Author

Topic: INS Token Tartışma Alanı - page 109. (Read 18883 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
December 21, 2017, 05:44:05 PM
5000 dolar iyiymis varmi hesabini satan hesap ariyorum hero Smiley Birde bunu yzan arkadas hero bile degil en yuksek hesaplar 10.000 kazanir benim hayatim boyunca kriptoya yatirabilecegim para bukadar.

Sen zannediyomusnu ki her kampanya böyle kimsede burda 10bin dolar falan alamaz sanmam alıcakları max 2-3k daha fazlası olmaz.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
December 21, 2017, 05:12:07 PM
5000 dolar iyiymis varmi hesabini satan hesap ariyorum hero Smiley Birde bunu yzan arkadas hero bile degil en yuksek hesaplar 10.000 kazanir benim hayatim boyunca kriptoya yatirabilecegim para bukadar.
member
Activity: 756
Merit: 17
December 21, 2017, 04:49:02 PM
Henüz bi resmi açıklama gelmedi şöyle olacak böyle olacak diye . Ancak sanırım 500K$ Dağıtacaklar . Yinede güzel para aldık hayırlısı .

Hala 5000 lira alacağınızı düşünüyor musunuz hocam yoksa daha düşük bir rakam mı kazanacaksınız. Cheesy Proje ekibi 500bin token yerine 500bin dolar dağıtıp aradaki farkı cebe atarlarsa büyük sıkıntı lakin aradaki farkı yatırımcılara dağıtırlarsa bir nebze hoş görebilirim bu durumu.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 21, 2017, 02:32:54 PM
Henüz bi resmi açıklama gelmedi şöyle olacak böyle olacak diye . Ancak sanırım 500K$ Dağıtacaklar . Yinede güzel para aldık hayırlısı .
member
Merit: 17
December 21, 2017, 12:42:38 PM
sizin için hayırlısı inşallah düzün bi para alırsınız bountylere güven hiç kalmadı bende stk dayım bakalım bizimkiler iyi para toplarlarsa ne çevirecekler görücez.
full member
Activity: 266
Merit: 242
December 21, 2017, 12:37:47 PM
Neden konuşmayacağız ki? Bounty programlarında aynı şey defalarca yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Adamlar istedikleri gibi kural değiştirme hakkını kendilerinde buluyor ve sana " tepki gösterirsen seni banlarım" diye göz dağı verebiliyor. Allah aşkına "500k ins equivalent to $500,000" demek 500,000 dolar dağıtacağız mı demek? Biz mi yanlış yorumluyoruz? Adam 500k ins dağıtacağım ve bunun karşılığı 500 bin dolar demiş. Ortada hiçbir karışıklık yok bal gibi de 500k ins dağıtılacak denmiş.  Peki bountycilere  meblağ dağıtılmadan borsaya çıkarsa, oldu da dump yerse ve $500,000 karşılığı 500k insten fazla dağıtması gerekirse, sizce dağıtacaklar mı? Tabi ki HAYIR. Ico bittikten sonra konuşacağız denmiş. Umarım konuşmamıza izin verilir.

Ethereumun bu duruma gelecegini onlarda kestiremediler ve maalesef bence 500bın dolar dağıtılıp bıtırılecektır, belkı %13 olan dıger oduller oranı, imzaya eklenebılır katılımcı cok oldugundan dolayı bu sekılde bırazcık daha oranı arttırabılırler. Bız resmettık 500 bın dolar altlımıt verdık derlersede demezlersede yapacak bırsey yok, aldıklarımızın degerlenmesını bekleyecegız
full member
Activity: 266
Merit: 190
December 21, 2017, 12:37:32 PM
Bari sonradan girenlerin stakelerini dusuk tutsalardi. Bu haliyle cidden normal bir imza kampanyasindan bir farki kalmadi ins'in
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 21, 2017, 12:33:11 PM
ben 500k ya fitim arkadaslar kampanyaya sonradanda girmedim hemen tez ureteckler icin ekleyim. Bundan kisarlarsa ozaman isin rengi degisir artik tek temennim coinin fiyatinin yukselmesi cunku ICOdan yatirim yapmistim.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
December 21, 2017, 12:31:11 PM
Neden konuşmayacağız ki? Bounty programlarında aynı şey defalarca yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Adamlar istedikleri gibi kural değiştirme hakkını kendilerinde buluyor ve sana " tepki gösterirsen seni banlarım" diye göz dağı verebiliyor. Allah aşkına "500k ins equivalent to $500,000" demek 500,000 dolar dağıtacağız mı demek? Biz mi yanlış yorumluyoruz? Adam 500k ins dağıtacağım ve bunun karşılığı 500 bin dolar demiş. Ortada hiçbir karışıklık yok bal gibi de 500k ins dağıtılacak denmiş.  Peki bountycilere  meblağ dağıtılmadan borsaya çıkarsa, oldu da dump yerse ve $500,000 karşılığı 500k insten fazla dağıtması gerekirse, sizce dağıtacaklar mı? Tabi ki HAYIR. Ico bittikten sonra konuşacağız denmiş. Umarım konuşmamıza izin verilir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
December 21, 2017, 12:30:52 PM
şuan arkadaşlar ne birbirinizi üzmeye gerek var nede token sayısına takın sonuçta babamızın oğlu değiller istedikleri gibi daüıtacaklar ister 1 tane ister 100 tane siz elinizdekileri değerlendirin insanın zoruna gider her zaman bazı şeyler ama yapacak bir şey yok
full member
Activity: 616
Merit: 101
December 21, 2017, 12:26:54 PM
Arkadaşlar bu kadar velveleye vermeyin ortalığı, en kötü alacağımız 500k dolar var, proje %10 toplayıp bi cacık da olmayabilirdi biraz da olumlu şeylere bakın. Adamlar konuşucaz tekrar demişler hala bunu konuşmanın anlamı yok, kaldı 1-2 hafta şurda netleşmesine.
Bencede hocam ağzına sağlık eğer 500k $ dan az verirlerse o zaman hakkımızı ararız şimdi boş yere telaşlanmanın faydası yok
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 21, 2017, 12:04:49 PM
Arkadaşlar bu kadar velveleye vermeyin ortalığı, en kötü alacağımız 500k dolar var, proje %10 toplayıp bi cacık da olmayabilirdi biraz da olumlu şeylere bakın. Adamlar konuşucaz tekrar demişler hala bunu konuşmanın anlamı yok, kaldı 1-2 hafta şurda netleşmesine.
full member
Activity: 658
Merit: 153
December 21, 2017, 11:33:43 AM
Yanı bencede bıraz beklemek gerekıyor, çok acele etmeyın son zamanlarda bunu tek ins yapmıyor ki adamlar daha net olarak birşey demedi, bakalım neler olacak, ins hitbtc yerıne daha ıyı bır borsaya gırerse dırek 2-3x ıle açılabılır su an 2.3 dolar cıvarına seyredıyor olması lazım adet olarak.

HitBTC'den daha büyük borsayada giricekler anlaşmışlar OKEx borsası yani 2-3x çok rahat yapıcak bu token.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 21, 2017, 11:26:19 AM
Ne kadar saçma sapan konusuyorsunuz 500bın doları kestılermı arkadaşlar boyle kuş edıldı falan dıyorsunuz, adamlar su an en az 500 bın dolar dagıtacak bastan ımzasını destekleyen bır full member en az 2000 dolar para alır arkadaşlar neyı az bunun ben sızı cozemedım gıttı

Saçma sapan konuşan burada sensin. Kulaktan duyma bilgi ile yine olmayan bir hesap yapıp fiyat çıkarmışsın. Neredeyse imzanın en başından beri varım belki 8 stake yok diyebiliriz. Verdiğin örneğe de net olarak uyuyorum, istersen excel'de toplam stake sayını toplayıp bir rakam bulabilirsin. Yalnız bulduğun rakam söylediğin rakamın yarısı bile etmiyor.

Başka imzada olup burada insanlar haklarını aradığı zaman bozulanları da hiç anlamıyorum.

Arkadaşım ingilizce bilmiyorsunuz anlıyorum da türkçedemi bılmıyorsunuz, adamlar 500 bin doları karşılayacak token dediler, hadı kelime oyunu yaptılar dıyelım, ama boşuna ortalıgı velveleye verıyorsunuz telegramda soyledıler işte 500bın doları kesın verecegız, devamı için aramızda karar verecegız dedıler. Nedir bu kuş ettıler kestıler muhabbetı duyanda 500 bın doları 250 e duşurduler sanır. Şu an en ıyı odul dagıtan kampanyalardan bırı sonradan gıren cok olmuş olabılır ama havuz bence yeterlı.

Benı zerre ılgılendırmıyor alacagınız para benım anlamadıgın ether 100 dolar olsaydı o zaman da 500 bın dolar vereceklerdı vermedıler derdınız

Sanki okuduğunu anlamada biraz problem var gibi. Oradaki kuşa dönme olayını biraz açayım;bu arkadaşlar 500 K Ins dağıtıcaz dediler sonrasında ICO'da toplanan para giderek artmaya başladı. Haklı olarak imzaya girecek kişiler ufak bir hesap yapıp, imzadan çok kazanacağını düşünerek bu imzaya yüklendiler. Sonuç ne oldu? Para tabi ki kuşa döndü. Niye? Herkesin ve senin de hani şu belirttiğin 2000-3000 $ havalarda uçuşuyordu, tüm bu olanlardan sonra 600-700$ seviyelerine geldi. 3 ay imzasını taşıdığım projeden bu kadar kazanıyorsak, kuşa dönmüş oluyor mu olmuyor mu?

Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Bu arada INS projesinin bir süre sonra top 10 işlem hacmine ulaşacağına inanıyorum. Öyle kıyıda köşede kalmış bir coin olmayacaktır.
sr. member
Merit: 264
December 21, 2017, 10:58:42 AM
Yanı bencede bıraz beklemek gerekıyor, çok acele etmeyın son zamanlarda bunu tek ins yapmıyor ki adamlar daha net olarak birşey demedi, bakalım neler olacak, ins hitbtc yerıne daha ıyı bır borsaya gırerse dırek 2-3x ıle açılabılır su an 2.3 dolar cıvarına seyredıyor olması lazım adet olarak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 21, 2017, 09:57:14 AM
Deadley'in sizi kanaldan atması normal çünkü okumadan yorum yapıyorsunuz ya da İngilizce bilmiyorsunuz.Daha önce kanal üzerinden ico bitene kadar bu konuyu sormayın yoksa sizi gruptan atarım dedi.Bittiği zaman konuşuruz demişti eminim insanlar bu konuyu açmak için ico tarihinin sonlanmasını bekliyor.Yine de birbirimizi incitmenin anlamı yok forum üzerinde. Smiley

Ben daha önceki uyarısını bılıyordum ona ragmen ınadına sordum ne yapacak bakalım diye, benım için sorun degil ins ile bir blog harıcı paylaşımım yok. Deadley takımla konuşacağım demişti, çok erken yargıda bulunmayın dıyorum bende. 500bın token vermeselerde herkesı bır sekılde memnun etmelerını beklıyorum
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 21, 2017, 09:53:07 AM
Deadley'in sizi kanaldan atması normal çünkü okumadan yorum yapıyorsunuz ya da İngilizce bilmiyorsunuz.Daha önce kanal üzerinden ico bitene kadar bu konuyu sormayın yoksa sizi gruptan atarım dedi.Bittiği zaman konuşuruz demişti eminim insanlar bu konuyu açmak için ico tarihinin sonlanmasını bekliyor.Yine de birbirimizi incitmenin anlamı yok forum üzerinde. Smiley
sr. member
December 21, 2017, 09:51:31 AM
Forumda benden eskisin ama,forumda işler böyle yürümüyor 500bin dolar değeri ico fiyatına göre hesaplansın o zaman.Ether düşseydi emin ol kimse senin dediğini demezdi bunun daha önce örnekleri yaşandı.Bu arada tebrik ederim ingilizce biliyorsun galiba. Cheesy
Forumda kimseyle polemige girecek degilim ama çok erken davranıyorsunuz yarın adamlar tamam 500bın token verecegız derlerse burda kastığınız poslarla kalacaksınız, bu kadar hakkınızı arıyorsanız neden telegrama gıdıp deadleye derdınızı anlatmıyorsunuz ben benımle alakası olmamasına ragmen gittim sordum ve benı kanaldan attı. Sizleri goremedık ama oralarda
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
December 21, 2017, 09:47:17 AM
Ne kadar saçma sapan konusuyorsunuz 500bın doları kestılermı arkadaşlar boyle kuş edıldı falan dıyorsunuz, adamlar su an en az 500 bın dolar dagıtacak bastan ımzasını destekleyen bır full member en az 2000 dolar para alır arkadaşlar neyı az bunun ben sızı cozemedım gıttı

Saçma sapan konuşan burada sensin. Kulaktan duyma bilgi ile yine olmayan bir hesap yapıp fiyat çıkarmışsın. Neredeyse imzanın en başından beri varım belki 8 stake yok diyebiliriz. Verdiğin örneğe de net olarak uyuyorum, istersen excel'de toplam stake sayını toplayıp bir rakam bulabilirsin. Yalnız bulduğun rakam söylediğin rakamın yarısı bile etmiyor.

Başka imzada olup burada insanlar haklarını aradığı zaman bozulanları da hiç anlamıyorum.

Arkadaşım ingilizce bilmiyorsunuz anlıyorum da türkçedemi bılmıyorsunuz, adamlar 500 bin doları karşılayacak token dediler, hadı kelime oyunu yaptılar dıyelım, ama boşuna ortalıgı velveleye verıyorsunuz telegramda soyledıler işte 500bın doları kesın verecegız, devamı için aramızda karar verecegız dedıler. Nedir bu kuş ettıler kestıler muhabbetı duyanda 500 bın doları 250 e duşurduler sanır. Şu an en ıyı odul dagıtan kampanyalardan bırı sonradan gıren cok olmuş olabılır ama havuz bence yeterlı.

Benı zerre ılgılendırmıyor alacagınız para benım anlamadıgın ether 100 dolar olsaydı o zaman da 500 bın dolar vereceklerdı vermedıler derdınız

Forumda benden eskisin ama,forumda işler böyle yürümüyor 500bin dolar değeri ico fiyatına göre hesaplansın o zaman.Ether düşseydi emin ol kimse senin dediğini demezdi bunun daha önce örnekleri yaşandı.Bu arada tebrik ederim ingilizce biliyorsun galiba. Cheesy
sr. member
December 21, 2017, 09:41:54 AM

Jump to: