Pages:
Author

Topic: imza kampanyası, airdrop bounty activity, - page 3. (Read 1788 times)

newbie
Activity: 135
Merit: 0
Detaylı bir şekilde hazırlamışsınız hocam. teşekkürler.
newbie
Activity: 126
hocam ufkumuz açıldı.eksik olmayın
newbie
Activity: 9
Güzel çalışmanızdan dolayı teşekkürler
newbie
Activity: 10
Bilgilendirmeniz icin çok teşekkürler. Benim gibi yeni başlayanlar için başucu kitabı gibi olmuş. Emeğinize sağlık.
member
Activity: 154
Merit: 10
yeni öğrenmeye başlıyoruz.
member
Activity: 378
Merit: 55
öğrenecek çok şey var

aynen öyle. bu konu en basiti ve en başlangıç seviyesi zaten. iş sahibi olabilmek adına o diplomayı alabilmek için 20 yıl okuyoruz ona sabrediyoruz fakat bu sektör içinde kazanabilmek için 2 3 aylık araştırmayı bile çok görüyoruz. bende bunu anlayabilmiş değilim. İnsanlar zannediyorlar ki bugün duydum 2 gün araştırdım tamam ben kripto trader'ı oldum.
evet oldun kardeşim kripto piyasasında ki balinalar için çok güzel bir gelir kaynağı oldun.
newbie
Activity: 119
ellerine sağlık zevkle okuduk Smiley tarzını sevdim Wink +merit diyecemde işte o bende yok Smiley
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler çok işime yaradı
newbie
Activity: 154
Yeni biri olarak merak ettiğim tüm soruların cevabı var harika bir yazı olmuş teşekkür ederim.
newbie
Activity: 35
Mükemmel bi yazı olmuş herşeyi öğrendim teşekkürler...
member
Activity: 168
Merit: 10
Yeni başlayanlar için güzel bir derleme olmuş.zaman ayırıp tek tek yazmışsınız.foruma ilk başladığımda sıkça kafama takılan soruların cevaplarını bulmak mümkün.yeni arkadaşların çok fazla gezinmesine gerek kalmayacak artık.meritim olsa mutlaka verirdim. Merit ulaşılması zor olduğundan paylaşımıda neredeyse yok gibi Smiley
newbie
Activity: 14
Elinize sağlık çok açıklayıcı olmuş geldiğimden beri aradığım herşey neredeyse tek konunun altında toplanmış Smiley
newbie
Activity: 1
Anlaşılır yararlı bilgiler , teşekkürler.
newbie
Activity: 31
Cok aydınlatıcı, detaylı bir yazı olmuş. Teşekkür ederiz!
newbie
Activity: 36
bilgiler için teşekkürler bol bol token li günler dilerim
newbie
Activity: 4
Aklıma takılanları cevaplamışın teşekkürler
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Forrumu takip etmeye başladığımdan beri yeni başlayanlar bölümüne bir bakayım bountry,imza kampanyaları için neler gerekli vs diye düşünürken bir kaç ay geçti aradan bu geçen süreçte neredeyse her konuda bunlardan zaten bahsediliyordu (dump yemeden bountry ler bi dağıtılsa,imza kampanyasında çok az gönderdi şerefsizler vs.) zamanla az çok fikir sahibi oluyorsunuz, yazınız kısa ve öz keşke fork muhabbetinede biraz değinseydiniz gerçi bir çok kişi kar ile yada acı tecrübe ile (nxt,etc vs) gördü ama...

güncellemeden sonra fork konusunda da bir bölüm ayıracağım. başka ihtiyaç ve isteğiniz olursa çekinmeden yazabilirsiniz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Ah merit vah merit.. Artık insanalr rank atlayabilmek için baya güzel konular açmaya başladı sanrıım bu mesajınız için size teşekkür ederim elimde olsa muhakka verirdim baya bir derleme yapmışsınız ama sizden ricam biraz daha renklendirseniz konuyu çünkü baya sade olmuş.. En azından daha fazla özendiğinizi gösteriri bu.. Altı koyulu yerler kırmızı yerler gibi..

konuyu ilk açtığım dönemde bu konularla alakalı okadar çok soru soruluyordu ki ondan hızla hazırladım bunu. aklımdaydı konuyu güncellemek yazınızı görünce dedim güncelleyeyim artık. kısaltmalar yapacağım bazı eklemeler. biraz reklendirmeler falan. daha da anlaşılır olur.
teşekkürler fikirler için.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Ah merit vah merit.. Artık insanalr rank atlayabilmek için baya güzel konular açmaya başladı sanrıım bu mesajınız için size teşekkür ederim elimde olsa muhakka verirdim baya bir derleme yapmışsınız ama sizden ricam biraz daha renklendirseniz konuyu çünkü baya sade olmuş.. En azından daha fazla özendiğinizi gösteriri bu.. Altı koyulu yerler kırmızı yerler gibi..
newbie
Activity: 102
Forrumu takip etmeye başladığımdan beri yeni başlayanlar bölümüne bir bakayım bountry,imza kampanyaları için neler gerekli vs diye düşünürken bir kaç ay geçti aradan bu geçen süreçte neredeyse her konuda bunlardan zaten bahsediliyordu (dump yemeden bountry ler bi dağıtılsa,imza kampanyasında çok az gönderdi şerefsizler vs.) zamanla az çok fikir sahibi oluyorsunuz, yazınız kısa ve öz keşke fork muhabbetinede biraz değinseydiniz gerçi bir çok kişi kar ile yada acı tecrübe ile (nxt,etc vs) gördü ama...
Pages:
Jump to: