Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 19. (Read 11233 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
"Βουτιά" σημειώνουν τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς την Τετάρτη, μετά την δημοσίευση πληροφοριών ότι η Goldman Sachs Group αναβάλλει, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, τη δημιουργία πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin έφτασε να σημειώνει πτώση 6% στα 6.917,47 δολάρια κατά την έναρξη των συναλλαγών, ενώ το Ethereum σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη πτώση, της τάξης του 12%. Litecoin και Ripple ακολούθησαν ανάλογη πορεία.

http://www.capital.gr/forex/3314155/i-goldman-sachs-anaballei-ta-sxedia-gia-trading-desk-kruptonomismaton-boutia-bitcoin-ethereum

καλά δεν νομίζω να έχει αυτό σχέση αλλά είναι η αναμενόμενη βουτιά των αρχών Σεπτεμβρίου. Προσωπικά πιστεύω ότι η αγορά μπαίνει σιγά σιγά σε άνοδο. Η μόνη ευχαρίστηση για μένα από αυτές τις βουτίες είναι το rekt του Bcash. Για μένα αυτό το shitcoin το αξίζει γιατί σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα altcoin το συγκεκριμένο είναι καθαρά ένα social engineer attack στο ίδιο το Bitcoin με όλους αυτούς τους scammer που έχει μαζέψει γύρω του.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
"Βουτιά" σημειώνουν τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς την Τετάρτη, μετά την δημοσίευση πληροφοριών ότι η Goldman Sachs Group αναβάλλει, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, τη δημιουργία πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Το Bitcoin έφτασε να σημειώνει πτώση 6% στα 6.917,47 δολάρια κατά την έναρξη των συναλλαγών, ενώ το Ethereum σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη πτώση, της τάξης του 12%. Litecoin και Ripple ακολούθησαν ανάλογη πορεία.

http://www.capital.gr/forex/3314155/i-goldman-sachs-anaballei-ta-sxedia-gia-trading-desk-kruptonomismaton-boutia-bitcoin-ethereum
sr. member
Activity: 1666
Merit: 310
Να περιμένετε κι άλλη πτώση:

https://btcmanager.com/market-jittery-billion-worth-bitcoin-dumped/
newbie
Activity: 68
Merit: 0
...εγώ εκτιμώ ότι εάν ακολουθήσει ένα τυχόν ράλυ τιμών, αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν με σειρά προτεραιότητας είναι τα: stellar, litecoin & eos...Huh
legendary
πάντως μου κάνει εντύπωση που κάποια altcoins πέφτουν πχ το ETH ενώ ανεβαίνει το bitcoin

συνήθως το ακολουθούσαν!

το eth γενικά έχει προβλήματα τον τελευταίο καιρό και όπως φαίνεται οι scammer που δημιούργησαν όλα αυτά τα ico με καμία τεχνολογία από πίσω τους μόνο με υποσχέσεις, εξαργυρώνουν τα coin τους. Γίνονται συνέχεια πωλήσεις χιλιάδων eth με τα περισσότερα να προέρχονται από τέτοια ico.
Φυσικά να αναφέρουμε και τα σοβαρά scaling προβλήματα που έχει το ίδιο το network και που μέχρι στιγμής εκτός από τις συνήθεις θεωρίες του Vitalik στην πράξη δεν έχει δημιουργηθεί κάτι. Μόνο υποσχέσεις και εκεί.
sr. member
πάντως μου κάνει εντύπωση που κάποια altcoins πέφτουν πχ το ETH ενώ ανεβαίνει το bitcoin

συνήθως το ακολουθούσαν!
sr. member
Τα fund whales έχουν inside info αν θα παίξει χυλόπιτα ή κοκό... πάντα!
sr. member
εννοώ ότι αν υπήρχε έστω και η παραμικρή σίγουρη πληροφορία ή ακόμη και εκτίμηση κάποια funds-whales θα κινούταν άμεσα προς αυτή τη κατεύθυνση!

newbie
να κάτι τέτοιο είναι σίγουρο τότε όλοι πρέπει να πουλήσουν και να επαναγοράσουν τότε

το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει!
Wink...εννοείται!!! .....ΑΛΟΙΜΟΝΟ εάν οι πράξεις μας κατευθύνονταν από φήμες....η ελεύθερη βούληση θα ακυρώνονταν αυτόματα!!! Wink
sr. member
να κάτι τέτοιο είναι σίγουρο τότε όλοι πρέπει να πουλήσουν και να επαναγοράσουν τότε

το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει!
newbie
 Tongue Tongue Tongue φήμες ακούγονται στις 7 Οκτωβρίου η βουτιά θα αγγίξει τα $4100  Cheesy Cheesy Cheesy
sr. member
πάντως μόλις πούλησα (κάτι ψιλά) μετά από αρκετό καιρό, ανέβηκε!

έχω μοναδικό χάρισμα τελικά αλλά στη  χασούρα!

legendary
Για να επιστρεψουμε σε τοσο χαμηλα επιπεδα θα πρεπει να απορριφθει το SolidX/Van Eck ETF. Eαν εγκριθει παμε καρφι για 10.000$, κατα την εκτιμηση μου παντα.

Ξέρουμε ημερομηνία??

Νομίζω είναι τέλη Σεπτεμβρίου αν και είναι σίγουρο από τι λένε να δώσουν άλλη μια τρίμηνη τελική προθεσμία.
member
Activity: 204
Merit: 10
Ν26 Ambassador - Contact for free promo codes
Για να επιστρεψουμε σε τοσο χαμηλα επιπεδα θα πρεπει να απορριφθει το SolidX/Van Eck ETF. Eαν εγκριθει παμε καρφι για 10.000$, κατα την εκτιμηση μου παντα.

Ξέρουμε ημερομηνία??
sr. member
Προβλέπω απόρριψη. Οι φάλαινες «πεινάνε». Grin
newbie
...αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε...Battle of the whales

https://i.imgur.com/U5eRCKS.jpg
full member
Activity: 728
Merit: 169
What doesn't kill you, makes you stronger

Εισόδιο 6: "Η Επιστροφή Των Altcoins"
Now on cinemas
newbie
member
Activity: 176
Merit: 20
Knowledge is power
newbie
Μεταξύ 7300-7500 τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα ή δύο ίσως δοκιμάσουμε και πάλι 5800. Στη συνέχεια, ίσως λίγο αναπηδήσει πίσω στο 6200-6400 για λίγο, και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα σταματήσει προσωρινά στην περιοχή 4900 εάν η υποστήριξη στα 5400 δεν αντέξει.

Αν και είναι απίθανο, θα μπορούσε να κάνει μια γρήγορη πορεία προς 8200~8500 και πίσω στις 7700, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα περίμενε κανείς ότι η πτώση θα είναι ταχύτερη και πιο σοβαρή ή πάμε σφαίρα στις 10.000, αλλά αυτό είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο κατά τη γνώμη μου.

....εκτιμήσεις.....
Pages:
Jump to: