ekip efsane . wavesten adamin dibi sasha reyiz. ve ethereum dan vitalik başğanim var. ico ya bende girmeyi istiyorum fakat bunun tartişmasini biz daha önce yapmiştik . totalde farkettiyseniz 1ooo tane coin satişta ve sanirim haftalara bölmüşler..şöyle bir olay var ico ile ilgili. minimum giriş tutari gibi bişi olacak onunla ilgili araştirip bilgi sahibi olan varsa bizlerle paylaşirsa seviniriz. benim anladigim adamlar saniyorum tanesini 5 btc den felan satacaklar. yani 1 PBT = 5 BTC şeklinde olacak ve en küçük kesir olarakta 0.0001 PBT demişler oda 0.0005 btc ye denk gelicek. satarken ama bu şekilde satacaklarmi bilmiyorum. proje sağlam proje işte sağlam adamlar mi gelsin demişler anlamadim yani. diğer türlü de sacma olur yani kimse tutupta 1pbt için 5 btc yi gömmez sanirim o yüzden en küçük kesirliden işlem yaptircaklar diye düşünüyorum
sağlam projeye tabi sağlam ico manager atamişlar . tutupta jamal hıyarını koyacak halleri yoktu. ama kampanya şartlarina sylonun karar verdiğini düşünmüyorum proje yöneticileri bu şekilde istemişlerdir muhtemelen.
Haftalara bölmüşler derken anlamadım hocam tam ne demek istediğini? Diğer satış sorusunu %100 emin olmak için bir daha sordum minimum satış miktarı konusunda.
Edit: Cevap geldi, küçük fraksiyonlar şeklinde almak da mümkün olacakmış ICO'da, bunla ilgili bilgilendirici bir duyuru yapılacakmış yakında.
Bu projenin ICO'suna girmeyi düşünüyorum. Danışmanlar Vitalik Buterin ve Sasha Ivanov olunca ister istemez heyecanlandırıyor. Gerekirse 2 sene beklerim ama fiyatın hak edeceği yerlere geldiğini görürüm. Uzun vadeli yatırım planı olarak not ettim. 26 Haziranda önlerden yerimizi alırız.
Ben de ilk defa bir ICO'ya katılmayı bu kadar ciddi olarak düşünüyorum. WeWork olayını da inceleyince iştahım kabardı iyice.
Vitalik + Sasha = Para Basar PARA
1000 PBT var, ilk gün fiyatı 3 BTC olacak. Yani İlk gün 3000 BTC toplayıp 9 milyon dolara ulaşarak hemen bitebilir. Yerimizi alalım.
Ben de merak ediyorum ilk günden hatta ilk saatlerden ICO limiti doldurup kapanır mı diye. Hiç belli olmaz, düz mantık cap 8-9 milyon dolar gibi duruyor ve hiç de ihtimal dışı değil.
Yönetici 'sylon' kriter bakımından nirvanaya ulaşmış. Twitter için minimum 5000 takipçi isteyen bir kampanya ilk defa görüyorum. Ayrıca eğer yanlış görmediysem imza kampanyası perşembe günü açılıyor ve haftalık stake alma şartı salı gününden önce gerekenleri yerine getirin şeklinde. Yani ilk hafta 4 günde tamamlanmasını istiyor yoksa stake vermiyor, ben mi yanlış anladım?
İlk hafta perşembe gününe denk geldiği için öyle oldu. Yoksa salıdan salıya şeklinde normal 1 haftalık periyotlarla devam edecek imza stake sayımları. Bu ilk hafta için 13 haziran salıya kadar şartları yerine getirmek gerekiyor haliyle.
bunlar kafayı kırmış. Twitter icin bildiğin fenomen arıyorlar. blog icinde milyon takipcili siteleri. Ulan o adamlar 0.5-1 btc ye o işi yaparmı? uçmuşlar.
3000+ takipçili hesabım var katılamıyorum, harbiden uçmuşlar
Bu kuralları Sylon falanmı belirliyor yoksa başka birimi 5000 takipçi falan nerde yazıyor oha diyecem harbiden.? Onun dışında bu ico baya dikkat çeker yalnız ama kurallar çok katı. Konuda konuşuluyormuş sanırım.
Valla ne yalan söyleyeyim arkadaşlar haklısınız yani. Ana bounty konusunda da sorulmuştu bu soru ve ödül miktarı twitter için dikkat ederseniz çok yüksek ve o yüzden böyle bir kriter konuldu diye söylendi.
İmza kampanyası waves imza dağıtımından sonra başlasaydı çok güzel olurdu waves'ten çıkar buna girerdim beklemeden. Olsun waves candır hiç yoksa ne geleceğini biliyoruz. Olmadı Primalbase ICO suna katılırım.
Waves imzasını bilmiyorum ne kadar sürüyor ama erken biterse girin derim ben şahsen buna.
ilk kez bir imza kampanyasına gireceğim. işin acemesiyim. hata yapmam inşallah
Aklına takılanlar olursa sormaktan çekinme dostum konuya da yazabilirsin özel mesajla bana da sorabilirsin.