Pages:
Author

Topic: imza kampanyası, airdrop bounty activity, - page 4. (Read 1788 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
Çok açıklayıcı bir yazı olmuş ellerinize sağlık.
jr. member
Activity: 37
Merit: 5
Çok açıklayıcı olmuş gerçekten.İlk meritimi alınca direkt size atıyorum emekleriniz için
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bu konunun daha göze batacak şekilde, Bir yerlere tutturulması ve benim gibi yenilerin gözünün içine sokulması gerek. Cok degerli bilgiler var, Teşekkürler. Meritimiz olursa ilerde unutmadan bu konuya donuş yapmam en azından bana farz oldu.

konunun faydalı olması ve bir şeyler öğrenmeniz meritten daha değerlidir emin olabilirsiniz. Tutturulmasın da zaten yeni başlayanlar önce araştırmasını öğrensin Smiley
newbie
Activity: 73
Bu detaylı açıklama için teşekkürler.
member
Activity: 612
Merit: 10
Forumd bulduğum en detaylı anlatım olmuş emeğiniz için teşekkürler. Meritim olsaydı kesin verirdim:)
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
February 28, 2018, 08:54:19 PM
Bu konunun daha göze batacak şekilde, Bir yerlere tutturulması ve benim gibi yenilerin gözünün içine sokulması gerek. Cok degerli bilgiler var, Teşekkürler. Meritimiz olursa ilerde unutmadan bu konuya donuş yapmam en azından bana farz oldu.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
February 28, 2018, 07:52:38 AM
Gayet açıklayıcı olmuş beyninize sağlık
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
February 24, 2018, 03:00:47 PM
merit bir açıdan faydalı oldu. detaylı bilgiler sunan başlıklar çoğaldı.
teşekkür ederim elinize sağlık.
newbie
Activity: 50
February 24, 2018, 02:51:13 PM
Meritim olsaydı da gönderseydim hocam çok emek harcamışsınız ,teşekkürler
full member
Activity: 602
Merit: 120
February 24, 2018, 08:56:49 AM
Ahh ahh bu merit olayı çıkmasaydı nereden görecektik bu kadar ayrıntılı konuları göremeyecektik herhalde elinize kolunuza sağlık şaka bir yana paylaşım kalitesi artmış oluyor tabi bazen aynı konuları defalarca görmeye başlıyoruz ama olsun o kadar da olur ne yapalım (:
newbie
Activity: 3
February 24, 2018, 06:31:50 AM
Çok açıklayıcı bir yazı olmuş gerçekten, teşekkürler.
newbie
Activity: 11
February 23, 2018, 07:13:12 PM
Herşeyi detayına kadar anlatmışsınız teşekkürler
member
Activity: 434
Merit: 14
February 16, 2018, 11:29:14 AM
2,5 dakikamı aldın ama 1 saatlik bir yazı olsa da sıkılmadan okurdum..Epey geç kalmış olmakla beraber yeni yeni anlamaya çalışıyorum kampanyaları..Yarım yamalakta olsa ilk imzamı aldım dün Smiley Hiç araştırma falan yapmadan karşıma çıkan ilk imzaya girdim..Maksat test olsun..Bu işlere merak sarmamın nedeni beni kumardan uzak tutması..Bu kampanya işleri okuma,öğrenme,paylaşma derken kumara ayıracak zamanım kalmıyor Smiley Yeni başlayanlar için sizin yaptığınız gibi afedersiniz "eşeğe anlatır gibi" anlatımlar çok faydalı oluyor..Bazen ne kadar da takip etsek anlaşılmayan ya da yanlış anlaşılan yerler olabiliyor..Teşekkürler anlatım için..Eline sağlık..
jr. member
Activity: 65
W12 – Blockchain protocol
February 16, 2018, 04:16:20 AM
Güzel bir çalışma olmuş
hero member
Activity: 644
Merit: 504
February 15, 2018, 09:15:13 AM
Merhaba gerekli vaktim olmadığı için boşta duran hesabımı Bounty kampanyalarında kullanmak isteyenler mesaj bırakabilir.

Yapacağınız şey basit:

Uygun yüksek getirisi olan kampanyayı bulacaksınız.
Reklam linklerini bana atacaksınız ben bitcointalk hesabıma ekleyeceğim.
Bounty Kampanyasına katılacaksınız.
Kampanya kazançları kripto para olarak yarı yarıya paylaşılacak.

özelden mesaj bırakabilirsiniz.
newbie
Activity: 8
February 13, 2018, 03:04:21 AM
başlangıçtaki temel bilgileri almak açısından faydalı ama bu konuları araştıranlar için forumda gezmesi gereken çok konu var. tecrübe okuyarak değil uygulayarak kazanılır.
member
Activity: 364
Merit: 20
February 12, 2018, 07:49:22 AM
Konu için teşekkürler. Airdroplara elimden geldiğince katılıyorum ama imza bountylerine katılmak zor geliyor.
Mesaj atmayı pek sevmeyen birisi olarak yok hafta 20 mesaj, yok şu bölümlere yazılacak, yok şu kadar karakter olacak çok zor geliyor.
Zaten jr. member ne kazanabilir ki imzadan  Smiley

Tabi oda bir seçim diğer taraftan bakarsan da. Kaliteli içerik paylaşarak mesaj atmazsan merit kazanamazsın. merit kazanamazsan Member full member olamazsın. Olamadığın için de imza kampanyalarından pek bir şey kazanamazsın (:
newbie
Activity: 60
February 12, 2018, 07:45:57 AM
Konu için teşekkürler. Airdroplara elimden geldiğince katılıyorum ama imza bountylerine katılmak zor geliyor.
Mesaj atmayı pek sevmeyen birisi olarak yok hafta 20 mesaj, yok şu bölümlere yazılacak, yok şu kadar karakter olacak çok zor geliyor.
Zaten jr. member ne kazanabilir ki imzadan  Smiley
full member
Activity: 208
Merit: 100
February 12, 2018, 07:18:08 AM
Bilgi için teşekkürler , merit sistemi iyi olmuş artık emek verilmiş , güzel konular görücez ama rank atlamak zorlaşmış.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
February 12, 2018, 07:08:01 AM
Güzel bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler. Aranıza yeni katıldım çoğu kişide bu airdrop olayını duyuyordum. Umarım birşeyler kazanabilirim bende.

airdrop da dikkatli olmak gerek. bazı sivri zekalılar eth adresi yerine private key istiyor. anlık bir boşlukla yanlışlıkla private keyi verebilirsin adama.
ikinci olarak sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hiç bir umut beklemeden doldurabildiğin kadar form dolduracaksın. ne zaman ne gönderecekleri hiç belli olmuyor.
bakıyorsun bazen 100 tane doldurmuşsun hiç birşey gelmemiş bazen 3 tane doldurursun birisinde çok baba bir airdrop olabilir.
Pages:
Jump to: