Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 92. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
γιατί γνωρίζει κανείς στο ethereum τι θα γίνει Tongue Μόνο ο Vitalik ξέρει  Grin
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
Erik Voorhees ‏@ErikVoorhees  9 ώρεςΠριν από 9 ώρες Προβολή μετάφρασης
No professional economist knows what The Fed will do in a month or a year. Meanwhile, Bitcoin's monetary policy is set in code forever.

τα ειπε ολα ο τυπος!
legendary
ναι ο χίος κράτησε την ψυχραιμία .....   Grin

https://www.youtube.com/watch?v=_Wzr6aYi5QQ
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
χαχαχα

να μπω να το διαβάσω ή θα τραβάω τα μαλλιά μου?

(μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει... μπαίνω)

EDIT: έλα ρε συ, νόμιζα ότι ήταν καμιά ανάλυση από τις γνωστές! Αλλά τελικά είναι απλώς είδηση περί ανόδου της ισοτιμίας η οποία οφείλεται στις ασιατικές αγορές και στο αναμενόμενο halving

legendary
Εντάξει αφού έγραψε και ο χίος για το Bitcoin τότε τέλος.. τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν  Grin

http://www.makeleio.gr/?p=634854
legendary
σκεφτηκατε τι εχει να γινει σε περιπτωση μπρεξιτ? Shocked
πλανητικα ειναι τοσοι πολλοι οι παραγωντες που παντα κατι αφηνεις στην απεξω Wink
legendary
πάντως προσωπικά πάντα θεωρούσα το Bitcoin ως λύση σε χώρες με οικονομικούς φραγμούς και ότι δεν έχει σχεδόν καμία χρησιμότητα στις εύπορες δυτικές χώρες αν και κάποιος λόγο του διαφθαρμένου τραπεζικού συστήματος και γενκά της οικονομικής ανασφάλεις που υπάρχει και στις δυτικές χώρες μπορεί να θεωρήσει το Bitcoin ως ποιο ασφαλές καταφύγιο.
Πάντως αυτή η εικόνα είναι όσες χίλιες λέξεις. Η χρήση του Bitcoin στην Κένυα.

hero member
Activity: 815
Merit: 500
legendary
legendary
legendary
legendary
legendary
legendary
@chryspano

Τι φαση? Ψοφιο bitcoin και χαζομαρες. Εγω με το btc απεκτησα επαφη το 2015 (ω ναι) και ειμαι τρις ευτυχης, αγοραζω καπου στο 500ρικο την μερα και εν τελη τα user cases σε συνδυασμο με την χρηστικοτητα του με βοηθανε να βγαζω καπου στο μηνατικο τις 2 μερες και ειμαι πιτσιρικας  Grin
Αυτό παραπέμπει περισσότερο σε διαφήμιση  "Κερδίστε εύκολα 3.000 Ευρώ την εβδομάδα απο το σπίτι σας! κάντε κλίκ εδώ!" ή αγοράστε btc! To the MOOOON!!!!!!!!!
Λίγος σκεπτικισμός πάντως δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Θα σου προτεινα περα απο speculation να δεις και την αλλη μερια του νομισματος.
Και ποια είναι αυτή?

Α και κατι τελευταιο, καθημερινα αρκετοι καινουργιοι πιτσιρικαδες αγοραζουν btc για να τα χρησιμοποιησουν σε αγορες κλπ απο μενα.
Τίποτα πρεζόνια θα είναι!  Cheesy Cheesy Cheesy

Πέρα απο την πλάκα, ακόμη και αν αγοράζουν σε κανονικές τιμές απο εσένα και χωρίς premium θα ήθελα να ήξερα τι στο δ!@ολο αγοράζουν μετά ώστε να να μπουν στη διαδικασία αυτή και να αξίζει αυτό που κάνουν, εκτίμηση μου ότι απλά είναι περίεργοι και δοκιμάζουν πως λειτουργεί. Απ'όσο γνωρίζω δεν έχει κανένα νόημα να μετατρέψεις fiat===>btc για να κάνεις "τα ψώνια σου" αν κάνω λάθος θα ήθελα ένα παράδειγμα.(εκτός "silk road")

Αλλα οπως και να εχει ιδου τα exchangers ιδου και του sell button αν κατι σας χαλαει   Cheesy
Αυτό μπορείς να το πεις σε όσους αγόρασαν στο χιλιάρικο ή σε όσους θα αγοράσουν ξανά σε εξωφρενικές τιμές παρασυρόμενοι απο όλους τους "αισιόδοξους" και χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ΡΙΣΚΟ? ή μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται?  

Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλοι όσοι διαβάζουν το φόρουμ ξέρουν τι τους γίνεται και δεν παρασύρονται απο σχόλια του τύπου... ΤΟ ΤΗΕ ΜΟΟΟΟΝ!!!!

Εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος εξαρχής....
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
Ενα ποιο χρηστικο παραδειγμα: Λογο της αυξομειωσης της τιμης μπορεις να σωσεις απειρα λεφτα σε αγορες! Μη σου πω θα στησω πλατφορμα που θα κανει ακριβως αυτο, θα γραψω αλγοριθμο που θα υπολογιζει το τι θα αποκομιζεις και ποτε αν αγορασεις αυτο που θες με btc  Grin
Κατι σαν budget manager platform διασυνδεδεμενο με ολους τους merchants που δεχονται btc.
Και τωρα που το γραφω κατσε να κανω και μια καταχωρηση πατεντας στο Blockchain  Wink
legendary
legendary
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
@chryspano

Τι φαση? Ψοφιο bitcoin και χαζομαρες. Εγω με το btc απεκτησα επαφη το 2015 (ω ναι) και ειμαι τρις ευτυχης, αγοραζω καπου στο 500ρικο την μερα και εν τελη τα user cases σε συνδυασμο με την χρηστικοτητα του με βοηθανε να βγαζω καπου στο μηνατικο τις 2 μερες και ειμαι πιτσιρικας  Grin

Θα σου προτεινα περα απο speculation να δεις και την αλλη μερια του νομισματος. Α και κατι τελευταιο, καθημερινα αρκετοι καινουργιοι πιτσιρικαδες αγοραζουν btc για να τα χρησιμοποιησουν σε αγορες κλπ απο μενα. Ενω οσον αφορα το hedging των miners, λογικο ειναι και αποψη μου επισης ειναι οτι θα δουμε ενα μεγαλο hedging μεσα στον Ιουλιο αμα ειναι εξυπνοι και οχι dump αμα συνυπολογισεις οτι οι μεγαλοι εχουν περιθωριο 6 μηνες να κανουν Hedging πριν επηρεαστουν οικονομικα (οχι 2 βδομαδες). Αλλα οπως και να εχει ιδου τα exchangers ιδου και του sell button αν κατι σας χαλαει   Cheesy

legendary
κι ομως μετα χριστον προφητης. θα μπορουσαν να ειχαν χασει αυτα που επενδυσαν κιολας!
δεν ξερεις με την τεχνολογια τι Bugs και τι ρισκα παιρνεςι, οπως ακριβως και μα το fiat και τις θυριδες.
ολα εχουν ρισκο. ξερω πολλους που ακομα κια τωρα ουτε που θελουν να ακουσουν για cryptos.
και ειναι νεοι ανθρωποι!
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Μακροπρόθεσμα, το penetration (διείσδυση) του Βitcoin (ή, πάντως, κάποιου Bitcoin 2.0 ή άλλου crypto) στον γενικό πληθυσμό είναι βέβαιο, απλούστατα διότι η τεχνολογία εξελίσσεται και εξαπλώνεται.

Η μητέρα μου ακόμη δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο. Ο πατέρας μου, μέχρι το τέλος της ζωής του, ξυριζόταν μ' αυτές τις συναρμολογούμενες ξυριστικές που έβαζες μέσα το κλασικό ξυραφάκι με την διπλή κόψη. (Είχε αγοράσει κάμποσα πακέτα ξυραφάκια, για να έχει απόθεμα, όταν έπαψαν αυτά να κυκλοφορούν.)

Έρχεται όμως στα πράγματα μια γενιά εξοικειωμένη με τα μπλιμπλίκια από την στιγμή που αφήνει το... μπιμπερό. Αυτονόητα, και το ηλεκτρονικό, διαδικτυακό, p2p χρήμα θα διαδοθεί, όπως και το p2p movie content κ.λπ.

Η διεθνής οικονομική κρίση και η διάδοση των libertarian-anarchocapitalist ιδεών, φυσικά βοηθάει. Εάν ακόμη και στους άσχετους γνωστούς σου πεις, ότι, εάν μετά τα capital controls, αντί να κρύψουν τις οικονομίες τους κάτω από το στρώμα, τις είχαν κάνει bitcoins, σήμερα η περιουσία τους θα ήταν διπλάσια -διπλάσια!- και μακρυά από τα γαμψόνυχα των Λαφαζάνηδων, ΤσιπροΣαμαροΒενιζελων αλλά Βρυξελλών-Ντράγκι-Δρακουλέσκου, φυσικά θα ενδιαφερθούν.
Pages:
Jump to: