Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 85. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
σημερα τζογαρουν στο brexit-bremain.
οποτε θελουν ρευστο,fiat. λογικα τα οσα γινονται.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Και γιατί να μην "σκοτώσουμε" τα btc οταν θα είναι ανεβασμένη η τιμή (βλ $750) και όποτε χρειαστεί κάνουμε τις αγορές, με fiat!

Διότι περιμένουμε να φτάσει και τα $900 (moon!) και την πατάμε. (Μιλάω εκ πείρας...)

Πικρή αλήθεια που αφορά το 99% εδώ μέσα Grin
Είναι τραγικός συνδυασμός η απληστία και ο συναισθηματισμός σε τέτοια θέματα (το γράφω μπας και το συνειδητοποιήσω και εγώ προσωπικά, για την επόμενη φορά που θα υπάρξει άνοδος Tongue)

...

Oι αποδόσεις στα στοιχήματα για BREXIT Tongue
http://www.oddschecker.com/politics/british-politics/eu-referendum/referendum-on-eu-membership-result
αν θυμάμαι καλά τα περί fractional betting odd τότε οι πιθανότητες να ψηφιστεί το BREXIT είναι μόνο 20-30%
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Πάντως οι Κινέζοι το έχουν αποδείξει και στο παρελθών ότι ήταν πάντα funky traders  Grin. Συμβουλή απλά απολαύστε την βόλτα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει πολλά επεισόδια.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
γιαυτούς που μπερδεύουν το bitcoin με τα shitcoin η καλύτερη απάντηση είναι αυτή εδώ

Μέσα σε δυόμιση χρόνια μετα βίας διπλασιάστηκαν οι συναλλαγές? σιγά τα ωά!

Δηλαδή το 2019 θα έχουμε και άλλο διπλασιασμό?

Αν η καλύτερη απάντηση είναι αυτή.... τότε να αρχίσω να ψάχνω να βρω καμιά πρόχειρη ψώφιο-ποντικο-φωτογραφία να την έχω έτοιμη!  Grin Grin Grin
legendary
γιαυτούς που μπερδεύουν το bitcoin με τα shitcoin η καλύτερη απάντηση είναι αυτή εδώ

https://mattermark.com/bitcoins-price-spikes-venture-dollars-slow-consumer-adoption-remains-measured/

legendary
Μόλις βλέπω το btc κάτω απο το 600άρι και μου ήρθε μια παλαβή θεωρία  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Όσοι προσπαθούν να κρατήσουν το ethereum "όρθιο" αναγκάζονται να το κάνουν δίνοντας τα btc τους μιας και ο μεγαλύτερος όγκος συναλλαγών γίνεται σε btc, επίσης ίσως αναγκάζονται να μετατρέψουν μεγάλο μέρος των btc και σε fiat(αναγκαστικά ρίχνοντας την τιμή) για να μην είναι όλες οι συναλλαγές σε btc και καρφωθούν. Απο την άλλη όσοι πουλάνε τα ethereum/DAO παίρνουν τα btc τα κάνουν fiat ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!   
legendary
Και γιατί να μην "σκοτώσουμε" τα btc οταν θα είναι ανεβασμένη η τιμή (βλ $750) και όποτε χρειαστεί κάνουμε τις αγορές, με fiat!
Διότι περιμένουμε να φτάσει και τα $900 (moon!) και την πατάμε. (Μιλάω εκ πείρας...)
Ισχύει!
Πάντως μπορεί να δοκίμαζα να βάζω εντολές κάθε $10 η $50 (π.χ 600,650,700,750,800,850,900 και ότι κάτσει! ο τζόγος που λέγαμε..)

Με αυτή την οικονομική κρίση, και με τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης στις τράπεζες, γιατί να μην πούμε στον μέσο Έλληνα ότι με το bitcoin θα είχε διπλασιάσει τα λεφτά του;

Απλά θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι σίγουρο οτι θα τα διπλασιάσει, υπάρχει κίνδυνος και να τα χάσει, δεν αναφέρομαι μόνο στην τιμή αλλά και σε θέματα backup/ασφάλειας. Εδώ χρήματα απο το ATM πάνε να βγάλουν και τρώνε κανα μισάωρο(είναι πολύπλοκα τα άτιμα!  Cheesy Cheesy).
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae

Πάντως χωρίς πλάκα, δοκίμασε κανείς να δείξει το bitcoin(γενικά τα crypto) στο μέσο Έλληνα?  να δούμε αντιδράσεις!  Grin Grin Grin
Με αυτή την οικονομική κρίση, και με τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης στις τράπεζες, γιατί να μην πούμε στον μέσο Έλληνα ότι με το bitcoin θα είχε διπλασιάσει τα λεφτά του;
legendary
εγώ προτείνω να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε σαν μέσο συναλλαγής. Πάντα κερδισμένοι θα βγαίνετε σε ότι αγοράζετε. Καταναλώνεις όταν ανεβαίνει και αγοράζεις όταν πέφτει.

Σιγά μην ανέβει όταν θα θέλουμε να αγοράσουμε κάτι.  Cheesy

Και γιατί να μην "σκοτώσουμε" τα btc οταν θα είναι ανεβασμένη η τιμή (βλ $750) και όποτε χρειαστεί κάνουμε τις αγορές, με fiat! γιατί αν περιμένουμε να συγχρονίσουμε τις αγοραστικές μας ανάγκες με ταυτόχρονη άνοδο στην τιμή του btc....

Πάντως χωρίς πλάκα, δοκίμασε κανείς να δείξει το bitcoin(γενικά τα crypto) στο μέσο Έλληνα?  να δούμε αντιδράσεις!  Grin Grin Grin

newbie
Activity: 18
Merit: 0
.........αγοράζεις όταν πέφτει.

Εκεί τζογάρεις γιατί μπορεί να πέσει και άλλο και να μην ξανανέβει .
legendary
εγώ προτείνω να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε σαν μέσο συναλλαγής. Πάντα κερδισμένοι θα βγαίνετε σε ότι αγοράζετε. Καταναλώνεις όταν ανεβαίνει και αγοράζεις όταν πέφτει.
newbie
Προσωπικά πλέον είμαι 100% bitcoin και λέω να παραμέινω έτσι για μεγάλο διάστημα η τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρων. Γενικά δεν παίζω τζόγο στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Τζόγος ειναι και το bitcoin

το bitcoin έχει πραγματική χρήση στην πραγματική οικονομία. Αν το βλέπεις σαν τζόγο τράβα και τζόγαρε στις γνωστές πυραμίδες που βρίσκονται στο νήμα που λέγετε altcoin. Πάντως τόσο καιρό που είμαι έδω μέσα δεν έχω δει κανέναν γίνετε πλούσιος  Grin

Ακριβώς , κανείς δεν γίνετε πλουσιος με τον τζόγο .
Με τόσα σκαμπανεβάσματα ή σου κάθετε μια άνοδος και τα παίρνεις ή ρισκάρεις .
legendary
Προσωπικά πλέον είμαι 100% bitcoin και λέω να παραμέινω έτσι για μεγάλο διάστημα η τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρων. Γενικά δεν παίζω τζόγο στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.

+1
legendary
μην ξεχνάμε και αυτό εδώ που είναι το ripple effect από αυτό το DAO

https://coincenter.org/2016/06/lets-take-deep-breath-fsoc-reports-warning/#.V2rPGPe-X2E.twitter

τι να πω. Είναι λογικό ότι αρνητικό συμβαίνει στο blockchain οικοσύστημα να χτυπάει το Bitcoin.
legendary
καθοριστικό αύριο είναι το brexit. Αν δεν βγούνε οι Αγγλοι που εγώ πιστεύω ότι δεν θα βγούνε τότε θα δούμε χαμηλότερη ισοτιμία κατά την γνώμη. Το πάρτυ όμως είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει ξανά προς τα πάνω. Η 11 Ιουλίου πλησιάζει πλέον είμαστε πολύ κοντά.
Απλά το bitcoin έφαγε όλη την σαβούρα της DAO καταστροφής με τους επενδυτές εκεί να στηρίζουν αυτό το ponzi μπας και βγάλουν τις ζημιές τους μετά ήρθε το μεγάλο πακέτο των bitcoin που έπεσαν με την μια στην αγορά και τέλος έχουμε και το brexit.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Γίνεται πραγματική μάχη γύρω στα 600$, για να δούμε αν θα κρατήσει μέχρι αύριο.
Η συμπάθειά μου το καημένο το LTC τι έπαθε και έπεσε στα βράχια  Shocked

Αυτό που θέλω να πω,(οχι πετυχημένα) είναι ότι η εικόνα του ethereum είναι ψεύτικη, κάποιοι βάλανε το χέρι χοντρά στην τσέπη τους για να μην πιάσει πάτο το ethereum και για να δείχνει "ντούρο", δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά γενικά δεν την βλέπω καθόλου καλά την κατάσταση.

/offtopic

Συμφωνώ απόλυτα, είναι ελεγχόμενα στον αναπνευστήρα με το ελάχιστο δυνατό οξυγόνο για να μη ψοφήσει  Tongue
legendary

το bitcoin έχει πραγματική χρήση στην πραγματική οικονομία. Αν το βλέπεις σαν τζόγο τράβα και τζόγαρε στις γνωστές πυραμίδες που βρίσκονται στο νήμα που λέγετε altcoin. Πάντως τόσο καιρό που είμαι έδω μέσα δεν έχω δει κανέναν γίνετε πλούσιος  Grin
newbie

legendary
τα χτεσινά απόνερα.. αυτό είναι το παράξενο ή ότι το ether είναι ντούρο;

Έχει φάει "Βιάγκρα" το Ethereum για να παραμείνει ντούρο...

καλά κέρδη παιδιά και καλή τύχη να έχετε. Ετσι και αλλιώς δεν με έχετε ακούσει ποτέ μέχρι τώρα για ποιο λόγο να με ακούσετε τώρα? Δικά σας χρήματα είναι κάντε τα ότι γουστάρετε. δικαίωμα σας είναι.

Αυτό που θέλω να πω,(οχι πετυχημένα) είναι ότι η εικόνα του ethereum είναι ψεύτικη, κάποιοι βάλανε το χέρι χοντρά στην τσέπη τους για να μην πιάσει πάτο το ethereum και για να δείχνει "ντούρο", δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά γενικά δεν την βλέπω καθόλου καλά την κατάσταση.

/offtopic
legendary
Pages:
Jump to: