Pages:
Author

Topic: İşini Bitcoin İçin Bırakan Türkler - page 3. (Read 1407 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 306
October 17, 2017, 04:29:05 PM
Keşke maaş a ihtiyaç kalmayacak kadar kazanabilsek, gerçekten güzel olurdu. Hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz. Yeterli param olsa hobiler ile uğraşırım, ailem ile vakit geçiririm. Ne diye çalışayım😂
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
October 17, 2017, 02:45:10 AM
İnanır mısınız şuan hiçbir işte çalışmıyorum ve sadece crypto paralarla ilgileniyorum. Altcoin trade yapıyorum. Sermayem şimdilik çok az. Yatırım yaptığım alt coinler ilerde değerlenirse benim de bir başarı hikayem olacak. Şuan için beklemedeyim. Sabrın sonu selâmettir.

Saygılar ⚘
member
Activity: 406
Merit: 12
October 16, 2017, 05:58:29 PM
Cryptoya bağlanan rakam belli rakamın üzerindeyse işi bırakıp takip etmek daha fazla gelir getirir. 100.000 lirası olan bir adam ayda yüzde 2 kazansa(ki daha fazla kazanır) zaten maaşı çıkar.
full member
Activity: 135
Merit: 101
October 16, 2017, 05:01:28 PM
saygı duymak lazım, isterse ileride BTC çöp olsun zamanında "iyi uğraştım ekmeğini yedim şimdide sayesinde emeklilik yaşıyorum " diyecek kişiler Smiley   
tabi sabır çok önemli olacaktır, yoksa BTC diil kendisi çöp olablilir Smiley 
full member
Activity: 420
Merit: 100
October 16, 2017, 04:29:00 PM
Bitcoin alım satım işi yapmak için işini bırakan insanlara bol kazanç dilerim. Büyük cesaret ister bende yok. ben az  kazansamda gerçek bir iş sahip olmak isterim. Bu işi sadece boş zamanlarımda kazanç sağlamak  boş zamanı değerlendirmek için yapıyorum.
full member
Activity: 367
Merit: 100
October 16, 2017, 04:23:24 PM
İşi bırakmak için epey yüklü miltarda kazanmak lazım, daha fazla kazanmak için sadece kripto paraya yönelinebilir. Ama elde bişey yokken bunu yapmak sahiden cesaret ister. Yazıyı sadece site için mi hazırlayacaksınız kitap mı olacak
member
Activity: 114
Merit: 10
October 16, 2017, 04:20:26 PM
Böyle insanlar elbette ki vardır. Çalışmanın amacı daha fazla çalışmamak içindir.
member
Activity: 140
Merit: 20
October 16, 2017, 04:04:00 PM
her ihtimale karşı işin bırakılmamısını düşümüyorum işini bir hobi olarak yapılması daha iyi olur sürekli bitcoin düşünmek hayatı çok olumsuz etkiler depresyona sokar insanı.Bitcoinden kazandığı bir paranın bir kısmını kendi işini yapmak içinde kullanabilir ama sürekli arttığı içinde harcamakta mantıklı değil en iyisi bir süre işine devam etmesidir.
member
Activity: 429
Merit: 11
October 16, 2017, 03:53:02 PM
Bu başlık biraz insanları yönlendirme maksadı taşıyorsa bence 2 kere düşünmeliler.

1- Bu işin hakkını verebilir miyim ?
2- Bu iş için yeterince sabrım var mı ?

Aksi durumda hem işinden hemde bu işten olmak üzücü olur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
October 16, 2017, 03:50:41 PM
Uzun vadeli yatırımlarım var eğer tutarsa . Erken emeklilik planlarım var . Tutmazsada mesai ye devam .
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
October 16, 2017, 02:31:47 PM
Bugün twitterda bir kişi trade için işini bıraktığını paylaşmıştı, @coinkafasi galiba.
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 16, 2017, 02:30:49 PM
Benim her pazartesi yapmak isteyim yapamadığım bir şey, bırakanlar var ama görüyorum.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
October 16, 2017, 02:02:00 PM
Arkadaşlar selamlar,

Eminim aranızda tıpkı benim gibi Bitcoin ve Blockchain teknolojisi için işini bırakıp kendi yolunu çizmeye çalışan girişimci+traderlar vardır.

Bu konuyla ilgili bir yazı hazırlıyoruz, elimizde birkaç hikaye de var, siz de kendi hikayenizi bu postun altına, veya bana mesaj olarak ya da mail ile [email protected] adresine iletirseniz sizleri de yazımıza eklemek isteriz.

İlla kendi hikayeniz olmasına da gerek yok, bildiğiniz hikayeler varsa onları da iletebilirsiniz.

Bu yazı için epey hevesliyim, umarım geri dönüş alabilirim,

Tekrardan selamlar

Hocam ben sırf trader için işini bırakan hiçbir insan görmeidm ve duyumda almadım böyle insanlar varsa hikaylerini okumak bilmek çok isterim çünkü eminim çok ilginç hikayelere sahiptirler hepsi de.
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
October 16, 2017, 10:02:35 AM
Arkadaşlar selamlar,

Eminim aranızda tıpkı benim gibi Bitcoin ve Blockchain teknolojisi için işini bırakıp kendi yolunu çizmeye çalışan girişimci+traderlar vardır.

Bu konuyla ilgili bir yazı hazırlıyoruz, elimizde birkaç hikaye de var, siz de kendi hikayenizi bu postun altına, veya bana mesaj olarak ya da mail ile [email protected] adresine iletirseniz sizleri de yazımıza eklemek isteriz.

İlla kendi hikayeniz olmasına da gerek yok, bildiğiniz hikayeler varsa onları da iletebilirsiniz.

Bu yazı için epey hevesliyim, umarım geri dönüş alabilirim,

Tekrardan selamlar

Pages:
Jump to: