Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 93. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
χτες ειχε η tv εκεινη την ταινια για την πρωτη καταρευση της Lehman Brothers Holdings η οποια και ξεκινησε την κριση το 2008.
το θεμα ειναι οτι ολες αυτες οι φουσκες και οι κρισεις ειναι μεσα στο παιχνιδι και θα συμβαινουν παντα εκτος και τα cryptos εχουν να πουν κατι μελλοντικα...
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Φυσικά και το btc είναι νεκρό, ψόφιο είναι η πιο σωστή λέξη, κάποιος πρέπει να είναι πολύ μυωπικός για να μην μπορεί να το δει αυτό.

Λέτε να ξύπνησαν ένα πρωί οι γιαγιάδες και οι παππούδες και να αποφάσισαν έτσι ξαφνικά να αγοράσουν btc επειδή αντιλήφθηκαν..... τις "αρετές" του? μπορούν οι "Γιώργηδες" και οι "Κώστηδες" αυτής της χώρας(και άλλων χωρών) να χρησιμοποιήσουν επιτέλους αυτό το..... "μπιτκοιν"? πως? Μιλάω για ευκολία χρήσης και για τον μέσο άνθρωπο.

Ποιοι είναι αυτοί που αγόρασαν btc τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα η τιμή του να εκτοξευτεί? και το σημαντικότερο, για ποιο λόγο αγόρασαν?
εδώ μια μικρή βοήθεια απο το κοινό... θα το πιάσετε το υπονοούμενο.... http://www.zerohedge.com/news/2016-06-04/vancouver-homeowners-made-more-sitting-their-assets-last-year-entire-population-did-

Εκμεταλλευτείτε τη φούσκα αλλά μην έχετε μακροπρόθεσμες αυταπάτες, ειδικά αν συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο.

Ξυπνάτε ζώα! όπως έλεγε και ο "λεβέντης"  Grin Grin Grin
legendary
ενδιαφερουσα αποψη. ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα του καθαρου PoW και της αντιμετωπισης του BTC ως asset
οπου θα πρεπει παντα να εχει μια αντιστοιχια με το δολαριο για να συνεχισει να υπαρχει (για τωρα).
βεβαια η τιμη >500$ ειναι μια χαρα, ισως και χαμηλοτερη. οποτε δεν βλεπω πιθανο προβλημα.
hero member
Activity: 815
Merit: 500

Σήμερα έχω ξυπνήσει με καταστροφολογική διάθεση, οπότε παραθέτω ένα σενάριο καταστροφής σε περίπτωση dump:  Tongue

http://www.coindesk.com/crisis-halving-bitcoin-mining/
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
legendary
Προσωπικά δεν ξέρω κανένα φίλο/συγγενή/οικείο που να έχει bitcoin, κάτι που μου φαίνεται θετικό και αισιόδοξο Tongue
Όταν όλοι αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό και ο κόσμος στις καφετέριες και τις παραλίες είναι με το laptop στο χέρι και κάνει bitcoin trading τότε θα ξέρω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για dump  Grin

4 Reasons Why Bitcoin Represents A New Asset Class
http://www.forbes.com/sites/laurashin/2016/06/02/4-reasons-why-bitcoin-represents-a-new-asset-class/#3323fe25ce5f

μπορεί να μην έχει αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που θα τον ρωτήσεις και να μην το ξέρει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο asset του.
legendary
Προσωπικά δεν ξέρω κανένα φίλο/συγγενή/οικείο που να έχει bitcoin, κάτι που μου φαίνεται θετικό και αισιόδοξο Tongue
Όταν όλοι αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό και ο κόσμος στις καφετέριες και τις παραλίες είναι με το laptop στο χέρι και κάνει bitcoin trading τότε θα ξέρω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για dump  Grin

μην ανυσυχεις βρε. το btc εχει ανοσια στην ανοησια και την χαζομαρα!
ακομα και ο "μιχαλακης" δεν μπορεσε να το "πεθανει", οπως ηθελε  Cheesy
hero member
Activity: 815
Merit: 500

4 Reasons Why Bitcoin Represents A New Asset Class
http://www.forbes.com/sites/laurashin/2016/06/02/4-reasons-why-bitcoin-represents-a-new-asset-class/#3323fe25ce5f
legendary
απλά το bitcoin είναι εδώ και θα μείνει. Και το brand name έχει και η τεχνολογία του δουλεύει. Και μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλοι trader με αυτό συνεχίζουν να κάνουν trading. Στα altcoin πάντα οι ψιλικατζίδες είναι.
legendary
καλος και αγιος ο τζογος Tongue
οπως λενε και εξω
No hype, No profit
μηπως ο ψοφιος ποντικος αναστηθηκε?  Grin
και για εκατομυριοστη φορα θα πω οτι δεν εχει σημασια ποσο τελειο ειναι ενα νομισμα
αρκει αυτο να χρησιμοποιειται απο ολους! οπως το "εξω απο δω" fiat!
legendary
δεν λέω ότι είναι πληρωμένες διαφημίσεις αλλά ότι πλέον όποιος θέλει ανεβάζει το άρθρο του αρκεί να πληρώσει. Δεν είναι κάτι κρυφό είναι σαν feature του coindesk πλέον.
legendary
legendary
Τώρα για το θέμα της τεχνολογίας. Το έχω γράψει και σε άλλο νήμα αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαι όλο και ποιο πεπεισμένος ότι τα blockchain συστήματα με token έχουν αποκλειστικά τον ρόλο των payment συστημάτων άντε να κάνεις και κάνα timestamp με hash. Δεν είναι ούτε για αποθήκευση δεδομένων ούτε για να τρέχει κάποιος περίπλοκα συμβόλαια και script. Αυτό είναι ανοησία κυρίως σε συστήματα που απαιτουν 100% consensus.
Γιαυτό πιστεύω ότι τα blockchain συστήματα όπως το ethereum δεν έχουν κανένα ρόλο και κανένα μέλλον.
αν θέλετε να δείτε το πως θα είναι διαμορφωμένος ο αυριανός κόσμος δείτε την τεχνολογία του ipfs. Σε τέτοιες δομές πιστεύω ότι θα χτιστεί ο αυριανός αποκεντρωμένος κόσμος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε συνεργασία αυτό με τα tokenization blockchain συστήματα.
Το bitcoin έχει μεγάλο μέλλον σε έναν τέτοιο κόσμο κυρίως με όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν πάνω του. το segwit patch στην κυριολεξία ανοίγει χιλιάδες επιλογές για την διαμόρφωση του bitcoin από τους developer.

legendary
legendary

Για να ξανά υπάρξει άνοδος στα $1000 θα πρέπει κάποιοι να βάλουν το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη και αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ δυσκολότερα, ξεχάστε bot τύπου willy και τους χιλιάδες gpu miners που οι περισσότεροι δεν πουλούσαν "το καιρό εκείνο", τα περισσότερα btc τότε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ!. Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως οι σημερινοί asic miners έχουν σταματήσει να πουλάνε btc μόνο ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ για να φουσκώσουν την τιμή και να "ξεφορτώσουν" αργότερα σε πιο "προνομιακές" τιμές? ή το βρίσκετε τόσο δύσκολο να συνεννοηθούν 5-6 άτομα μεταξύ τους? ή μήπως νομίζετε ότι οι miners δεν ξέρουν πως να σπρώξουν και να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελός τους?(όσο μπορούν)

Όσον αφορά δε τη "χρησιμότητα" του btc ας γελάσω, όσοι κρατάνε ακόμη btc απο την εποχή του cpu/gpu mining, αυτοί μπορεί να τα ξοδεύουν δεξιά και αριστερά, κοινός θνητός να μετατρέψει fiat σε btc και μετα να κάνει τις αγορές του με btc πρέπει να είναι τελείως ____________ για να κάνει κάτι τέτοιο(Θα ήθελα παραδείγματα που κάποιος έκανε FIAT=>ΒΤC=>Αγορές (αλλά και το λόγο για τον οποίο έκανε κάτι τέτοιο). Μην ξεχνάμε και τους φίλους μας τους κινέζους που βρήκαν ίσως ακόμη ένα μέσο για να φυγαδεύουν χρήματα. Κατα τα άλλα.... κίνδυνος Grexit? ανεβαίνει το btc! Στρώνει η οικονομία? πέφτει το btc! Υποτίμηση στο Yuan? πάνω το btc! κλάνει η Angelina Jollie? πέφτει to btc!

Απλή περιέργεια.... στα 100 άτομα που έχουν αγοράσει btc τους τελευταίους μήνες ή θα αγοράσουν πριν το halving θα ήθελα να ξέρω πόσοι το κάνουν για να τα ξαναπουλήσουν αργότερα όταν θα φτάσει στα 1.000-5.000 Ευρώ(εδώ γελάμε!) και πόσοι αγοράζουν για να κάνουν... τα καθημερινά ψώνια τους!(και εδώ γελάμε!)

Στο coindesk απο τις 10 πρώτες ειδήσεις μόνο οι 3 αφορούν το bitcoin και απο αυτές η μία έχει απλά να κάνει με την τιμή του και άλλη μία σχετίζεται έμμεσα με το bitcoin μιας και απλά αφορά το πρόστιμο στο bitfinex. Οι υπόλοιπες ειδήσεις έχουν να κάνουν με "blockchain" "digital currency" "distributed ledgers" και μια με το ethereum, τώρα αν νομίζετε ότι όσοι αναφέρονται στους παραπάνω ορισμούς έχουν στο νου τους μόνο το btc.... τότε τι να σας πω.... δεν έχω άλλα λόγια. Αλλά για να μη σας απογοητεύσω...

αν και δεν το πιστεύω....

bitcoin to the MOOOON!!!!!!!!!  <<=== Έτσι για χαβαλέ!

legendary
καιρός να τον προσκαλέσουμε στην Ελλάδα Tongue

Γιατί να τον καλέσουμε στην Ελλάδα?
Για να αναλάβει κανένα υπουργείο και να βάζει υπογραφές σε μνημόνια?

Grin Cheesy Cool Roll Eyes Tongue Lips sealed

κακίες...  Wink
legendary
καιρός να τον προσκαλέσουμε στην Ελλάδα Tongue
legendary
κολοτουμπες υπαρχουν παντου! Grin
φαινεται οτι η κολοτουμπα θα ειναι το must του 21ου αιωνα Tongue
legendary
Δεν ξέρω αν συνεχιστεί αυτή η άνοδος και κατά πόσο θα συνεχιστεί αλλά νομίζω οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές από το τρίτο μεγάλο bubble του bitcoin που ήταν το 2013 και που το οδήγησε σε τιμές πάνω από 1000 δολάρια.
Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάποιον να κρατήσει τα bitcoin του γιατί εκτός από το trading και το dark market δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει στην κυριολεξία πουθενά και για να χρησιμοποιήσει την αξία τους αναγκαζόταν απλά να τα πουλήσει για fiat money.
Στην σημερινή εποχή τα πράγματα είναι ριζικά διαφορετικά. Τα χρόνια που ακολούθησαν αυτό το collapse το bitcoin σταθερά δημιούργησε ένα δίκτυο για όποιον κάτοχος τους να μπορεί να τα ξοδέψει σε ότι θέλει και όπου θέλει αλλά και να τα μεταφέρει σε κάθε γωνία του κόσμου.
Για μένα πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πουλήσει κάποιος τα bitcoin του και να τα μετατρέψει σε fiat money.
Υπάρχει σαφώς σταθερότερο έδαφος από πριν.
Και μέσα στο πανηγύρι μέχρι και ο Hearn γύρισε πίσω Tongue

https://medium.com/@octskyward/developing-apps-for-block-chains-1635cd05b47#.p83n45j7p

για όσους δεν ξέρουν και έχουν θεοποιήσει τον Hearn είναι αυτό που ευθύνεται κατά μεγάλο βαθμό για το πρώτο καταστροφικό fork του bitcoin...

https://twitter.com/oleganza/status/738723221239934977
legendary
Pages:
Jump to: