Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 87. (Read 298928 times)

sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
Εγω πιστευω οτι ολα γινονται για να μην ανεβει το btc  Grin

Oι λεχριτες οι αυστραλοι πουλανε btc μισο τιμης αντι να τα καταστρεψουν. Με αυτη την λογικη οταν οι μπατσοι θα μασουν κανα φορτιο κοκα να το πουλησουν για κερδος...καλα για το DAO απλα γελαω με τον Αντωνοπουλο που την ειχε δει και ευαγγελιστης (μη χεσω)

Edit: Αυτα για να βλεπουμε οτι οσο μεγαλο ονομα κ'αν εχεις εισαι ενα μηδαμινο τιποτα αν πραγματικα δεν ξερεις επ'ακριβως τι ειναι αυτο που ευαγγελιζεσαι.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
μα δεν ξερεις πια πως να κινηθεις!
λες αντε να ξεφορτωθω τα eth+dao να τα κανω btc και την επομενη το Btc πεφτει και τα eth+daο ειναι σταθερα ή και ανεβαινουν!
ελεος!
Αυτό ακριβώς, ένα χάος παντού Tongue
Δεν αποκλείω την πιθανότητα σε λίγες ώρες να έρθουν τούμπα όλα  Grin
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Έχει θέματα το Bitfinex παιδιά. Ήταν κάτω για ώρες, και τώρα είναι πάλι κάτω. Δεν ξέρω τι γίνεται.
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
μα δεν ξερεις πια πως να κινηθεις!
λες αντε να ξεφορτωθω τα eth+dao να τα κανω btc και την επομενη το Btc πεφτει και τα eth+daο ειναι σταθερα ή και ανεβαινουν!
ελεος!
full member
Activity: 152
Merit: 100
Αυτή η "γκαντεμιά" να τυχαίνουν όλα όταν έχουμε εδώ τρίημερο, κάυσωνα, καλοκαιρινό mood τελοσπάντων πείτε μου πως ξορκίζεται; τώρα διαβάζω τι έγινε στο eth, ωραία παίζουμε τώρα κανα δυο μέρες καιτο bremain πάρτο κάτω το btc. Αν κυλήσει έτσι μέχρι την Πέμπτη θα περιμένω να αγοράσω γύρω στο 500. συμφωνώ εδώ με chryspano. αφήνω και ένα 20% να βγει brexit (αν και πριν τον φόνο το πίστευα) να  αρχίσω να πουλάω από 850 και πάνω.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
νομιζω ηδη συμβαινει αυτο λογω των Polls Που βγαζουν τωρα το "ναι" πρωτο!
παντως το halving ιστορικα παντα ανεβαζει την αξια, ομως ειπαμε οτι και στα 500$ θα ειναι αρκετη η ανοδος λογω halving Wink
legendary
Activity: 910
εχω παρατηρησει οτι οποτε συμβαινει κατι που φοβιζει για την πορεια των fiat, εχουμε ανοδο καλη.
οταν υπαρχει καποια σιγουρια (ο θεος να την κανει), εχουμε πτωση!

Κάτσε να μείνει η Βρετανία εντός Ευρώπης και εκεί να δείς γέλια!

Halving....
και τρίχες κατσαρές...
legendary
εχω παρατηρησει οτι οποτε συμβαινει κατι που φοβιζει για την πορεια των fiat, εχουμε ανοδο καλη.
οταν υπαρχει καποια σιγουρια (ο θεος να την κανει), εχουμε πτωση!
πολυ ωραιο tweet
"Fiat folks declaring gold dead. Gold people declaring bitcoin dead. Bitcoin peeps declaring ethereum dead. Monetary mayhem out there."
 Smiley
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
είχα ξεχάσει και αυτό εδώ το πακέτο πριν στις προβλέψεις

http://www.coindesk.com/19-million-bitcoin-australia-auction/

μεγάλο πακέτο μπήκε με την μια στην αγορά και σίγουρα θα έχουμε φυσιολογική πτώση.
Να δούμε τις λεπτομέρειες στις επόμενες ώρες.
legendary
ναι έχει περάσει ξανά σε spam attack αλλά και από τι βλεπω έπεσαν μαζί κάποια block και μετά έκανε πάρα πολύ ώρα πάνω από μισή να δημιουργηθεί νεο.
legendary
Υπάρχει κάποιο θέμα σήμερα με το δίκτυο? Έχει περάσει μία ώρα και δέκα λεπτά από τη στιγμή που έγινε η συναλλαγή και δεν έχω πάρει ούτε ένα confirmation ακόμα
legendary
Δευτέρα σήμερα και είναι η πρώτη εργάσιμη ουσιαστικά του τραπεζικού συστήματος και είναι η πρώτη μέρα που θα αρχίσει το ripple effect του DAO φιάσκου και που θα χτυπήσει σίγουρα το bitcoin καθώς είναι το ποιο γνωστό. Κάποιος που δεν γνωρίζει όταν διαβάζει blockchain πάει αμέσως το μυαλό του στο Bitcoin και όχι σε αυτό το shitcoin του Vitalik.
Τα σενάρια που θα παίξουν αυτή την βδομάδα είναι νομίζω ποιο πολλά προς διόρθωση παρά προς άνοδο.

1 Σενάριο
Το ripple effect γίνετε πραγματικότηα, δίορθωση 10-20 δολάρια και ακολουθεί το επόμενο χτύπημα να μην συμβεί το brexit και να έχουμε πτώση που μπορεί να φτάσει ακόμα και κάτω από τα 700 δολάρια.

2.Σενάριο
το ripple effect διορθώνει την ισοτιμία 10-20 δολάρια αλλά η Βρετανία βγαίνει από την Ευρώπη και έχουμε εκτόξευση της τιμής του Bitcoin

3.Σενάριο
Οι κινέζοι συνεχίζουν να ζουνε στο παράλληλο κόσμο, απλά να μην πάρουν χαμπάρι έτσι και αλλιώς το ethereum είναι άγνωστη λέξη γιαυτούς, να έχουμε δίορθωση 10-20 δολάρια όπως συμβαίνει εδώ και 3 βδομάδες και από Πέμπτη-Παρασκευή ξανά εντυπωσιακό spike.
legendary
https://discuss.nubits.com/t/bitcoin-greatest-vulnerability/4200
δειτε εδω μια ενδιαφερουσα αδυναμια του btc και γενικα ολων των κρυπτος!
κατι τετοιο οσο αμελητεο και να δειχνει ειναι υπαρκτο και μπορει να καταστρεψει ολο
τον κρυπτοκοσμο!

Σαχλαμάρες γράφει ο τύπος, αρχικά τα είχει ποστάρει εδώ https://bitsharestalk.org/index.php/topic,22689.msg294893.html#msg294893 και ενω πήρε τις απαντήσεις του δεν τον ξανακούσαμε, προτίμησε όμως να  ξανά ποστάρει και σε άλλο φόρουμ, lol. Το OP όσοι δεν το διάβασαν δεν χάνουν και τίποτα.
legendary
https://discuss.nubits.com/t/bitcoin-greatest-vulnerability/4200
δειτε εδω μια ενδιαφερουσα αδυναμια του btc και γενικα ολων των κρυπτος!
κατι τετοιο οσο αμελητεο και να δειχνει ειναι υπαρκτο και μπορει να καταστρεψει ολο
τον κρυπτοκοσμο!
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
ελπιζω να μη χαιρεστε με τετοια exploits επειδη πληττουν γενικα ολο το κρυπτο οικοσυστημα.
φανταστειτε να γινει κατι τετοιο στο btc με ολα τα νεα πραματα που δοκιμαζουν να βαλουν στον κωδικα!
εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια προβλήματα πάντα θα υπάρχουν σε διαφορετικό βαβμο,αυτό είναι ένα καλό κίνητρο να αποδείξουν οι προγραμματιστές της γνώσεις τους ώστε να παρέχουν μια ομαλή λειτουργία στο δίκτυο και εμπιστοσύνη,ακόμα και στο μπιτκόιν,κανείς δεν γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει στο μέλλων,για παράδειγμα μπορεί να υπάρχει κάποιο bug εδώ και 5 χρόνια αλλά να μην έχει τύχει χρήση εκμεταλεύσεις η μπορεί στο μέλλον μια λάθος γραμεί κώδικα να ανοίξει ένα bug το οποίο θα θέσει την αξιοπιστία του σε κίνδυνο και όχι μόνο,όποιος εγγυηθεί για οποιοδήποτε προτζεκτ 100% ασφάλεια μην τον πιστεύετε δεν υπάρχει
legendary
το κατάλαβα, γι αυτό έκανα τη διευκρίνιση, ειδικά όταν είδα ότι υπάρχουν νομίσματα με αυτά τα ονόματα
legendary
χθες πάντως για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, αργά το βράδυ τρελό pump CHI
 Cheesy Grin
ενώ σταθερά ανοδικά κινήθηκε το ARG

παιδιά όποιος θέλει να πετάξει κάποια χρήματα μπορώ να το κάνω εγώ γιαυτόν  Grin είναι μια επίσημη μου ανακοίνωση  Grin

Προβλέπεται νέο pump την Τετάρτη από το ARG ενώ πολύ πιθανό να συνεχίσει ανοδικά την Πέμπτη το CHI

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων, με το CHI αναφέρομαι στη Χιλή που διέλυσε 7-0 χθες το Μεξικό και με το ARG στην all time αγαπημένη Αργεντινή)

και εγώ νόμιζα ότι έλεγες για κάτι crap coin που με 100 ευρώ trade έχουν άνοδο 70%  Grin
legendary
 Cheesy Grin

παιδιά όποιος θέλει να πετάξει κάποια χρήματα μπορώ να το κάνω εγώ γιαυτόν  Grin είναι μια επίσημη μου ανακοίνωση  Grin

Προβλέπεται νέο pump την Τετάρτη από το ARG ενώ πολύ πιθανό να συνεχίσει ανοδικά την Πέμπτη το CHI

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων, με το CHI αναφέρομαι στη Χιλή που διέλυσε 7-0 χθες το Μεξικό και με το ARG στην all time αγαπημένη Αργεντινή)
legendary
 Cheesy Grin

legendary
 Cheesy Grin
Pages:
Jump to: