Pages:
Author

Topic: Ico Tavsiye Başlığım 2x-5x Potansiyelli WL si Kapanmamış Projeler Flip İçin - page 2. (Read 1122 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 253
ICO pazarının topladığı toplam yatırım miktarı geçen senenin iki katını şimdiden aştığı için Ico projelerinden iyi araştırma sonucu tespit edilenlere yatırım yapmanın kazanç getirisi yüksek olacak. Seçici olmayı unutmayın.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Şu zamanda icolara girmek biraz riskli gibi görünüyor, umarım kazanırsınız. Bu arada https://crushcrypto.com/ico-review/ sitesini bilmiyordum, paylaşmanız iyi olmuş.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Bana bir mail falan gelmedi. Telegramdan da sordum 1 2 hafta sürecekmiş kyc süreci daha hiçbir şey kesin değil neye göre belirlenecek yatırımcılar vs. Fantom gibi olacak muhtemelen çok kişi yatırım yapamayacak.
ya 0.1 ether gibi acayip küçük katılım payı verecekler ya fcfs yapacaklar yada  çekiliş , sınav ,poc gibi atraksiyonlara girecekler(bence muhtemelen yapacakları bu).
full member
Daostack öyle böyle vermedi elimeze insan bu fiyatlara düşmeyi nasıl başarırı anlamış değilim şahsen düş düş hala dibi görmedi ve dahada düşüyor piyasada bu kadar düşen coin yoktur yakında  bedava olcak seviyeye gelir heralde.
üzülme sıfır dolarda çok sağlam destek var  Tongue
vallaha dao yu türk 'twit fenomenleri'' çok shilliyormuş sonradan öğrendim. adamlara itibar etmeyip takip etmiyorduk, demekki takip etmek lazımmış bilsem shillediklerini metelik atmazdım:)
dxchain çekiliş sonuçları açıklandı telegram botundan kontrol edebilirsiniz.
yarın birinci raund katılım payınız garanti sadece çekiliş kazananlara katılım payı var.
24 saat sonra ikinci raund fcfs ve çekiliş kazanmış olmanıza gerek yok wl si olan herkes girebilecek.
ben katılacağım sonu ne olur bilemem ama bu ayki dxchain ve ankr da rekt olursa benim için ico işi biter.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Bu aralar Bitcoin ve Ethereum'da kalmak gerektiği düşüncesini destekliyorum. Hatta kötü zaman olduğu için icodan satın aldığım tokenlerin hemen borsaya girmesini istemiyorum. Ayı piyasasının sıkıntıları yıl sonuna kadar sürecek.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bana bir mail falan gelmedi. Telegramdan da sordum 1 2 hafta sürecekmiş kyc süreci daha hiçbir şey kesin değil neye göre belirlenecek yatırımcılar vs. Fantom gibi olacak muhtemelen çok kişi yatırım yapamayacak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Flip icin girdigimiz icolar da tırt olmaya basladı, spark hype yuksektı hala pıyasaya bıle cıkmadı, atonomı essentıa card gıbı projeler guzel olmalarına ragmen ıconun altından fıyatlara cıktılar, suan btc veya eth'da kalmak en ıyısı bence. Sureklı altcoın veya ıco gıbı seylere yatırmak zorunda degılız pıyasa boyle kotuyse madem.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Daostack öyle böyle vermedi elimeze insan bu fiyatlara düşmeyi nasıl başarırı anlamış değilim şahsen düş düş hala dibi görmedi ve dahada düşüyor piyasada bu kadar düşen coin yoktur yakında  bedava olcak seviyeye gelir heralde.
full member
listeye yeni bir ico daha eklendi. ilk mesaj güncellendi. herkese bol kazançlar.

MultiVAC
https://www.mtv.ac
telegram: @MTVCommunity
Potansiyel: 2x-3x
WL: Açılacak

Ben ankr'ın yatırımcıları nasıl seçeceğini göremedim ya 2 3 arkadaşım üzerinden de kayıt oldum ancak lottery sistemi mi olacak yine onu bilemedim.
henüz belli değil daha o.
Bu arada ankr kyc sonuçları açıklandı. maillerinizi kontrol ediniz.
full member
Ben ankr'ın yatırımcıları nasıl seçeceğini göremedim ya 2 3 arkadaşım üzerinden de kayıt oldum ancak lottery sistemi mi olacak yine onu bilemedim.
full member
ankr nin token metrics biraz tuhaf geldi ziya hocam inceleme şansı buldunuz mu?

merhaba bencede acayip tuhaf  Lips sealed
burda asıl mevzu private sale de satılan tokenler 6 ay kilitli. ama sıkıntı şu ki kimse doğruyu söylemiyor bu lock konularında. kilit konusunu bilemeyincede ortada pek analiz edebileceğimiz durum kalmıyor.
zaten hodler olmayacaz 3-5 gün tutup kaçacaz 6 ay sonra ne olmuş bizi bağlamayacak. ama 6 ay işi doğrumu bilemeyince token metriclerinde kıymeti kalmıyor.
işte bunun için aslen takımdan sonraki en önemli veri olsada token metricleri pek dikkate almıyorum.
bence ankr ile ilgili tek sorunumuz quark gibi wl alabilmek olacak. sonrası her türlü kar yazar. ankr da batarsa zaten bir dahada icoya girmem ben(nex hariç).
full member
Activity: 420
Merit: 100
bi süre icolara katılmama kararı aldım bunun nedeni ise hem piyasada oluşan sahte yatırımlar hem de icoların gerekli özveriyi gösterememesi. Umarım girenler kazanır ama ben yokum ..
newbie
Activity: 78
Merit: 0
ankr nin token metrics biraz tuhaf geldi ziya hocam inceleme şansı buldunuz mu?
full member
https://app.opentoken.com/contribute/ankr linkten ankr white list kayıt sürecini başlatabilirsiniz. telegram hesabı ve pasaport, ehliyet, kimlik üçlüsünden istediğiniz bir adedi yeterli kayıt için.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Ben bu dönemde ico yatırımına karşıyım ama siz güzel yatırım dönüşleri almışsınız şanstan ziyade sizin başarınız olduğunu düşünüyorum. bahsettiğiniz projeleri inceleyeceğim bilgi için teşekkürler.
full member
dxchain kyc sonuçları açıklandı. türkiyeden katılım kabul edilmemesine rağmen kyc den geçmişim. aşaıdaki telegram botundan sonucu kontrol edebilirsiniz.
@DxChainBot

Ankr benim de takibimde bakalım bugün kyc başvuruyoruz arkadaşlarla. Bir diğer takibimdeki iyi projelerden biri tolar, takım ve projeyi sevdim muhtemelen sizin de takibinizdedir, ona da başvurucam ankr dışında.
tolar arada kaldığım icolardan. baya bir pool falanda vardı sanırım bunun için. denenebilir tabiki.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Ankr benim de takibimde bakalım bugün kyc başvuruyoruz arkadaşlarla. Bir diğer takibimdeki iyi projelerden biri tolar, takım ve projeyi sevdim muhtemelen sizin de takibinizdedir, ona da başvurucam ankr dışında.
full member
evet bugün türkiye saati ile akşam 10 da ankr kyc açılıyor. token metric detayları açıklanıyor(bu bilgilerin doğruluğuna inanmadığımiçin itibar etmiyorum).
ankr önümüzdekiico ların açık ara en önemlisi. alabildiğiniz kadar  wl almanızı tavsiye ederim.
full member
listeye yeni bir ico daha eklendi. ilk mesaj güncellendi. herkese bol kazançlar.

BlockCloud
https://www.block-cloud.io/
telegram: @BlockcloudTeam
Potansiyel: Belli Değil
Ben de bi süredir inceliyorum. Ekibi çok kalabalık ama yaptıkların yapan başka bir proje var diye hatırlıyorum. Onu araştırıyorum şuan 1.5 yıl öncesinden falan olabilir ancak shitcoin olmuştu. Ekibi beğendim benim tahminim 2x
full member
Bgogo
https://bgogo.com/
telegram: https://t.me/Bgogo
Potansiyel: 2x-3x
Pages:
Jump to: