Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 57. (Read 58186 times)

full member
Activity: 392
Merit: 107
Primal bas e i alabileceğimiz tek yer waves dex mi? Başka yerde satılmıyor mu? Veya satılmayacak mi?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Dex dışında hangi borsaya girecek onu merak ediyorum
sr. member
Activity: 406
Merit: 259

Evet bundan bir kaç yıl sonra çoğu altcoin yok olup gidecek. Sadece primalbase gibi gerçek hayatta kullanım alanı bulabilen projeler ayakta kalacak. Geçtiğimiz gün yaşadığımız altcoin düzeltilmesini daha sık göreceğimizi düşünüyorum. Böyle böyle sap samandan ayrılacak. Umarım ekip sözünü tutar ve en azından ikinci ofislerini açarlar ve yaptığımız yatırım bizleri tatmin eder.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
85 milyon waves sahibi var alsınlar işte, ne işe yarıyor bu waves'ler ben anlamıyorum. Bitcoin al yatışa bırak waves al yatışa bırak ethereum al yatır ne anladım bu işten. Gerçekten büyük bir ponzi oluştu bir yerde patlayacak böyle giderse. Artık sadece takas için üretilen coin'ler rağbet görmemeye başlayacak. Primalbase için deniliyor ki bu bir takas aracı değildir kullanım için üretilmiştir ve işte bundan dolayı değerlenecek.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bounty için beklemedeyim bende geleni uzun süre tutacağım ve piyasaya çıktığında dumplanırsa alım yapmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
oncedende demiştim.waves dısında baska bir exchange e girmezse icoya yatırdıgımızın yarısnı alamayız.
umarım cimilik yapmazlar ve paryı bastırıp bitrexe girrler.yoksa hepimize geçmiş olsun.
hero member
Büyük bi  borsaya girmesi lazım . Daha 1 alış yapıldı .

Zamanla olur şu anda DEX alım veya satım yapmak için uygun değil işlem yapamıyorsun sorun var, ethereum ile transferi halletsinler sonra borsalara da girdiğinde yıl sonuna doğru güzel fiyatlar göreceğiz. Aceleye gerek yoktur ucuza verip sonra pişman olmayın. Minumum 66 BTC den satacağım ama koşulları tekrar gözden geçirdikten sonra.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Büyük bi  borsaya girmesi lazım . Daha 1 alış yapıldı .
hero member
Alıcıya göre iyi ama satıcısına göre iyi değil çünkü alım yapanlar bu fiyatlardan satmak için almadı buna eminim. Benim işlemimi kapatır mısınız rica etsem küsüratlı PBT var onu tamamlamak istiyorum en baştaki waves buy emri 0.0004 PBT altı üstü.  Wink

Şimdi aldım böylelikle ikinci işlemi ben yapmış oldum.  Cool
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Yukarıda alıntıladığım işlemlerden de görüleceği gibi,

1tane
1PBT = 4000WAVES = 4000*0.00145 = 5.8BTC den
1tane de
1PBT = 5.89BTC den işlem olmuş.

Yani 3/4BTCden alım yapıldığı düşünülürse çok iyi fiyatlar.
hero member
Activity: 518
sinek sersemken sevilir mantığıla böyle işleler olur alım satımda dikkat edin saden satışa yada alışa koyduğunuzda istediğiniz miktar altta btc değerini veriyor doğru ise satışa basın sonra ağlamaklı olabilir insan Cheesy
hero member
Activity: 756
Edit: Bu işlemler WAVES/BTC sayfasındaki işlemler fakat Primalbase Token/BTC sayfasında ara ara/yanlışlıkla görünüyor.

Şuan
1PBT = 1BTC       den alıcı
1PBT = 5.85BTC  den satıcı var.

İlk işlem PBT/WAVES olarak aşağıdaki şekilde gerçekleşti.

Trade history
Date                          Type     Price (WAVES)   Amount (PBT)     Total (WAVES)
7/3/2017 18:01:29   Buy     4,000.00000000   0.0006                   2.40000000

Bittrex'e girene kadar böyle ölücü insanlar çıkacak. Almak isteyen varsa böyle aşağıdan şansını denesin.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Edit: Bu işlemler WAVES/BTC sayfasındaki işlemler fakat Primalbase Token/BTC sayfasında ara ara/yanlışlıkla görünüyor.

Şuan
1PBT = 1BTC       den alıcı
1PBT = 5.85BTC  den satıcı var.

İlk işlem PBT/WAVES olarak aşağıdaki şekilde gerçekleşti.
Trade history
Date                        Type    Price (WAVES)     Amount (PBT)      Total (WAVES)
7/3/2017 18:01:29   Buy     4,000.00000000   0.0006                   2.40000000

>>>
İkinici işlem PBT/BTC
Trade history
Date                        Type     Price (BTC)        Amount (PBT)   Total (BTC)
7/3/2017 18:03:35   Buy       5.89000000        0.1781            1.04900900
sr. member

Bu tablo hakkında bilgisi olan ?
Hocam normal waves/Btc şeyi değil mi bu?

Hayır hocam bakın pbt yazıyor arada gözüküp arada kayboluyor
hero member

Bu tablo hakkında bilgisi olan ?
Hocam normal waves/Btc şeyi değil mi bu?
hero member
DEX kafayı sıyırdı garip garip şeyler oluyor. Dikkatli olun sahte token çıkıp duruyor. Yeşil renkli tık işareti olup olmadığına bakmayı unutmayın.

Token ID yazın yoksa diğer sahte olanı çıkabiliyor. Bu gerçek olana ait: EdDvbhk4wJ1kL6pMCq1V36GbQE2nGE7Metb87zbaY2JL
sr. member
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Benim tokenlerim de ulaştı. Bu arada waves dex' e biraz göz attım. Küçük küçük emirler girilmeye başlanmış. Bittrex yada Liqui'ye dahil olduğunda zamanla 5-6 BTC arası işlem göreceğini düşünüyorum. İlk etapta bu orandan satışlar mutlaka olacaktır. Holder'ler satmasa da bounty' ciler fiyatı düşürmeye çalışacaktır. Fakat tokenin bu satışlardan da pek etkileneceğini de düşünmüyorum.
sr. member
hero member
11 dakika önce cüzdanıma ulaştı. Cokta bi gecikme sayılmaz. Yanında da 1 waves göndermişler sagolsunlar Cheesy
Pages:
Jump to: