Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 29. (Read 298918 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
εντάξει... η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως, νομίζω ότι έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο... φεύγω από το σπίτι για μπυρίτσα με φίλους και αφήνω την ισοτιμία στα 1470 κάτι... γυρίζω και βλέπω 1613...  όπως λένε και στο χωριό μου γουάτ δε φάκ!!!
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
έλα και στο Ελληνικό μας κανάλι που έχουμε στο core
newbie
Activity: 5
Merit: 0
δεν παρακολουθεις τι συμβαινει? χωνεται σκ@το-fiat σε ολο το κρυπτο-universe!!!!!
και μενα μου προκαλει εντυπωση αν και το παρακολουθω χρονια!
εισαι ηδη στο σλακ καναλι που ειμαστε πιο ενεργοι (real time) και τα λεμε?

Καλησπέρα,

Πως θα μπορούσε να μπει κανείς στο slack channel (κάπως αναλυτικά γι εμάς που δεν γνωρίζουμε από Slack);

κάνε κλικ σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο

https://slack.bitcoincore.org/

η κάνε μου pm το email σου να σε κάνω invite

Ευχαριστώ πολύ, μπήκα, όλα οκ!

legendary
Activity: 1708
Merit: 1049
Τα δις δε τα ριχνει ο μητσος που καθεται στο trollbox του poloniex, αυτα τα λεφτα που εχουν πεσει τις τελευταιες βδομαδες ειναι στανταρ θεσμικα...
αν υπαρχουν εκατομμυρια μητσοι να βαζουν απο ενα 10ρικακι?ή μηπως αυτα τα λεφτα ειναι συστημικα-εκτυπωμενα χωρις αντικρυσμα?

Θελει πολυ "ενορχηστρωση" για να βαλουν εκατομμυρια μητσοι x 10ε πχ... και μαλιστα στα ιδια altcoins στις ιδιες χρονικες στιγμες.
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
Kαλα ειναι και συμφωνω οτι στο επομενο correction θα υπαρξει resistance, ομως μπορει να δουμε παλι κανα αποτομο και να βρεθουμε στο οριακο ROI των miners μεχρι το επομενο halving το 2020 (~840$) αλλα και παλι δεν χανει για κανεναν την αξια του το Bitcoin, traders θα τα παρουν πισω αν ξερουν να κανουν trading, οι απλοι χρηστες δεν θα νιαστουν καθολου και οι hodlers θα χαρουν μακροπροθεσμα για το οτι δεν ειμαστε παλι στα 400  Wink
member
Activity: 97
Merit: 10
timing εννοεις?
παντως και 1000 να πεσει αυριο ή 500 μεθαυριο προκειται να αλλαξει κατι για τη χρησιμοτητα και το οικοσυστημα του BTC?
δεν νομιζω. αυτο δειχνει πως οι ισοτιμιες ειναι μονο για τζογο  Tongue

εννοουσα timeframe
ο λογος ειναι πως γνωριζω, και πιστευω, πως ολες οι επενδυσεις εχουν να κανουν με το προφιλ του επενδυτη.
Εαν εισαι trader κοιτας βραχυπροθεσμες μεταβολες - εδω τι timing εχει τεραστια σημασια. Αυτη η περιοδος ειναι βουτυρο στο ψωμι τους.
Εαν εισαι πιο μακροπροθεσμος επενδυτης σε 1 ή περισσοτερα νομισματα διοτι σου αρεσει η τεχνολογια τους κ θελεις να συμμετεχει το κεφαλαιο σου στην εξελιξη των τιμων, τοτε πρεπει να κοιτας τη μεγαλη εικονα και να ασχολεισαι με την ισοτιμια μηνιαιως, ή ανα 3 μηνο κλπ. Τo timing εχει μικροτερη σημασια, αλλα ειναι σημαντικο.
Εαν παλι εισαι απλος χρηστης που χρησιμοποιεις το BTC για αγορες, τοτε η ισοτιμια του οπως και το timing δε θα πρεπει να εχει απολυτως καμια σημασια.

Ο τζογος εχει να κανει με τον χρηστη και τη διαχειριση του κεφαλαιου του, και οχι με την ισοτιμια
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
timing εννοεις?
παντως και 1000 να πεσει αυριο ή 500 μεθαυριο προκειται να αλλαξει κατι για τη χρησιμοτητα και το οικοσυστημα του BTC?
δεν νομιζω. αυτο δειχνει πως οι ισοτιμιες ειναι μονο για τζογο  Tongue
member
Activity: 97
Merit: 10
Μιας κ φτασαμε στην 100η σελιδα αυτου του thread, και βρισκομαστε σημερα σε ΑΤΗ στο BTC, λεω να γραψω μια αναλυση κ καποιες σκεψεις/προβληματισμους.

Απο εχθες ειχα την εντυπωση πως στο 50% dominance του BTC σε συνδιασμο με προσφατη πολυ συντομη λογαριθμικη αυξηση των altcoins, θα ειχαμε κομβικο σημειο για την βραχυπροθεσμη εξελιση του market cap.
Συγκεκριμενα, και χωρις να ξερω αν εχουμε φουσκα ή οχι, πιστευα πως τα altcoin θα διορθωσουν, και το BTC ειτε θα μεινει ψηλα, ειτε θα αυξηθει κιαλλο.

Γενικα βλεπω παρα πολυ θετικα αυτο που συμβαινει για την ισοτιμια του BTC στο μελλον. Το market cap των altcoins προβλεπω ειτε να διοχετευτει σε ορισμενα απο αυτα, ειτε στο BTC. Θα δειξει η ιστορια.

Το μονο ανρητικο κατα τη γνωμη μου ειναι το ποσο αποτομα εχουν μεταβληθει οι τιμες. Αυτο που μπορει να τις στηριξει μακροπροθεσμα ειναι νεο χρημα και νεα δεδομενα.

Τελος, νομιζω πως στην πρωτη 'καλη' διορθωση θα δουμε support στις τιμες απο τους αγοραστες που εχασαν το τρενο την πρωτη φορα, απο τους traders που θελουν να ξαναδουν double/tripple digit profits, και μαλλον απο τους insiders που θα αγοραζουν χαρτια υψηλης ποιοτητας...

Τα παντα ειναι θεμα χρονοδιαγραμματος...
legendary
Απλά το αφήνω εδώ Tongue

και κατά τις 1 το μεσημέρι το Bitcoin στο Bitcoin.de είχε ξεπεράσει τα 2 χιλιάρικα προς στιγμή. Νομίζω είναι δεδομένο ότι κάτι παίζει και μπαίνουν πλέον τόσα χοντρά φράγκα στο σύστημα και σίγουρα αυτά τα χρήματα δεν είναι από μικροεπενδυτές.

legendary
δεν παρακολουθεις τι συμβαινει? χωνεται σκ@το-fiat σε ολο το κρυπτο-universe!!!!!

Καλησπέρα,

Πως θα μπορούσε να μπει κανείς στο slack channel (κάπως αναλυτικά γι εμάς που δεν γνωρίζουμε από Slack);

κάνε κλικ σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο

https://slack.bitcoincore.org/

η κάνε μου pm το email σου να σε κάνω invite
full member
Activity: 152
Merit: 100
καταπίνει τα κατοστάρικα (1600, 1700, κτλ) σαν καραμέλες...χμ..αγχώνομαι να μην πω κάτι πιο σοβαρό!
newbie
Activity: 5
Merit: 0

Καλησπέρα,

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
Τα δις δε τα ριχνει ο μητσος που καθεται στο trollbox του poloniex, αυτα τα λεφτα που εχουν πεσει τις τελευταιες βδομαδες ειναι στανταρ θεσμικα...
αν υπαρχουν εκατομμυρια μητσοι να βαζουν απο ενα 10ρικακι?ή μηπως αυτα τα λεφτα ειναι συστημικα-εκτυπωμενα χωρις αντικρυσμα?
legendary
πλέον είμαστε κοντά να σπάσουμε και τα 1700$,. Το kraken αυτή την στιγμή έχει φτάσει τα 1678$. Από τι μου είπα στα κορεάτικα ανταλλακτήρια το bitcoin έχει ξεπεράσει ήδη τα 2000$!
legendary
full member
Activity: 230
Merit: 100
19/11/2018 - Capitulation !!!!
πάντως το pump του ripple όπως φαίνεται στηρίχθηκε σε μια fake φήμη ότι οι τράπεζες θα το χρησιμοποιήσουν ενώ η είδηση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ψηφιακό νόμισμα ούτε καν δλδ με ένα ψηφιακό νόμισμα.

https://ripple.com/network/financial-institutions --> Our Clients

Δεν είναι φήμη οτι κάποιες τράπεζες το χρησιμοποιούν. (Άσχετα αν δεν ξέρω καμία απο αυτές)
legendary
πάντως το pump του ripple όπως φαίνεται στηρίχθηκε σε μια fake φήμη ότι οι τράπεζες θα το χρησιμοποιήσουν ενώ η είδηση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ψηφιακό νόμισμα ούτε καν δλδ με ένα ψηφιακό νόμισμα.
legendary
Η τιμη βασικα ειναι ικανη να φθασει και 2k+ για πλακα, με ολη τη συσσωρευμενη "δυναμη" απ'τα alts.

Ειναι τελειως διαφορετικο να εχεις τιμη 1700$ με ενα btc που εχει πχ 90% crypto marketshare, και τελειως διαφορετικο με μια "ρεζερβα" δισεκατομμυριων που ισοδυναμει με αλλη μια φορα τη κεφαλαιοποιηση του bitcoin. Αυτη η ρεζερβα, ειναι ικανη να στεγνωσει πολυ γρηγορα τη προσφορα των btc εφοσον υπαρξουν εστω και μικρες ρευστοποιησεις σε ενα 20-30% των φουσκωμενων altcoins.
legendary
Νέο ATH για το bitcoin αυτή την στιγμή

στο polo από την άλλη γίνετε σφαγή αυτή την στιγμή. Tongue
legendary
Pages:
Jump to: