Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 74. (Read 58186 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
imza kampanyasi bir yana, ben bu token'in tam olarak mantigini anlayamadim... simdi yatirim icin düsenmezsek, bu token ne ise yariyor?
paylasimli calisma alanlari falan diyorlar - bunlarin ne oldugunu biliyorum ama bu token burada ne ise yarayacak? gayrimenkul denilmis; bu bizim bist'teki gayrimenkul sertifikasi gibi bisey mi yoksa? su kadar token ile su ofisi satin alip isletebilirsin, kiraya verebilirsin vs.? süper olur valla, ilk kez kripto para ile dünya genelinde gayrimenkul alip kira getirisi saglamak - böyle bir fikrim vardi ama birakalim coin ve token islerini bilenler yapsin... umarim kazancli bir ico olur...
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ana konuya 2 mesaj atma zorunluluğun kalkması süper oldu ama bunun nedeni ana konuya sırf mesaj atmak için saçmalayan(itiraf ediyorum ben de dahil)çok sayıda kullanıcı olmasının etkili olduğunu düşünüyorum  Grin
sr. member
Activity: 476
Şu an Waves'in imzasındayım. 3 haftadır ödemeleri düzenli olarak aldım. Sizce Primalbase imzasına katılanlar mı daha iyi kazanç elde eder yoksa Waves'e devam mı?
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Güzel bir ico olacak. Bende katılacağım. 1 verip 2 alsak yeter.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Haftalık 13 mesaj atmak için Spam mesaj a gerek yok.

Ve artık ana konuya da mesaj atma gerekliliği de kalktığından dil sorunu olanlar için de bir kolaylık sağlanmış.

Şuan itibariyle 297 katılımcıya onay verilmiş.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Sylon isini iyi yapiyor. Ondan ana konuya haftada 2 mesaj atmazsaniz pay alamazsiniz. Kurallari uygulayin keyfinize bakin

az önce bi duyuru geçti de sylon reyiz ana konuya 2 mesaj olayini kaldirmişlar. adam bi şekilde takip ediyor insanlari zaten artik bot yazilim vs bişimi kullaniyor nedi bounty konusunda zaten arada bir görüyorum ben yok bu insanlarin üstü mavi çizili vs diyen tipleri Cheesy  geçen haftadan bugune baya sayi artmiş muhtemelen biraz daha artar 3oo kişi ile sinirlandirir diye düşünüyorum. önemli olan tabi ki toplanan yatırım  yüzde 0.5 bounty dağitan ico'ya hass.. cektigim için girmedim tabi sonra aldigi yatırım ile dağitacagi bounty miktari efsane olacakti ama kısmet değilmiş.o yüzden çok  kasmamak lazim bekleyip görelim.
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Sylon isini iyi yapiyor. Ondan ana konuya haftada 2 mesaj atmazsaniz pay alamazsiniz. Kurallari uygulayin keyfinize bakin
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
bu icoya waves ile girilebiliyor mu? eth'deki gas sorunu vs bi şeyler duydum. waves ile girmeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Sylonun garip garip huyları var mesela çogu ico imzayı ico sonuna kadar saklamanızı ister,eger aradaki kontrolde degiştirdiginizi görürse butun kazanılan stakeleri uçurur.Ama sylon ölye yapmıyor dıyorkı hımm bu adam 3hafta taşımız bunu dur şunu bir sarı yapayım bakayım tekrar geri dönecekmi.Bakıyor geri donmuyorsa adam bu sefer mavi yapıyor ve 3 haftalık stake verıyor yanı komple sıfırlamıyor.Kazanılmış hakkı veriyor adam.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bende primalbase in imzasında şansımı deneyeyim dedim bakalım kabul edeceklermi.

Bu sayfanin ilk mesajinda goruldugu gibi calinti hesaplari dahi kabul ediyorlar. Smiley Bu konuda sikinti yasamazsin. Zaten her seye bir suru kriter getirip imzasina getirmemeleri beni imzasina girmekten vazgecirmisti.

Resmen 300 kisi olacak, alinacak para da cerez parasi olur diye dusunuyorum.

Kampanya başındaki Sylon'un kampanya sonunda hileci/multi hesapları tek tek tespit edip üstüne banlattığını gördüğünüzde şaşırmayın. Tam bir hileci/multi hesap avcısıdır ve adam diskalifiye etmekle de kalmıyor üstüne hileci hesapları banlatıyor. Örnek, son yönettiği EncryptoTel imza kampanyası.  Wink

Sylon en iyi imza kampanyası yöneticilerin adam işinin ehli . Adalet konusunda en iyi bencede.
alt tarafı haftada 13 mesaj + 2 tanede anakonuya mesaj atacaksınız. spam yapmaya gerek oldugunu düşünmüyorum.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Bende primalbase in imzasında şansımı deneyeyim dedim bakalım kabul edeceklermi.

Bu sayfanin ilk mesajinda goruldugu gibi calinti hesaplari dahi kabul ediyorlar. Smiley Bu konuda sikinti yasamazsin. Zaten her seye bir suru kriter getirip imzasina getirmemeleri beni imzasina girmekten vazgecirmisti.

Kampanya başındaki Sylon'un kampanya sonunda hileci/multi hesapları tek tek tespit edip üstüne banlattığını gördüğünüzde şaşırmayın. Tam bir hileci/multi hesap avcısıdır ve adam diskalifiye etmekle de kalmıyor üstüne hileci hesapları banlatıyor. Örnek, son yönettiği EncryptoTel imza kampanyası.  Wink

Sylon en iyi imza kampanyası yöneticilerin adam işinin ehli . Adalet konusunda en iyi bencede.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

sr. member
Activity: 546
Merit: 262

Spam konusuna baya bakıyorlar 300 kişi alınsa bile hepsine dağıtım olacağını düşünmüyorum projede tutacağından çok büyük sorun olmaz bana göre.Tabi daha iyi kampanya varsa aklınızda oraya gidin katılın  Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
bu projenın çok başarılıgı olacagını duşunuyorum,civic çok iyi gitti katılamadım ama ona
tezos için iyi bir butce ayırdım ama primalbase bence başarılı olacaktır
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

şuan ana konuda yayınlanan tabloda toplam 159 kişi imzaya kabul edilmiştir. sayı yükselecek mutlaka ama karşılığında elde edilecek gelir ne olur onu bilemiyorum. proje tutarsa ve büyürse belki değecek bir yatırım olur diye düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
sr. member

bende bugün başvuru yaptım ve şimdi listeye bakınca imza kampanyası için onay aldığım görünüyor. yalnız bu toplam satışa sunulan miktar çok az gibi geldi. neden daha yüksek yatırım toplama potansiyeli varken böyle bir sınırlama getrmişler acaba? bilgisi olan var mı?

Neticede bir yol haritası çizdilerse ve başlangıçta bu tutar yeterli olacaksa onun fazlasını toplamak da verimli olmaz yani. Sonra bu sefer katılımcılar şikayet etmeye başlarlar 50 milyon dolar topladınız ortada bir şey yok diye.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bende bugün başvuru yaptım ve şimdi listeye bakınca imza kampanyası için onay aldığım görünüyor. yalnız bu toplam satışa sunulan miktar çok az gibi geldi. neden daha yüksek yatırım toplama potansiyeli varken böyle bir sınırlama getrmişler acaba? bilgisi olan var mı?
sr. member
Neden, ne dediler cevap olarak?  Grin

Ben tamamını izleyemedim o kısmı kaçırmışım.

1:02:16'da sormuşum en son bana cevap veriyorlar zaten.
İşte önceden kağıda bunun gibi noktaları yazıp kağıdı bilgisayara okutup öyle komut giriyorlarmış falan filan. Kağıdın ingilizce karşılığını bulamadı bi türlü garibim 2dk bekledik Cheesy

Şimdi buldum izledim de öldürdü beni gülmekten ya.  Cheesy

Sorudan sonra Sasha hemen telefonu alıyor eline, dedim bilmiyor galiba Google'dan aratıyor ya da manitasıyla yazışıyor.  Cheesy
Pages:
Jump to: