Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 69. (Read 58186 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
webden girince göremiyorum ama mobilden girince görüyorum:)
primalbase.com adresinde: 642 PBT kalmis, 1076 BTC yatirim miktari su an
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
5 dakikada 1000 BTC almis diyorlar ingilizce forumda ama bende göremiyorum nerede yaziyor bu?

yaptığın btc gönderisinin txini paylaşabilir misin?
gönderdiğin adresten başka bir adrese mi taşındı btcler aynı adreste mi bekliyor?
hero member
5 dakikada 1000 BTC almis diyorlar ingilizce forumda ama bende göremiyorum nerede yaziyor bu?
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Hocam nerden bakıyorsunuz alınan yatırıam ?

waves gönderdiğin adresi kontrol et Smiley
http://www.wavesgo.com/account.html?3P3pAhbH5y7TwU43X9c3gbskWNfDDuzxyKn

waves platformunda adres aynı attachment id sana özel oluyor etherdeki kontrat olayı sanırım wavesde attachment ile oluşacak.

278k Waves gitmiş . eth ve btc durum ne acaba
sr. member

waves gönderdiğin adresi kontrol et Smiley
http://www.wavesgo.com/account.html?3P3pAhbH5y7TwU43X9c3gbskWNfDDuzxyKn

waves platformunda adres aynı attachment id sana özel oluyor etherdeki kontrat olayı sanırım wavesde attachment ile oluşacak.
hero member
aha BTC'mde ulasmis... yeter artik bu kadar:)
herkese bol kazanclar ve iyi bayramlar:)
sr. member
sr. member
Soruya cevap verebilecek var mı
adresin yanındaki attachment nedir?
Bittrex den gönderirken böyle bir alan çıkmıyor

waveslerini waves platformundaki adresine gönderdikten sonra platform üzerinden ico adresine göndermen gerekiyor. platform üzerinden gönderim yaparken attachment kısmı var o alana platformdaki id yi yazacaksın
Bittrex den gönderilenler iade mi olacak o zaman?

bilmiyorum da, waves göndereceksen platform üzerinden neden göndermiyorsun hepi topu 0.001waves fee ödeyeceksin.
riske girme platforma çek oradan gönder

15:09'da bi 290 waves daha gönderdim, o da hedefe ulasti...
aninda biten kapanan bir ico degilmis yani... hayirlisi hadi bakalim...

şuan waves adresi üzerinde 271k waves yatırım aldılar. ~144 token
87 katılımcı var waves üzerinde. hakikaten bi yoğunluk bekledik ama oluşmadı Smiley
hayırlısı bakalım
sr. member
Büyük ihtimal iade olurlar . ee hadi bitti deyin yahu Cheesy
sr. member
Activity: 409
Merit: 250

waveslerini waves platformundaki adresine gönderdikten sonra platform üzerinden ico adresine göndermen gerekiyor. platform üzerinden gönderim yaparken attachment kısmı var o alana platformdaki id yi yazacaksın
Bittrex den gönderilenler iade mi olacak o zaman?
sr. member

sr. member

Bittrex yada exchange' den gönderim yapmayın! Gönderim yapacağınız adresin private keyi elinizde olmalı.

prv key ile bir alakası yok. bu token kendi platformu üzerinden gönderilip alınabileceği için exchangeler de kullanılabilir.

Contract ile anında gönderim yapacaklarını zannetmiştim ama öyle bir şey yokmuş. Pardon. Yanıltıcı yazdığım için kusura bakmayın.

waves dışında gönderiler exchange üzerinden yapılabilir desek aslında daha doğru olur.
6. What is the requirement for BTC to send a wallet? Can one send it from: https://blockchain.info online wallet? From myetherwallet?
You can make a payment from any external service, including light-weight wallets, hard-weight wallets, or any exchange platform.
eth ya da btc exchange üzerinden gönderim yapılabilir ama waves gönderileri waves platformu üzerinden attachment id yazılarak gönderiliyor
sr. member
Activity: 409
hero member
15:09'da bi 290 waves daha gönderdim, o da hedefe ulasti...
aninda biten kapanan bir ico degilmis yani... hayirlisi hadi bakalim...
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Arkadaşlar toplam yatırılan tutarı nereden göreceğiz? Ben de yatırmak istiyordum ama toplam yatırılan tutarı göremediğim için acaba bitmiş midir kaygısıyla yatırım yapmak istemedim.

Teker teker adreslerin içeriğine bakıyorum ama anlaşılmıyor. Bence bu konuda bir eksiklik yapmışlar.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

Bittrex yada exchange' den gönderim yapmayın! Gönderim yapacağınız adresin private keyi elinizde olmalı.

prv key ile bir alakası yok. bu token kendi platformu üzerinden gönderilip alınabileceği için exchangeler de kullanılabilir.

Contract ile anında gönderim yapacaklarını zannetmiştim ama öyle bir şey yokmuş. Pardon. Yanıltıcı yazdığım için kusura bakmayın.
sr. member

hero member
Activity: 868
Merit: 1003

hero member
1900 waves'im 1 dakika icinde hedefe ulasti, 1.0101 PBT'm oldu...
1 BTC gönderdim, o da hala yolda sürünüyor - bakalim ulasacak mi yoksa yolunu sasirip geri mi dönecek:))
sr. member
ICO nun bitip bitmedigini yada ne kadar kaldıgını görebilirmyiz ?
Pages:
Jump to: