Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 68. (Read 58186 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
btc ile alanları bilmemde 180-200 sats arasında waves alan arkadaşlar zararda şuan Sad

waves ile toplam 430 btc lik alınmış buda güzel gelişme yeni ethereum mumuz hayırlı olsun Smiley

2 gün öncesine göre %15 zarar var yani 2 gün önce ICO olsaydı. Buna değeceğine inanıyorum alanlar kıymetini bilip alıyorlar, ucuza elden çıkartmazlarsa gidişat iyi olur.  
Kira geliri kazanacağız bundan dolayı satarken hop diye satmamak gerek. Bir kaç hafta içerisinde borsalara ekleneceği söylendi. Sayısının az olması ve btc den pahalı olması dolayısıyla epey ilgi çekecektir.  

aslında kira olayı biraz karışık, kira olayı waves platformu üzerinden olacak deniyordu medium soru cevap makalesinde. fakat yine bir soru cevapta işletme giderleri kira gelirlerinden karşılanacak diyor. o kısmı tam canlandıramadım kafamda.
1 pbt 1 yıllık 1 koltuk için kira bedeli deniyor.
açılan açılacak işletme(ler) satın alınmıyor aylık kira ödeniyor. token sahipleri pbt tokenlerini waves platformu üzerinde kiralayabilecek

makale sonunda bu bir hızlı kazanç şeması değildir yazıyordu, kısa vadede yüksek kazanç beklentisi içinde olmayın diye peşin peşin söylemişler.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Waves'a gerçekten hayran kaldım bende belirteyim . 15 Saniyede ICO Aldım muazzam birşey bu . Burdan 2x bile olsa kar edip hemen waves döneceğim
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Waves kendini ispatladı. Bravo vala.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
btc ile alanları bilmemde 180-200 sats arasında waves alan arkadaşlar zararda şuan Sad

waves ile toplam 430 btc lik alınmış buda güzel gelişme yeni ethereum mumuz hayırlı olsun Smiley

2 gün öncesine göre %15 zarar var yani 2 gün önce ICO olsaydı. Buna değeceğine inanıyorum alanlar kıymetini bilip alıyorlar, ucuza elden çıkartmazlarsa gidişat iyi olur.  
Kira geliri kazanacağız bundan dolayı satarken hop diye satmamak gerek. Bir kaç hafta içerisinde borsalara ekleneceği söylendi. Sayısının az olması ve btc den pahalı olması dolayısıyla epey ilgi çekecektir.  
sr. member
ilk kes yaptıydım nerden iptal ediliyor

leasing kısmından diye hatırlıyorum waves'ın tr kaynagında vardı . Ben hic lease yapmadım
sr. member
benim lieasingde waves var nasıl bozup gönderebilirm

buraya tıklayarak iptal edebilirsin leasingi ama pbt alma işini bilmiyorum çünkü almadım Sad

hero member
ilk kes yaptıydım nerden iptal ediliyor
sr. member

leasing'i iptal etmeniz gerek
hero member
sr. member
43. dakkadayız ilk yarı bitmek üzere gs-fb maçı izliyor gibiyim şuan çok heyecanlı Cheesy
sr. member
41 dakikada 2.75 M$ Yatırım aldılar . Bakalım .
hero member
Activity: 756
Your Balance
0.2435 pbt. Hadi hayırlı olsun Cheesy
sr. member

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Wavesle parça parça 3 gönderim yaptım hepside anında ulaştı. Pbt ler cüzdana geldi. Etherin devri yavaş yavaş kapanıyor ico da
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Primalbase web sitesini farklı browserlerde açmayı deneyin. Bende Opera' da çalışmıyor "toplam yatırım sctipti". Chrome' de açtım, script çalıştı ve istatistikleri görebliyorum. An itibarıyla "1093.0504 BTC Raised"
sr. member
İşler iyimi gidiyo kötümü ben anlamadım Cheesy
sr. member
https://primalbase.com/

burda yazıyor kaç btc yatırım yapıldığı sanırım waves ve ethlerde buraya dahil toplam 1100 btc falan yarım saatte Sad waves düşmese 10dk da biterdi ico

ayrıca wavesdex te 150 sats da 200 btc lik alım duvarı vardı yıkılıyor şuan 167 btc kalmış
gediyoz gıyamete  Shocked
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
5 dakikada 1000 BTC almis diyorlar ingilizce forumda ama bende göremiyorum nerede yaziyor bu?

yaptığın btc gönderisinin txini paylaşabilir misin?
gönderdiğin adresten başka bir adrese mi taşındı btcler aynı adreste mi bekliyor?

c543c52f14b6bfa1dccb1e2fb36f4fbf3133f1daef451b52a454b12450751127
Pages:
Jump to: