Pages:
Author

Topic: IDEX Kullanım Kılavuzu - page 3. (Read 1584 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
May 18, 2018, 03:39:39 PM
Küçük miktarlarda emir verememek kötü
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
May 18, 2018, 04:33:31 AM
bazen bazı koinlerin fiyatı burada çok düşük oluyor o zamanlarda ne hikmetse zaten birden site kitleniyor ya da depositler uzun sürüyor, bana kalırsa önemli bir durum bu, yani sadece yüklendiklerinden dolayı değil

Site birkaç haftadır genel olarak bakım halinde, eğer fiyat çok düşükse zaten toplayan birileri olur. Eğer kimse o düşük fiyattan satmazsa kimse de alamaz, token fiyatlarının satıldığı borsanın idex ya da etherdelta olması ile herhangi bir ilgisi bulunmuyor.
full member
Activity: 308
Merit: 100
May 18, 2018, 02:54:43 AM
bazen bazı koinlerin fiyatı burada çok düşük oluyor o zamanlarda ne hikmetse zaten birden site kitleniyor ya da depositler uzun sürüyor, bana kalırsa önemli bir durum bu, yani sadece yüklendiklerinden dolayı değil
member
Activity: 244
Merit: 10
May 18, 2018, 02:10:20 AM
Severek kullandığım bir servis ama son 3 gündür sorun yaşıyorum. Gönderdiğim tokenler bir türlü idex balance yansımadı.
full member
Activity: 222
Merit: 100
May 17, 2018, 08:43:33 PM
şahsen çok sevemedim, bugün ilk kez kullanmak istedim. daha önce bu tarz bir borsa hiç kullanmamıştım. şimdiye kadar binance huobi okex kucoin bibox yobit kullanan biri oolarak söylüyorum ilk kez denemek istedim. piyasa maker için(yani tabelada olmayan bir miktarda emir girmek için) minimum 0.15 eth kadarlık miktar girme zorunluluğu var. market order(emir girmeden tabeladaki ilk satış emrini satın almak için) içinse 0.05 eth şartı var. yani bu durumda bir şey almak için tl olarak 150 tlye yakın bir alım yapmak gerekli. oysa ki ben buraya 50 şer tl olarak, al unut tarzı coinleri almak için gelmiştim. işin daha da ilginci şu ki. idex wallettan etherum çekmek isteseniz minimum 0.04 eth limiti var. hatta bu limit bütün coinlerde var. her hangi bir coini mew walleta ya da başka bir yere çekmek isteseniz en az 0.04 eth kadar çekmeniz lazım. bu durumda ben zaten 50 tl atmıştım buraya. bu 50 tl lik etherum ile ne trade yapabiliyorum ne geri çekebiliyorum. 50 tl resmen kitlemiş oldum buraya Cheesy görünen o ki en az bi 120 tl daha atmam lazım trade yapmak ya da geri çekmek için. resmen bulaştığıma pişman oldum. benim niyetim 20 30 satoshilik bir kaç koin bulup, bunların 5000 satoshi kadar olmasını beklemekti açıkçası

keşke şu yazını 10 dakika önce okusaydım bende elimde ki 10-20 dolarlık tokenları bozduracaktım şimdi elde ki bulgurdan da olduk  Cry
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 29, 2018, 08:38:41 AM
binance gibi çok büyük merkezli borsalarla kıyaslamaya kalkmazsak idex soğu merkezli borsadan bile güzel çalışyor. en fazla 3-4 saati geçmeyecek şekilde bakıma giriyor. bunun harici bilmeniz gereken sakın pvk vermeyin hiç bir yere metamask yada ledger üzerinden bağlanın.
newbie
Activity: 10
Merit: 2
April 27, 2018, 12:36:37 PM
şahsen çok sevemedim, bugün ilk kez kullanmak istedim. daha önce bu tarz bir borsa hiç kullanmamıştım. şimdiye kadar binance huobi okex kucoin bibox yobit kullanan biri oolarak söylüyorum ilk kez denemek istedim. piyasa maker için(yani tabelada olmayan bir miktarda emir girmek için) minimum 0.15 eth kadarlık miktar girme zorunluluğu var. market order(emir girmeden tabeladaki ilk satış emrini satın almak için) içinse 0.05 eth şartı var. yani bu durumda bir şey almak için tl olarak 150 tlye yakın bir alım yapmak gerekli. oysa ki ben buraya 50 şer tl olarak, al unut tarzı coinleri almak için gelmiştim. işin daha da ilginci şu ki. idex wallettan etherum çekmek isteseniz minimum 0.04 eth limiti var. hatta bu limit bütün coinlerde var. her hangi bir coini mew walleta ya da başka bir yere çekmek isteseniz en az 0.04 eth kadar çekmeniz lazım. bu durumda ben zaten 50 tl atmıştım buraya. bu 50 tl lik etherum ile ne trade yapabiliyorum ne geri çekebiliyorum. 50 tl resmen kitlemiş oldum buraya Cheesy görünen o ki en az bi 120 tl daha atmam lazım trade yapmak ya da geri çekmek için. resmen bulaştığıma pişman oldum. benim niyetim 20 30 satoshilik bir kaç koin bulup, bunların 5000 satoshi kadar olmasını beklemekti açıkçası
jr. member
Activity: 58
April 25, 2018, 10:29:27 AM
merkezsiz borsalarda kullanım sorunun asıl sebebi hızdır. bu da kontratların iletişiminden kaynaklanıyor. e ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış. etherdeltadan daha iyi  duruyor idex. buna da şükür
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
April 23, 2018, 06:53:36 AM
Cevaplar için teşekkürler
Geçenlerde kullanayım dedim sonra bakarım zor biraz diye düşündüm pundix alacaktım erteledim. 4 x yaptı  çok üzüldüm gerçekten
full member
Activity: 700
Merit: 134
April 22, 2018, 04:30:02 AM
etherdeltadan sonra keşfettim idex'i. çok güzel açıklamışsınız. kullanmaya başladım

tek sorum var. private keyi giriyoruz hesabı bağlamak için bu sıkıntı yaşatır mı?

aynı soruyu bende sormak istiyorum. private keyi vermek problem oluşturur mu?

Etherdeltada da private key giriyorduk, bugüne dek sorun olduğunu duymadım (: idex etherdeltaya göre daha güven veren bir borsa, ed birçok kez hack olayları ile anıldı ve bu nedenle şu an tamamen bitmiş durumda. Hiçbir şeye tamamen güvenilmez ama şu an için sorun görünmüyor
member
Activity: 322
Merit: 14
April 22, 2018, 12:18:51 AM
etherdeltadan sonra keşfettim idex'i. çok güzel açıklamışsınız. kullanmaya başladım

tek sorum var. private keyi giriyoruz hesabı bağlamak için bu sıkıntı yaşatır mı?

aynı soruyu bende sormak istiyorum. private keyi vermek problem oluşturur mu?
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
April 21, 2018, 04:22:08 PM
merak ettiğim videoda izlemiştim. merkezi olmayan borsalarda üye kaydı olmamasına bakın diyordu. idexde üye kaydı yok. merkezi olmayan borsa mı bu şimdi. tokeni aktardıktan sonra site içerisinde satış için ayrıca aktarım yapıyorsunuz. etherin bol bol olmasında fayda var. satışta alt limit biraz yüksek.

IDEX merkezi olmayan borsadır. Ether kontratı üzerinden çalışıyor. Size batsa da  kayıplara da karış sa token ve ether leri çekebilirsiniz. En güzel özelliği de USDT tarzı bir coin olan DAI yi kullanması. DAI ether ağı üzerinde kendini 1$ olacak şekilde sürekli güncelliyor. Yaygınlaşır sa token ve ether için merzi borsaları kullanma zorunluğu kalmaz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 21, 2018, 10:14:37 AM
Idex.market güzel de bir de Fee Ler düşük olsa decentralized sisteme göre yüksek işlem ücreti alıyor %0.2 az gibi durabilir ama bir çok exchange ya hacim ile yada doğrudan daha düşük Fee ile işlem yapma imkanı veriyor
member
Activity: 224
April 20, 2018, 10:50:31 PM

member
Activity: 546
April 20, 2018, 09:23:01 AM
idex alanında artık tekel oldu. kullanımı ilk başta biraz zor. tokeni aktaracağınız cüzdana göndermek kolay orası değil. ondan sonraki aşamada satış için farklı bir cüzdana sattınız etheri çekmek için yine farklı bir cüzdana aktarıyorsunuz. birkaç denemeden sonra eliniz alışıyor.
full member
Activity: 280
Merit: 102
April 20, 2018, 02:29:00 AM
hocam elinize sağlık, ben de idexi kullanırken problem yaşıyordum, artık daha kolay kullanacağım bazı oturmayan yerler vardı
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
April 19, 2018, 05:38:43 AM
Anlatım için teşekkürler.Borsanın Videolu anlatımını çekmek lazım.

Bence bu hali yeterli, kullanımı zaten çok kolay olan bir borsa. Yabancı dillerde videolu anlatımı mutlaka vardır, Türkçe'de de isterseniz siz yapabilirsiniz Smiley
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
April 19, 2018, 03:42:57 AM
Anlatım için teşekkürler.Borsanın Videolu anlatımını çekmek lazım.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
April 09, 2018, 09:55:41 AM
merak ettiğim videoda izlemiştim. merkezi olmayan borsalarda üye kaydı olmamasına bakın diyordu. idexde üye kaydı yok. merkezi olmayan borsa mı bu şimdi. tokeni aktardıktan sonra site içerisinde satış için ayrıca aktarım yapıyorsunuz. etherin bol bol olmasında fayda var. satışta alt limit biraz yüksek.
member
Activity: 378
Merit: 11
April 09, 2018, 09:13:45 AM
Ödül kampanyalarından gelen tokenleri ne yapacağım derken IDEX ilaç gibi geldi. Etherdelta hakkında konuşulanlar hoşuma gitmiyordu. Umarım IDEX özellikle güvenlik açısından başarılı olur.
Pages:
Jump to: