Pages:
Author

Topic: İşini Bitcoin İçin Bırakan Türkler - page 2. (Read 1407 times)

member
Activity: 116
Merit: 10
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
December 16, 2017, 06:02:09 AM
Bitcoin icin devamli calisilan isi birakmak mantiklimi sorusu soruluyorsa iyi bir takipci, ve de sabirliysa elinde iyi bir sermayesi varsa,is birakilabilir  cok iyi de para kazanilabilir. yalniz cok ac gozluluk etmeden duracagi yeri iyi bilerek hareket etmek kosulu ile. Yoksa dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olunur. iyi kazanclar.
member
Activity: 111
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
December 16, 2017, 05:38:33 AM
Bitcoin icin isini birakanlar var. benim cevremde de var cok dogru bulmuyorum.evet biraz sabirla  ve takiple  dikkatli gidilirse iyi para kazanilabilir ama cok riskli   bir zamanlar Banker Kastelli vardi,insanlarin nasil bir hayal kirikligi yasadigini ve intiharlara kadar gittigini duymusunuzdur umarim Bitcoin  boyle olmaz, Bu isi yapanlar  bunu bir ek is olarak gorup, iyi para kazaninca da isinden ayrilip yolunu cizebilirler. nacizane fikrim bu.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
November 22, 2017, 07:39:30 AM
Arkadaşlar selamlar,

Eminim aranızda tıpkı benim gibi Bitcoin ve Blockchain teknolojisi için işini bırakıp kendi yolunu çizmeye çalışan girişimci+traderlar vardır.

Bu konuyla ilgili bir yazı hazırlıyoruz, elimizde birkaç hikaye de var, siz de kendi hikayenizi bu postun altına, veya bana mesaj olarak ya da mail ile [email protected] adresine iletirseniz sizleri de yazımıza eklemek isteriz.

İlla kendi hikayeniz olmasına da gerek yok, bildiğiniz hikayeler varsa onları da iletebilirsiniz.

Bu yazı için epey hevesliyim, umarım geri dönüş alabilirim,

Tekrardan selamlar

İyi günler arkadaşım, ben işimi veya yolumu blockchain için değiştirmedim açıkcası, zaten yazılımcıyım ve kendimi bu alanda geliştirmeye adadım.
member
Activity: 140
The Future of Sports is Fan Controlled
November 22, 2017, 05:07:24 AM
 Crypto paralar daha yolun cok basinda bence, uzuun bir yol var onumuzde...
 Daha once 3-5 borsadan - forexten para kazanip isini birakan arkadaslarim oldu...
 %99`u batti diyebilirim...Hirs`a kapilmadan riski paylastirarak azaltmak en mantiklisi...
 Normal isi birakmak benim icin buyuk risk... Coluk-cocuk...
 Ama sabit geliri olan(kira vs) arkadaslara saygi duyarim...
 Lakin 50k-100k lira gibi paralar bence isi birakmaya yetecek paralar degil!!!
full member
Activity: 476
Merit: 100
November 22, 2017, 04:09:45 AM
Böyleleri var demek, tek hayal eden biz değiliz:) hepimiz başarabiliriz insallah.
full member
Activity: 616
November 22, 2017, 04:05:47 AM
İşde çalıştıgından kazandıgı para diğerinden az ise bırakır ama az ise bırakacagını sanmıyorum çok kazanacak ki diger işi gözden çıkarsın hepimizin çok kazanması dileğiyle
full member
Activity: 238
October 22, 2017, 05:04:21 PM
Ayda 1400 tlye çalışacağına 3 full member hesabın olsa adım atmadan maaşını alırsın imza kampanyalarından. Bunun tadına varan zaten neden asgari ücretle işe girsin ki
full member
Activity: 196
October 19, 2017, 05:11:48 PM
50-100 btcm olsaydı bırakabilirdim ama bu şartlarda zor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
October 19, 2017, 05:04:20 PM
Cryptoya bağlanan rakam belli rakamın üzerindeyse işi bırakıp takip etmek daha fazla gelir getirir. 100.000 lirası olan bir adam ayda yüzde 2 kazansa(ki daha fazla kazanır) zaten maaşı çıkar.

Dediğiniz gibi olmuyor bu piyasa oynak bugün 100bin dolar yazan bi haftaya 60bin dolar olabiliyor  Wink sabit işi bırakmak farklı kanallara aktarmak için çok daha fazlası gerekiyor en azından milyon dolar.
member
Activity: 98
October 19, 2017, 04:55:41 PM
Şahsen bu işe yeni saran ve pek bir bilgim olmamasına rağmen arkadaşlarımın anlattığı üzere . Sırf forum işinden bile günde 5 6 saat uğraşarak asgari ücretin üstü bir para kazanabileceğimi öğrendim . Bu açıdan düşük maaşlı işçilerin işlerini bıraktığını duymak pek şaşırtıcı gelmiyor açıkçası . Ama bunun hikayelerini okumak çok ilham verici olabilir . Bekliyoruz
full member
Activity: 238
October 19, 2017, 04:35:50 PM
bu işin sürekliliği olsa dedigin cok mantıklı yapılır.Fakat yüzde yüz olmayan bi şey için işi bırakmak cok düşündürür insanı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
October 18, 2017, 11:12:38 AM
değil 50, 10 BTC olsa elimde düşünmeden basardım istifayı. yavaştan sermaye çoğaltıyorum trade yapıyorum yakında işsizler kervanına katılacağım sanırım bende.hatta 5 BTC biriktirsem yine bırakacağım o derece diyeyim 100 bin lira para olduktan sonra onu işleterek aylık maaşımdan daha fazla kazanacağımı düşünüyorum. üstelik kafamda olan projeleri ve diğer işleride yapmak için kendime vakit ayırmış olacağım böylece.darısı bizler gibi düşünenlerin başına diyelim arkadaşı tebrik ediyorum
full member
Activity: 224
October 18, 2017, 10:54:48 AM
Bugün twitterda bir kişi trade için işini bıraktığını paylaşmıştı, @coinkafasi galiba.

aynen bende ona rastlamistim eger benim elimde 50+btc olsaydi bende birakirdim dusunmeden trade ile devam ederdim hayatima.

Ah kankam ah bıraktı işi gücü adama bak ya Sad Tebrik ettim, burdanda ediyorum kendisini at kafasını Cheesy
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
October 18, 2017, 10:32:57 AM
Bugün twitterda bir kişi trade için işini bıraktığını paylaşmıştı, @coinkafasi galiba.

aynen bende ona rastlamistim eger benim elimde 50+btc olsaydi bende birakirdim dusunmeden trade ile devam ederdim hayatima.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
October 18, 2017, 04:10:27 AM
1milyon yada 1.5 milyon tl para yaparsam bırakım işi kendime hobi maksatlı ne olur olmaz diye anam babam için takılmalık bakkal açarım ordan kendilerini döndürsünler.,
bir tane de emlak ofisi aç dursun aq iş çıkarsa çıkar çıkmaz sa koy a Cheesy kalanın dinen düşünmüyorsan 1 milyonun aylık faizi 12bin  küsür tl idi bir ara baktım  geriyede 300 bin tl kalsa onuda 100 normal borsada yatır aselsan gibi bir hisseye tememmetüleriyle takıl en kötü kalanını da kriptoda gezdir. faiz istemiyorsan yatırım fonları gir bankalar kolay kolay zarar edecekleri yatırıma girmiceklerinden en kötü yılda 40 bin 60 bin tl kazanç sağlar ana paranın üstüne yıllık içeride 20 bin tl bırak kalanını al yaşa hayatını...

örn: ben  Grin Grin Grin (hayaller)
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
October 18, 2017, 03:57:38 AM
BTC için işini bırakan nadir insanlar var.

Şöyle 3-5 yıl sonra BTC ve altcoin piyasası değerlenirse, yatırım yapan kişiler elindeki kazançlarını belli alanlara dağıtabilirler ve işlerini bırakıp kurdukları işe yoğunlaşırlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 224
October 18, 2017, 02:34:20 AM
Henüz işimi bırakmadım ama gerekli görüşmeleri yapıp bırakma noktasında irademi gösterdim.
Yakında işsiz bir bitcoinci olarak aranıza katılabilirim.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
October 18, 2017, 02:33:15 AM
Bir daha zor bulacağı bir işi varsa kişinin işini bırakması pek mantıklı değil. Trade yapıp bir ay çok iyi kazanabilirsin ama devamı gelir mi bilemezsin. Zaten biz biraz sağlamcıyızdır maaşımız her ay yatsın, iş güvencemiz olsun sigortamız yatsın isteriz ve aldığımız paradan çok iş güvencesine bakarız. Bizden bu tarz adamlar çıkması zor ama varsa ve geçimini sağlıyorsa helal olsun onlara.
member
Activity: 76
October 18, 2017, 01:26:19 AM
Trade yapmak için işi bırakmak çok mantıklı bir hareket olmasa gerek.Bitcoin ocaktan beri neredeyse 10 kat yükseldi.Temel analiz yada teknik analiz bilmeden bu donemde alıp biraz bekleyenler ciddi paralar kazandı.Kişi ciddi kazanç sağlayınca o anki işinden kat kar para kazanabilirim o zaman düşüncesiyle işi bırakmış olabilir.Tehlikeli bir durum.Vakti zamanında  borsa da kazanmak için işini bırakanlar oldu.Sonuçta hem  işini hemde parasını kaybetti.Bitcoinde sürekli kazandıracak diye bir şey yok.Geçmiş 8-9 ay bazılarına çok güven vermiş olabilir.Piyasalar tam tersinede dönebilir.
full member
Activity: 252
October 18, 2017, 01:19:38 AM
Bitcoin için işini bırakan birini duymadım. Varsa da baya parası vardır zaten. Ayda 4-5 bin kazanacağım bir işe niye gireyim ki ben trade yaparak daha fazlasını kazanıyorum diyordur. Tabi etmek gerek piyasaların çakıldığı dönemlerde tekrar iş aramaya başlayabilirler.
Pages:
Jump to: