Pages:
Author

Topic: Ico Tavsiye Başlığım 2x-5x Potansiyelli WL si Kapanmamış Projeler Flip İçin - page 3. (Read 1122 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
listeye yeni bir ico daha eklendi. ilk mesaj güncellendi. herkese bol kazançlar.

BlockCloud
https://www.block-cloud.io/
telegram: @BlockcloudTeam
Potansiyel: Belli Değil
WL: Açılacak
full member
hem oneledger hem atonomi için battık demek için çok erken(get rekt with ziyaaaaa Tongue). güzel kar ettiğim bir çok ico benzer hareketler sergilemişti(sanırım pchain ve phantasma hariç hepsi) . bir kaç gün daha gözlemleyeceğim. %40 zarar ise zarar kes noktam. zaten ilk mesajdanda fark etmişsinizdir. yukarda ise 1.5-2x de kaçarım.
Bence bir süre hodl yapabilirsiniz iyi projeler. Piyasanın genel hareketi düşüş bunlar icoları da etkiliyor tabii ki. Atanomi güzel de hype yakalamıştı aslında ama piyasaya nakit girmediği için yükselemiyorlar. Tavsiyem bir süre hodl. Ordan çıkıp başka bir icoya girmekte size zarar sağlıyacaktır.
özelden yazıklarınız için sağolun. long term inandığım başka şeyler var o yüzden atonomi uzun pek düşünmüyorum.
full member
bu dönemde düzgün kar bırakıcak ıco bulmak gerçekten çok zor kendim asuranın ıcosuna girdim umutluydum ama oda yanılttı beni

merhaba. forumda böyle aşırı ödüllü bounty si olan arada çok tavsiye edilen icolardan kaçın. başarılı ico ların %95 den fazlası hiç bir bounty kampanyası düzenlemiyor. istisna tabiki var credits misal hem forumda imza düzenleyip hem moonlamıştı. ama %5 lik bir istisna oda.
misal şu an forumda imzası olup gelecek vaad eden akropolis ten başka ico yok. zaten bizim lokaldende atlamış millet hemen imzasına  Lips sealed
bunu okuyup atlamaya kalkan olmasın akropolis imzaya yeni alım kapalı  Tongue
member
Activity: 364
Merit: 10
bu dönemde düzgün kar bırakıcak ıco bulmak gerçekten çok zor kendim asuranın ıcosuna girdim umutluydum ama oda yanılttı beni
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
hem oneledger hem atonomi için battık demek için çok erken(get rekt with ziyaaaaa Tongue). güzel kar ettiğim bir çok ico benzer hareketler sergilemişti(sanırım pchain ve phantasma hariç hepsi) . bir kaç gün daha gözlemleyeceğim. %40 zarar ise zarar kes noktam. zaten ilk mesajdanda fark etmişsinizdir. yukarda ise 1.5-2x de kaçarım.
Bence bir süre hodl yapabilirsiniz iyi projeler. Piyasanın genel hareketi düşüş bunlar icoları da etkiliyor tabii ki. Atanomi güzel de hype yakalamıştı aslında ama piyasaya nakit girmediği için yükselemiyorlar. Tavsiyem bir süre hodl. Ordan çıkıp başka bir icoya girmekte size zarar sağlıyacaktır.
full member
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bakmak lazım incelemek lazım gerçekten bir icoyu 0 x 1 2 x den yakalayınca eğer artacaksa güzel şeyler olabiliyor ama takip önemli dediği gibi telegram grubuna girmek lazım.
full member
Activity: 378
Merit: 102
OneLedger unlock oldu ama noldu olduda elimizde patladı ico fiyatına satıyolar keşke otc fiyatına satsaydım bekledik mal gibi hep aynı seneryolar dönüyor malesef napıcaz hiç bi fikrim yok
Valla artık ico fiyatından çıksa sevinir hale geldik zaten, al şimdi de atonomi falan çıktı onlar da iconun altında ve bunlar deli gibi insanların icoda aldığı kuradan bisürü insana çıkmayan projeler güya.
member
Activity: 448
Merit: 10
OneLedger unlock oldu ama noldu olduda elimizde patladı ico fiyatına satıyolar keşke otc fiyatına satsaydım bekledik mal gibi hep aynı seneryolar dönüyor malesef napıcaz hiç bi fikrim yok
full member
Activity: 406
Merit: 158
Geçen hafta sparkstere girdim ben de, evet proje iyi olmalı takım vs. iyi olmalı ama en önemlisi hype gerçekten. Cardstack essentia gibi güzel projeler çıktı ama hype biraz eksik olduğu için iconun altına düştüler card daha çok düştü, hype yoksa icoya girmeyin projeyi sevseniz bile ico sonrası girin. Ben de tolar ve ankr'yi takipteyim.
member
Activity: 322
Merit: 15
bir zamanlar x10-x20 yapan icolar havada uçuşuyormuş, katılanlar scam çıkmadığı müddetçe katlıyorlarmış paralarını da artık öyle bir şey pek kalmadı sanırım. artık çoğu token borsaya girdikten sonra ico fiyatına bile zor ulaşıyor.
full member
TurkiyePriest bilgilendirdi. DxChain malesef türkiyeden katılımcı kabul etmiyor. böyle bir durumu en son quark chain de yaşamış yaptığı 20x i ancak seyredebilmiştik. umarız devam etmez bu durum.
full member
Güzel bir portföy Smiley kaçışlar başarılı olmuş merak ettiğim bir konu var
1- ICO larda katılırken en fazla dikkat ettiğin yani olmazsa olmaz dediğin bir ayrıntı var mı?
2- Yatırım yaparken ICO derecelendirme sitelerine güvenir misin ?

1- hayır tek bir ayrıntı kesinlikle yok. ama mesala low cap olması tabiki avantajdır misal bunu kimse inkar edemez. ama illaki tek şey diyorsan all-star team dedikleri takımı meşur ve başarılı tiplerden oluşan icolar tabiki her zaman iş yapar. ama ana fikir yukarda anlattığım gibi her şeyin bileşkesi hype.
2- ico değerlendirme sitelerinin tamamına yakını para karşılığı inceleme yapar özellikle uzak duruyorum. ama acemilik günlerimde bu siteye bakardım temiz sitedir bir falsolarını görmedim.
https://crushcrypto.com/
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bir ayrıntı var genelde bakarım ödül kampanyasında ki miktarlar ekibin projeye verdiği değeri gösteriyor saçma sapan projelerde genelde bol keseden dağıtıyorlar o tür projelerden uzak duruyorum yatırım açısından.

evet %95 güzel ico ların herhangi bir ödül programı olmuyor. adam zaten 30 saniyede hard cap yapıyor millet wl için birbirini yiyor niye bounty ile uğraşsın.
full member
Dxchain benim de radarımda fakat ben whitelist için kaydı bulamadım hala yoksa ben mi göremiyorum

@DxChainBot
telegramdam yukardaki bota  /menu komutu girin. gelen menüden kyc yi seçin size verdiği linki açın.
full member
whitelist subscribe kısmından üye olmak ile oluyordu sanırım doğru mu?
subscribe genelde mail liste girmek için kullanılıyor. wl alma kısmı ico ya göre değişmekte. yönergeler genelde telegram kanallarında oluyor.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Aralarinda ozellikle Bolt ve Ankr Network benim dikkatimi ceken projelerden. Ankr Network'un proje takimi ve hayata gecirmeye calistigi proje ilerisi icin umut verici. Bolt'un en onemli avantaji ise daha once onemli bir sukse yapmis olan Ziliqa tarafindan desteklenmesi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
whitelist subscribe kısmından üye olmak ile oluyordu sanırım doğru mu?
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Dxchain benim de radarımda fakat ben whitelist için kaydı bulamadım hala yoksa ben mi göremiyorum
member
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
ICO lar genel anlamada kazandırabilir, ama nerde çıkacağınızı bilmeniz gerek , Aşık olup holdcu olmayacaksınız. Holdcu olacaksanız piyasada hareketleri en azından biraz oturmuş coinleri tercih yapacaksnız , yok ben gurmeyim derseniz anlarım bundan derseniz o kadarsı da sizin bileceğiniz iş.
Yaptığın yakıştırmalar süper olmuş daha iyi anlatılamazdı zaten bu aralar yapılan tüm araştırma ve incelemeler hep anlattığın yönde Hodl için artık Ico dan alınan coinler yerine belirli bir statü kazanmış az çok destek noktası belli olan coinler tercih ediliyor ve etmeliyiz.
member
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
Güzel bir portföy Smiley kaçışlar başarılı olmuş merak ettiğim bir konu var
1- ICO larda katılırken en fazla dikkat ettiğin yani olmazsa olmaz dediğin bir ayrıntı var mı?
2- Yatırım yaparken ICO derecelendirme sitelerine güvenir misin ?

1- hayır tek bir ayrıntı kesinlikle yok. ama mesala low cap olması tabiki avantajdır misal bunu kimse inkar edemez. ama illaki tek şey diyorsan all-star team dedikleri takımı meşur ve başarılı tiplerden oluşan icolar tabiki her zaman iş yapar. ama ana fikir yukarda anlattığım gibi her şeyin bileşkesi hype.
2- ico değerlendirme sitelerinin tamamına yakını para karşılığı inceleme yapar özellikle uzak duruyorum. ama acemilik günlerimde bu siteye bakardım temiz sitedir bir falsolarını görmedim.
https://crushcrypto.com/
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bir ayrıntı var genelde bakarım ödül kampanyasında ki miktarlar ekibin projeye verdiği değeri gösteriyor saçma sapan projelerde genelde bol keseden dağıtıyorlar o tür projelerden uzak duruyorum yatırım açısından.
Pages:
Jump to: