Pages:
Author

Topic: [INFO]Καταστήματα που δέχονται Bitcoin στην Ελλάδα - page 8. (Read 118040 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
την πρόσθεσα ήδη στον κατάλογο Smiley
member
Activity: 89
Merit: 10
To DirectShop στα Ιωάννινα δέχεται Bitcoin, Litecoin και Dash μέσω coinpayments.

www.directshop.gr

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και υποστήριξη επιχειρήσεων.

legendary
στο blog όποτε κάποιος τέτοιος οργανισμός αρχίζει και δέχεται bitcoin το έχω ανεβάσει σαν είδηση. Εδώ μέσα νομίζω δεν είχαμε δημιουργήσει τέτοιο θέμα αν και μπορεί να το έχουμε κάνει και να το έχω ξεχάσει Tongue
sr. member
Activity: 387
Merit: 250
Θυμάμαι κάπου γράφαμε και οργανισμούς και ΜΚΟ που δέχονται bitcoin. Θα ήταν καλό να τις συγκεντρώναμε κι αυτές σε ένα topic και να είναι κάτι σαν ένα κίνητρο να βάζουμε κι άλλες, αλλά και να τις προωθούμε.

Προσωπικά όπου μπορώ στέλνω μηνύματα και διαδίδω την ιδέα και τους καθοδηγώ μέσα από το φόρουμ και την κοινότητα.

Δεν γίνεται να έχεις αφιλοκερδή οργάνωση που καθοδηγείται από την αλληλεγγύη και να χρησιμοποιείς μόνο τα βρώμικα χρήματα των τραπεζιτών.
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
βρε το παπακι!
αντε να δουμε ησοπ και πλαισιο στη λιστα!
legendary
και πάνω που ήθελα να αγοράσω κάποιο domain .gr Cheesy κουτί ήρθε!
το πρόσθεσα φυσικά και στην λίστα.
legendary
πρόσθεσα το bike lounge και το έβαλα και στο coinmap

https://coinmap.org/#/map/38.02652632/23.78818989/16

δεν ξέρω αν η τοποθεσία που βγάζει ο χάρτης είναι σωστή
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Το bikelounge στο Athens Mall δεχεται bitcoins
legendary
πρόσθεσα και το bar restaurant Lenno Eco στην Πάτρα.
legendary
πρόσθεσα και την εταιρεία bitwise που μου είπαν ότι δέχονται bitcoin. Θα τους βάλω και στο blog αύριο όμως γιατί ήδη η πρώτη του σελλίδα είναι φορτωμένη με πάρα πολλές ειδήσεις Smiley
legendary
πρόσθεσα και ένα ψιλικατζίδικο στην λαρισα Smiley που μου έιπαν ότι δέχεται btc
legendary
Activity: 1462
Merit: 1025
i love Emerald (EMD)
πολύ καλή η λίστα...
legendary
Activity: 975
Merit: 1003
πρόσθεσα και το great alexander μετά από pm που μου έκανε μάλλον ο ιδιοκήτης του και με πληροφόρησε ότι δέχονται Bitcoin. Τώρα το έβαλα πρώτο αλλά νομίζω πρέπει να πάει στην μέση ε? Και νομίζω ότι σε quote η λίστα δεν φαίνεται όμορφη. Τι λετε?

Θα το βάλεις στο G  Wink
legendary
πρόσθεσα και το great alexander μετά από pm που μου έκανε μάλλον ο ιδιοκήτης του και με πληροφόρησε ότι δέχονται Bitcoin. Τώρα το έβαλα πρώτο αλλά νομίζω πρέπει να πάει στην μέση ε? Και νομίζω ότι σε quote η λίστα δεν φαίνεται όμορφη. Τι λετε?
legendary
Activity: 975
Merit: 1003
Το κάνω sticky.

Η σειρά των καταστημάτων/υπηρεσιών είναι αλφαβητική.
hero member
οταν εχω μονο το κινητο μαζι μου και δεν χρειαζομαι ουτε πορτοφολια ουτε καρτες να κουβαλαω, μια χαρα ψωνιζω Smiley
και κυριως αν δεν ζητανε ονοματα και τετοια, απολυτη ανωνυμια. κανεις δεν ξερει τι χαλαω και που!
sr. member
Activity: 261
Merit: 250
Και ποιος θα ψωνισει? Δεν σε συμφερει να ξοδευεις τα bitcoins αλλα μονο να τα αποθηκευεις γιατι ετσι λειτουργει ο κανονας του χρυσου.
legendary
και από τι είδα έχει και τέσσερα πέντε καταστήματα εκεί ταβέρνες, καφέ, σαντουιτς που όλα δέχονται Bitcoin Tongue
hero member
Pages:
Jump to: