yatırımı toplayacaklarını düşünüyordum ve yanılmadım. %40 indirim olayının da bir numarası kalmadı çünkü tüm coinler aynı fiyattan satıldı. Bu şekilde düşününce borsaya ilk girişte nasıl hareketler yapar kestirmesi güç. Sonuçta ben bu projeye uzun vadeli yatırım yaptım ve aylarca saklamayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
İlk imza kampanyam ne gelecek çok merak ediyorum yada gelecek mi o bile merak konusu benim için yarın göreceğiz Smiley
sr. member
Ben imza kampanyasında eth adresi vermiştim.
Ico'dan da hem btc, eth hem de Waves ile alım yaptım.
Bu pbt'ler eth cüzdanlarına mı, Waves cüzdanlarına mı yoksa mobilego'da olduğu gibi her iki cüzdana da gönderilecek mi? ePBT wPBT şeklinde mesela?

Birde imzalardan be gelecek? Neye göre neyi nasıl hesaplıyoruz? Bir stake = bir pbt mi?

Bir stake bir PBT nasıl olsun hocam tabiki de öyle değil. İmza kampanyasında 10 PBT dağıtılacaktı ve bu sizin biriktirdiğiniz stake'lerin bütün herkese oranıyla hesaplanacak.

Diğer soruya gelince, onla ilgili dün nerde okudum hatırlamıyorum ama bir şey okumuştum. ETH ve Waves platformları arasında token'ın geçiş yapabileceği bir formda olacağı söylenmişti. İsterseniz bizzat da sormayı deneyebilirsiniz telegram veya slack'ten bunu. Ben de görürsem kesin cevabı yazacağım.
hero member
Ben imza kampanyasında eth adresi vermiştim.
Ico'dan da hem btc, eth hem de Waves ile alım yaptım.
Bu pbt'ler eth cüzdanlarına mı, Waves cüzdanlarına mı yoksa mobilego'da olduğu gibi her iki cüzdana da gönderilecek mi? ePBT wPBT şeklinde mesela?

Birde imzalardan be gelecek? Neye göre neyi nasıl hesaplıyoruz? Bir stake = bir pbt mi?
sr. member
Buico nun bounty stakeleri ne zaman dağıtılır?
Bide pbt olarak mı verecekler? Bir bilginiz var mı?

Stake dağıtımı derken hocam direk ödül dağıtımını diyorsanız çok gecikeceğini sanmam zaten Sylon direk yarın listeyi teslim edecektir.

PBT olarak verileceği söylenmişti ama bakalım artık.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Buico nun bounty stakeleri ne zaman dağıtılır?
Bide pbt olarak mı verecekler? Bir bilginiz var mı?
sr. member

İMZA KAMPANYASI KATILIMCILARININ DİKKATİNE!

Arkadaşlar ICO bittiği için perşembe gününe kadar değil de Çarşamba günü forum saatiyle 00:01'e kadar yani Türkiye saati ile 03:01'e kadar eksik postlarınızı tamamlamanız ve aynı zamanda listede düzeltilecek bir adres yanlışlığı varsa bunu iletmeniz gerekiyor.

28 Haziran Çarşamba 03:01'den sonra bilgi değişikliği talepleri işleme alınmayacak ve atılacak postlar kesinlikle geçerli olmayacaktır. Yani uzun lafın kısası şu andan itibaren sadece 8 saat gibi bir süreniz var eksik post'ları tamamlamanız için.

Orijinal Post: https://bitcointalksearch.org/topic/m.19793531

PRIMALBASE ICO TAMAMLANDI

Arkadaşlar resmi olarak da noktayı koyalım, 1.000 PBT sahiplerini buldu. Bana göre dakikalar mertebesinde bitecek olan bu ICO, ETH ve Waves fiyatlarında BTC'ye karşı aşırı düşüşlerden dolayı 24-25 saat mertebesinde ancak tamamlanabildi. Farklı bir ICO'ydu. Waves'in ne kadar kullanışlı olduğunu gördük. Eminim ETH nasıl standart haline geldiyse Waves de bundan sonra standartlaşmaya başlayacaktır.

Primal Base resmi forum hesabına da ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ben her soruyu tek tek cevaplayan başka bir resmi hesap görmedim. Bildiğiniz çok kısa sürede forumda 503 tane mesaj atmış insanların sorularına cevap verirken.

Pages:
Jump to: