Pages:
Author

Topic: IDEX Kullanım Kılavuzu - page 5. (Read 1584 times)

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
February 19, 2018, 04:43:07 PM
Evet tasarım olarak EtherDelta'dan çok daha güzel ama neredeyse hiç hacim olmuyor, bir coin IDEX'e girdiğinde IDEX'i ciddiye alıp alım ya da satım emri giren bile olmuyor. SHP adlı bir coin var Bancor'da 170k hacmi olmasına rağmen idex'te 2 tane alım emri vardı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 19, 2018, 04:21:06 PM
idex deltanın sorunlu döneminde yer edinirse çok geçerli olablir.
full member
Activity: 448
Merit: 107
February 19, 2018, 03:36:01 PM
IDEX'te EtherDelta token al-sat yapılabiliyor mu şu an?
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
February 19, 2018, 03:27:51 PM
0.05 e gerek yok, bende 0.039 kalmıştı, gayet satış girdim, üst menüden kontrol edin transfer ücreti düşünce işlem yapın, gün içerisinde yoğunluğa göre inip çıkıyor, 6 gwei den yaptım işlemi 1 saat sonra baktım 14 sonra baktım 7 idi.
member
Activity: 462
Merit: 10
February 19, 2018, 06:55:56 AM
IDEX borsasını incelemeye tam olarak fırsat bulamadım ama umarım EtherDelta hegemonyasına bir son verir de daha güvenli ve rahat işlem yapabiliriz.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
February 18, 2018, 04:23:35 PM
inceledim. idex tasarım olarak ether delta da çok daha güzelmiş Smiley
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
February 18, 2018, 04:16:42 PM
Herkese merhaba,
Son zamanlarda Etherdeltanın çöküşü ve IDEX'in popülerleşmesi sonucunda çeşitli arkadaşlarımızdan IDEX'i nasıl kullanacağız gibi sorular aldım. Çok detaylı olmamakla birlikte IDEX'te trade nasıl yapılır onu anlatacağım.

Öncelikle https://idex.market/ açıyoruz.
Sağ üstte Unlock Wallet kısmına giriyoruz. Buradan Myetherwallet adresimize ait Private Keyimizi giriyoruz ve MEW cüzdanımızı borsaya bağlıyoruz.

Balances > Full Balances kısmına giriyoruz. "Hide balances" kutucuğunu işaretleyerek cüzdanda bulunan tokenler dışında herhangi bir tokenin görünmemesini sağlıyoruz.

Trade yapmak istediğimiz tokenin sağ tarafından "Deposit" seçeneğine tıklıyoruz.

"Send Entire Balances" diyerek sahip olduğumuz bütün tokeni borsaya trade etme kısmına göndermiş oluyoruz. GAS Price konusunda forumda detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Tokenin isminin üzerine tıklayarak exchange sayfasını açıyoruz.

Daha sonrası bildiğimiz diğer borsalar gibi, alım ve satış emirleri ile yapılıyor.

Alım veya satım yapmayı düşündüğünüz miktarı yazıyorsunuz. Fiyatı belirliyor ve emrinizi giriyorsunuz. Her şey bu kadar basit.

Trade yaptıktan sonra tekrar Full Balances kısmına geliyoruz. Örneğin "IDXM" satıp "Ethereum" aldıysanız, bu sefer cüzdanınızda Ethereum görünecek. Deposit yaptığımızdaki işlem gibi "Withdraw" diyerek Ethereumlarımızı MEW cüzdanımıza geri alıyoruz.

Önemli bir not: Bütün bu işlemleri yapabilmek için MEW'de 0.05lik Ethereum olması gerekiyor.
Pages:
Jump to: